Al meer dan 23.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Sportschool Arnhem

06 4973 2518 / 06 2694 3663
arnhem@personalfitnessnederland.nl
Snelliusweg 79, 6827 DG Arnhem
KVK
69424349
Workout

Zo blijf je fitter, gezonder en gelukkiger

Geen echte sportschool Arnhem, wel resultaat!

Vergeet de sportschool en boek resultaat met Personal Fitness Nederland

Door naar de sportschool te gaan zorg je dat je lichaam meer beweging krijgt. Maar let je ook op wat je eet en heb je de juiste mindset om je leven voor goed te veranderen? Bij Personal Fitness Nederland geloven we dat een fitter lichaam een gelukkiger lichaam is en ons doel is om al onze leden gezond en energiek te maken. Dat doen we met het Fit for Life programma in Arnhem en dat moet niet verward worden met wat je bij de sportschool doet. Want als je je inschrijft bij Personal Fitness Nederland, dan kun je volledige steun verwachten en een totaaloplossing waar je gegarandeerd resultaat mee boekt.

Drie pijlers voor succes

Beweging is goed voor je lichaam, maar moet worden ondersteund met een gebalanceerde voeding voor het beste effect. Als je je levensgewoontes gaat veranderen, dan heb je daar de juiste mindset bij nodig, zowel als doorzettingsvermogen en mentale kracht. Het Fit for Life programma in Arnhem boekt resultaten door zich te richten op drie belangrijke pijlers:

  • Gezonde voeding
  • Beweging
  • Mentale coaching

 

Een totaaloplossing met resultaatgarantie

Het is de combinatie van deze pijlers die het Fit for Life programma onderscheidt van wat je in andere sportscholen aangeboden krijgt. Bij ons in Arnhem werk je met een specialist die je traint, die je voorlicht en die je coacht. We hebben daar een hele studio aan gewijd. Omdat we bij Personal Fitness Nederland zoveel vertrouwen hebben in ons programma, bieden we iedereen een 100% resultaatgarantie aan. Dat betekent dat wij niet opgeven tot jij je doelen bereikt hebt. Vergeet de sportschool, schrijf je in voor Fit for Life en word met onze ondersteuning de beste versie van jezelf.

Gratis proefweek!

Ben jij klaar voor een nieuwe levensstijl, maar wil je eerst zien en dan geloven? Vul dan nu onderstaand contactformulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op om een gratis proefweek in te plannen.

geschreven door

Jos Vermeer
Jos Vermeer
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel dit blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
Kies voor jezelf
Lees meer
Personal training in de studio

Behaal met ons nu wél jouw doel!

Al meer dan 23.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt. Ben jij de volgende?