Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Sporten met rugpijn opheffen met fitness oefeningen

diëten vijf soorten

Sporten met rugpijn opheffen met fitness oefeningen

Bij sporten met rugpijn word je met Personal Fitness Nederland door 100% resultaatgarantie sterker, fitter en leniger. Doe mee aan het Leefstijl Programma en krijg een persoonlijke coach toegewezen die jou persoonlijk gaat begeleiden naar een verbetering in gezondheid. Op zowel fysiek als mentaal niveau kun je rekenen op gemotiveerde aanmoediging zodat jij, ondanks het sporten met rugklachten, alsnog uitstekend in conditie blijft. Sporten met lage rugpijn is vervelend, maar er zijn genoeg oefeningen die hier verandering in kunnen brengen. Samen met jouw coach tackel jij het sporten met rugpijn en leer je een gezonde houding aan te nemen. Sporten met rugklachten kan de aanmoediging zijn die jij nodig hebt om aan jezelf te werken en het beste uit jezelf te halen.

Sporten met klachten

Bij Personal Fitness Nederland behaal je goede resultaten als je wilt werken aan sporten met rugpijn. Met de Fit for Life methode is jouw coach gericht op jouw persoonlijke situatie en ontvang je alle aandacht die je nodig hebt om sporten met lage rugpijn te verhelpen. Hiervoor worden drie pijlers gehanteerd:

  • Voeding
  • Beweging
  • Mindset en Coaching

Coaching en adviezen

Wekelijks worden de oefeningen tegen sporten met rugpijn geëvalueerd en besproken. Ook werkt jouw persoonlijke coach met jou aan een positieve mindset, zodat het sporten met pijn je niet ontmoedigt. Met functioneel fitnessmateriaal zijn uitstekende resultaten te behalen en zullen de pijnklachten verdwijnen. Sporten met pijn behoort snel tot het verleden door trainen met een coach.

Inschrijfformulier gratis adviesgesprek

Lees meer

geschreven door

Jos Vermeer
Jos Vermeer
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel deze blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
Klantverhaal danique
10
17 juni 2024
Personal trainer Geldrop

Meer over dit onderwerp

Gelukkig gezin op de bank

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen