Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Sportschool Den Bosch

06 4154 7898
barry.pfn@gmail.com
Piet Slagerstraat 38-40, 5213 XN Den Bosch Oost
KVK
66681537
Workout

Zo blijf je fitter, gezonder en gelukkiger

100% resultaat zonder sportschool in Den Bosch, dat is Personal Fitness Nederland

Leveren jouw inspanningen in de sportschool in Den Bosch maar niet de juiste resultaten op, dan is het Fit for Life programma van Personal Fitness Nederland in Den Bosch een programma met een twist. Richt je je in sportscholen voornamelijk op beweging en het ontwikkelen van kracht en uithoudingsvermogen, in het Fit for Life programma gooien we daar nog twee schepjes bovenop. Wij vinden beweging erg belangrijk, maar dat moet worden ondersteund met goede voeding en de juiste mindset. Daar moet je bij een sportschool zelf aan werken. Bij Personal Fitness Nederland steunen we je van begin tot eind met een totaaloplossing waarmee je jouw lichaam op alle mogelijke manieren gezonder en fitter maakt.

De beste kans van slagen

Bij ons in Den Bosch sport je niet in een sportschool, maar in onze professionele studio. Hier krijg je steun op drie manieren, namelijk met personal training, met voedingsadvies en mindset coaching. Dit zijn de drie belangrijke pijlers van het Fit for Life programma:

  • Beweging
  • Gezonde voeding
  • Mindset coaching

Met dit complete pakket werk je aan alle aspecten van een gezonder leven. Je krijgt voldoende beweging, je eet gezond en gebalanceerd en je ontwikkelt de juiste mindset om deze positieve verandering in je leven te passen en te behouden.

Geen sportschool in Den Bosch, wel een mooie studio

Wil je weten hoe wij te werk gaan, dan boek je een gratis proefweek. Niet in een sportschool in Den Bosch, maar in een professionele studio van Personal Fitness Nederland. Je maakt kennis met het team, neemt deel aan trainingssessies en spreekt over voeding en mentale gezondheid. De reden waarom een sportschool in Den Bosch vaak niet werkt is dat verleidingen en tegenslagen soms te sterk zijn. Daarnaast is beweging veel minder effectief als je dat niet ondersteunt met gebalanceerde voeding. Kom ook bij Personal Fitness Nederland in Den Bosch, ga de uitdaging aan en je wilt vanaf dag 1 vast nooit meer terug.

Gratis proefweek!

Ben jij klaar voor een nieuwe levensstijl, maar wil je eerst zien en dan geloven? Vul dan nu onderstaand contactformulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op om een gratis proefweek in te plannen.

geschreven door

Jos Vermeer
Jos Vermeer
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel dit blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
Kies voor jezelf
Lees meer
Personal training in de studio

Behaal met ons nu wél jouw doel!

Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt. Ben jij de volgende?