Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Sporten voor kinderen beschikbaar stellen op een sportschool

diëten vijf soorten

Bij Personal Fitness Nederland kun je terecht voor coaching in sporten voor kinderen. Als je graag wilt dat je kinderen juist leren sporten en goed in beweging komen, dan is het een goed idee om ze te laten coachen. Onze coaches zijn van alle markten thuis en kunnen de juiste technieken aanleren, zodat kinderen op verstandige wijze al hun energie kwijt kunnen. Als je begint met sporten als kind dan belooft dit veel goeds voor de toekomst. Hun lichaam went immers aan sportief bezig zijn en hierdoor zullen ze ook later geïnteresseerd blijven in sport en beweging. Sporten op kindvriendelijk terrein geeft ze een positieve associatie met sport.

Sporten, kindvriendelijk en uitnodigend

Onze sportschool biedt persoonlijke coaching zodat er goede begeleiding is tijdens sporten voor kinderen. Ons Leefstijl Programma biedt een drietal pijlers, waar aandacht aan zal worden geschonken in de support in sporten voor kinderen:

  • Voeding
  • Beweging
  • Mentale support

Speels sporten voor kinderen

Sporten als kind vindt uiteraard plaats op een manier die vermakelijk is en passend voor hun fysieke ontwikkeling. Onze coaches houden rekening met de leeftijden van kinderen en hun ontwikkeling, zodat ze nooit overbelast raken of de verkeerde bewegingen uitvoeren. Sporten voor kinderen moet leuk en gezellig zijn, zodat ze een positieve benadering tot sporten opbouwen. Wekelijks traint onze coach met kinderen om hen op speelse wijze vertrouwd te maken met het sporten. Met de Fit for Life methode wordt gezond sporten leuk voor kinderen.

Inschijfformulier gratis adviesgesprek

Lees meer

geschreven door

Jos Vermeer
Jos Vermeer
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel deze blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
Klantverhaal danique
10
17 juni 2024
Personal trainer Geldrop

Meer over dit onderwerp

Gelukkig gezin op de bank

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen