Al meer dan 22.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Sportschool Barendrecht

0625257875
barendrecht@personalfitnessnederland.nl
Deventerseweg 35, 2994 LE Barendrecht
KVK
73807303

Zo blijf je fitter, gezonder en gelukkiger

Geen echte sportschool Barendrecht, wel resultaat!

Geen sportschool, wel een leven lang resultaat met Personal Fitness Nederland

Ben jij op zoek naar een sportschool waarbij je steun ontvangt, waar je je doelen bereikt en waar je eindelijk die veranderingen in je leven kunt doorvoeren waar je al zo lang van droomt? Kom dan eens kijken bij Personal Fitness Nederland in Barendrecht. Wij zijn geen sportschool, maar bieden een totaaloplossing aan voor een fitter lichaam in de meest brede zin van het woord. Een gezond lichaam krijgt beweging, de juiste voedingsstoffen en zo min mogelijk stress. Met Personal Fitness Nederland in Barendrecht is dat lichaam voor jou.

Een programma met drie pijlers

Het Fit for Life in programma in Barendrecht hanteert drie pijlers, namelijk:

  • Beweging
  • Mental coaching
  • Gezonde voeding

 

We onderscheiden ons daarmee van andere sportscholen die zich alleen op beweging richten. Maar met meer bewegen bereik je minder als je dat niet ondersteunt met gezonde voeding en als je het na een paar maanden opgeeft omdat je niet over de juiste mindset beschikt. Het Fit for Life programma van Personal Fitness Nederland heeft het allemaal.

Een gezond lichaam voor de rest van je leven

Wij ondersteunen je in Barendrecht met personal training, mental coaching en voedingsafvies. Met hen is de kans van slagen aanzienlijk groter. Je spreekt wekelijks met jouw persoonlijke coach, net zo lang tot je slechte gewoontes niet meer bestaan en je nieuw gewoontes tweede natuur zijn geworden. Door het probleem bij de basis aan te pakken en niet bij de gevolgen, weten wij dat jij zal slagen. Daarom krijg je bij ons een 100% resultaatgarantie en daar kan geen sportschool tegen op.

Gratis proefweek!

Ben jij klaar voor een nieuwe levensstijl, maar wil je eerst zien en dan geloven? Vul dan nu onderstaand contactformulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op om een gratis proefweek in te plannen.

geschreven door

Jos Vermeer
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel dit blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
Kies voor jezelf
Lees meer
Personal training in de studio

Behaal met ons nu wél jouw doel!

Al meer dan 22.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt. Ben jij de volgende?