Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Afvallen op een gezonde manier

Afvallen op een gezonde manier

Afvallen op een gezonde manier

Als we het goed begrepen hebben, wil jij graag afvallen op een gezonde manier. En dát kunnen wij van Personal Fitness Nederland natuurlijk alleen maar beamen! Het doet ons deugd om te horen dat jij – ondanks alle crashdiëten en zogenaamde wondermiddelen waar het internet bol van staat – toch besloten hebt om op een verantwoorde manier te werk te gaan in jouw strijd tegen de kilo’s. Een heel wijs besluit, want alleen zo behoud je jouw behaalde resultaten in de toekomst. En daar ben je écht mee geholpen. In dit artikel vertellen we je alles over het hoe en wat van afvallen op een gezonde manier. En lichten we toe hoe we jou hierbij kunnen helpen. Lees dus snel verder!

Hoe kan ik afvallen op een gezonde manier?

Wil je op een juiste manier overtollige kilo’s verliezen dan is het zaak dat je jouw levensstijl aanpast. Op dezelfde voet verder gaan, werkt niet. Daar ben je inmiddels wel achter. Het roer moet dus om! En dat klinkt misschien heel zwaar, maar dat is het niet. We maken simpelweg de switch van:

  • geen beweging, naar tenminste 3 keer per week 30 minuten sporten. Lees: jezelf flink in het zweet werken.
  • ongezonde voeding boordevol calorieën en onverzadigde vetten eten, naar een weekmenu bestaande uit gevarieerde, gezonde maaltijden. Met een dagelijks calorieënlimiet van 1500 calorieën (voor vrouwen) of 2000 calorieën (voor mannen).
  • een onregelmatig eetpatroon, naar een gestructureerde vorm waarbij je 6 keer per dag eet.
  • frisdrank, suikerhoudende dranken en alcohol nuttigen, naar caloriearme dranken zoals bijvoorbeeld thee, koffie en water.
  • een ietwat wankelende mindset, naar een positieve instelling die zorgt voor mentale kracht om je afvaldoel ook op lastige momenten na te streven.

Beweging, voeding en coaching

Wil je afvallen op een gezonde manier? Dan is het belangrijk dat je voldoende beweegt, gezond eet en een positieve mindset te pakken hebt. Deze gouden combinatie maakt dat je calorieën verbrand en spiermassa opbouwt. Dat je lichaam voldoende brandstof binnenkrijgt met de juiste voeding. En dat je positieve instelling je door lastige dagen heentrekt. Zodat je niet in oude gewoontes terugvalt. Dit drie-luik vraagt behoorlijk wat van je. Kennis van zaken, discipline en doorzettingsvermogen. Je hebt het allemaal nodig. Het is dan ook geen overbodige luxe om hier wat specialisten bij te betrekken. Een personal trainer die de work-outs voor je uitstippelt bijvoorbeeld. En die fungeert als jouw steuntje in de rug én stok achter de deur. Of een voedingsconsulent die je voedingsschema samenstelt. Geheel afgestemd op jouw wensen, doelen, sportprestaties en lichaam. Of een mental coach die met je in gesprek gaat over dat wat je zo graag wilt bereiken en waarom. En die je leert hoe je om moet gaan met lastige moment om toch je doel na te blijven streven.

Met ondersteuning afvallen op een gezonde manier

Zie jij inmiddels ook het belang van de combinatie van voeding, beweging én mental coaching in? En kan jij hier wel wat hulp bij gebruiken? Overweeg dan eens om deel te nemen aan het Fit for Life-programma. Dit lifestyle- en fitnessconcept is hét antwoord op de vraag: hoe kan ik op een gezonde manier afvallen? Met een team van professionals ga je jouw strijd tegen de kilo’s aan. Verantwoord, onder begeleiding van een personal trainer, voedingsconsulent en mental coach. En met duurzame resultaten als gevolg. Je hoeft het niet alleen te doen, echt niet! Wij zijn er voor je en staan te poppelen om samen aan de slag te gaan. Op weg naar het verwezenlijken van jouw langgekoesterde droom: afvallen op een gezonde manier.

Vraag een gratis proefweek aan

Duizenden mensen gingen je al voor. Stuk voor stuk met doelen voor ogen. Zij slaagden erin om die met het Fit for Life-programma te behalen. Ze gingen de strijd tegen hun overtollige kilo’s aan. Lieten ze achter, en doen dat vandaag de dag nog steeds! Hierdoor gaan ze zelfverzekerder dan ooit tevoren door het leven. En dát gunnen we jou ook. Daarom hebben we een tijdelijke actie in het leven geroepen. Hiermee kun je het Fit for Life-programma 1 week lang gratis uitproberen. Zo ervaar je of de werkwijze bij je past. En bepaal je na afloop zélf of we doorgaan of niet. Lijkt je dat wel wat zo’n proefweek?

Claim nu je gratis proefweek.

Afvallen op een gezonde manier

Afvallen op een gezonde manier is voor velen makkelijker gezegd dan gedaan. Om gezond en effectief af te vallen, komt er meer bij kijken dan alleen calorieën verbranden. Ook shakes, maaltijdvervangers en repen verrichten geen wonderen. Het lichaam is complex, maar onze coaches weten precies hoe het lichaam in elkaar steekt en wat nodig is voor afvallen op een gezonde manier. Onze trainers geven op meerdere vlakken persoonlijke begeleiding en helpen je zo met het realiseren van je gestelde doelen.

Hoe afvallen op een gezonde manier?

We starten altijd met het opstellen van een plan van aanpak. Jouw persoonlijke doelen dienen als basis voor dit plan. Het plan van aanpak wordt afgestemd op drie belangrijke pijlers:

  • Voeding
  • Beweging
  • Mindset en Coaching

 

Gezonde voeding en het juiste aantal calorieën is cruciaal voor afvallen op een gezonde manier. Wekelijks stelt een voedingsconsulent een voedingsschema voor je samen. Dit gebeurt aan de hand van je gewicht, dat iedere week ook gewogen wordt. Je leert bovendien ook van alles over gezonde voeding.

Je eigen personal trainer

Je werkt altijd met dezelfde personal trainer, die je op de genoemde pijlers zal begeleiden. Iedere week komen jullie samen en daagt hij jou fysiek en mentaal uit om altijd weer tot het uiterste te gaan. Daarnaast ontvang je een persoonlijk fitnessset om ook thuis aan de slag te gaan. Met onze werkwijze kun je op een gezonde manier afvallen. Wij geven hiervoor een honderd procent resultaatgarantie voor je gestelde doelen.

Lees meer

geschreven door

Jos Vermeer
Jos Vermeer
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel deze blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
8
23 november 2023
Studio Pijnacker
Klantervaring Diane
10
15 augustus 2023
Studio Geldrop
review olaf personal fitness nederland
10
20 juni 2023
Studio Roermond

Meer over dit onderwerp

Gelukkig gezin op de bank

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen