Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Sportschool Barendrecht

0625257875
barendrecht@personalfitnessnederland.nl
Deventerseweg 35, 2994 LE Barendrecht
KVK
73807303
sportschool Barendrecht

Zo blijf je fitter, gezonder en gelukkiger

Personal Fitness Nederland is geen sportschool in Barendrecht die zich alleen richt op beweging. Het is een totaaloplossing waarbij alle aspecten van een gezond leven worden aangepakt en verbeterd, zodat je aan het einde een fit en gezond lichaam hebt in de breedste zin van het woord. Door de oorzaken aan te pakken en niet de gevolgen maak je levens veranderende aanpassingen en dat met succes.

Wij helpen je om gezond en fit te worden en zorgen ervoor dat je niet opgeeft als je dit eenmaal hebt bereikt. Met andere woorden, je zult gemotiveerd blijven om te blijven sporten. Dat is precies de reden waarom je voor onze sportschool kiest! Wil jij:

 • 5, 10 of 15+ kg gezond afvallen met blijvend resultaat
 • Fitter, strakker en sterker worden
 • Voedingsschema op maat
 • Persoonlijke en leuke trainingen die afgestemd zijn op jou
 • Tegen het scherpste tarief uit de regio

Meld je dan aan voor een gratis proefweek bij onze sportschool in Barendrecht.

Gratis proefweek

Aanbod in Barendrecht

 • 1-op-1 training met een personal trainer
 • Duo training (Samen met een vriend(in) trainen met een personal trainer)
 • Groepstraining

Te betalen voor iedereen

Bij onze sportschool in Barendrecht bieden wij diverse weektarieven voor verschillende abonnementen aan. Dankzij onze variëteit aan abonnementsmogelijkheden en onze capaciteit om op maat gemaakte plannen te ontwikkelen, is het voor iedereen mogelijk om bij ons te sporten, ongeacht hun budget. Bovendien is het ook mogelijk om specifieke programma’s te creëren voor zwangere vrouwen, mensen met diabetes, kinderen, senioren en vele andere doelgroepen.

Wil je extra informatie over onze sportschool in Barendrecht? Lees dan verder onder de afbeelding.

sportschool barendrecht

Onze sportschool in Barendrecht hanteert drie pijlers voor succes

Het Fit for Life programma in Barendrecht onderscheidt zich van de sportschool omdat het drie pijlers hanteert en niet één. Deze pijlers vormen de rode draad door elk programma, of je nu gewicht wilt verliezen, meer conditie wilt opbouwen of spiermassa wilt verbeteren. De drie pijlers samen vatten samen wat een gezond lichaam is:

 • Beweging
 • Gezonde voeding
 • Mindset coaching

Een perfecte samenwerking

De pijlers worden op drie manieren bewaakt, namelijk door middel van personal training, door middel van voedingsadvies en mental coaching. Zo krijg je alle tools en training aan om je slechte gewoontes succesvol te veranderen. Daarnaast zorgen we ervoor dat je dit niet alleen verandert maar dat je het ook handhaaft. Dat betekent dus dat je de rest van je leven gezond, energiek en vitaal bent.

Geen sportschool in Barendrecht, wel een mooie studio

Wil je weten hoe wij te werk gaan, dan boek je een gratis proefweek. Niet in een sportschool in Barendrecht, maar in een professionele studio van Personal Fitness Nederland. Je maakt kennis met het team, neemt deel aan trainingssessies en spreekt over voeding en mentale gezondheid. De reden waarom een sportschool in Barendrecht vaak niet werkt is dat verleidingen en tegenslagen soms te sterk zijn. Daarnaast is beweging veel minder effectief als je dat niet ondersteunt met gebalanceerde voeding. Kom ook bij Personal Fitness Nederland in Barendrecht, ga de uitdaging aan en je wilt vanaf dag 1 vast nooit meer terug.

Resultaat gegarandeerd

Iedereen die zich bij ons in Barendrecht aansluit krijgt een 100% resultaatgarantie. Wij geven nooit op en zijn niet tevreden tot jouw doelen zijn bereikt. Boek daarom een gratis proefperiode en kom zelf bij ons kijken. Vergeet de sportscholen in Barendrecht en kom bij Personal Fitness Nederland.

Gratis proefweek bij onze sportschool in Barendrecht!

Ben jij klaar voor een nieuwe levensstijl, maar wil je eerst zien en dan geloven? En wil jij:

 • 5, 10 of 15+ kg gezond afvallen met blijvend resultaat
 • Fitter, strakker en sterker worden
 • Voedingsschema op maat
 • Persoonlijke en leuke trainingen die afgestemd zijn op jou
 • Tegen het scherpste tarief uit de regio

Vul dan nu onderstaand contactformulier in en onze sportschool in Barendrecht neemt binnen één werkdag contact met je op om een gratis proefweek in te plannen.

geschreven door

Jos Vermeer
Jos Vermeer
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel dit blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
Kies voor jezelf
Lees meer
Personal training in de studio

Behaal met ons nu wél jouw doel!

Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt. Ben jij de volgende?