Al meer dan 21.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Sportschool Den Bosch

06 4154 7898
barry.pfn@gmail.com
Piet Slagerstraat 38-40, 5213 XN Den Bosch Oost
KVK
66681537

Zo blijf je fitter, gezonder en gelukkiger

Geen echte sportschool Den Bosch, wel resultaat!

Fit voor het leven met Personal Fitness Nederland

Slechte gewoonten zijn bijzonder moeilijk om te zetten, maar bij Personal Fitness Nederland gaan we deze uitdaging graag aan. Want wij bieden een totaaloplossing waarmee gebrek aan beweging, ongezond eten en stress voor goed verdwijnen. Of je nu gewicht wilt verliezen, kwaaltjes wilt verhelpen of conditie wilt ontwikkelen, het programma biedt jou alle tools en steun aan die je nodig hebt om je doelen te bereiken.

Een totaaloplossing

Het Fit for Life programma van Personal Fitness Nederland in Den Bosch biedt jou een totaaloplossing aan waar geen sportschool aan kan tippen. Wij ondersteunen je op drie manieren, namelijk met personal training, met voedingsadvies en met mental coaching. We hanteren drie pijlers die als rode draad door het programma lopen en waarmee we ons onderscheiden van andere sportscholen in Den Bosch:

  • Gezonde voeding
  • Mental coaching
  • Beweging

Succes gegarandeerd

Deze drie pijlers ondersteunen elkaar en zorgen er samen voor dat jij successen boekt. Je ontwikkelt de juiste mindset, de beste eetpatronen en je beweegt regelmatig, zodat je je lichaam gezonder en sterker voelt worden. Dat motiveert natuurlijk alleen maar meer. Personal Fitness Nederland is geen sportschool, maar een programma waarmee je je lichaam op alle mogelijke manieren fit en gezond maakt. We geloven hier zelfs zo sterk in dat we jou een 100% resultaatgarantie aanbieden. Ben jij tevreden, dan zijn wij dat ook.

Een gratis proefweek

Kom daarom bij ons langs in Den Bosch en probeer het Fit for Life programma uit met een gratis proefweek. Je zult zien dat je de sportschool snel vergeet en bij ons resultaten boekt waar je de rest van je leven van profiteert.

Sportschool Den Bosch

Meer weten over vestigingen die wij als Personal Fitness Nederland hebben in Den Bosch? Maak een keuze uit de onderstaande twee vestigingen.

Den Bosch Oost  Den Bosch Empel

 

geschreven door

Jos
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel dit blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
Kies voor jezelf
Lees meer

Behaal met ons nu wél jouw doel!

Al meer dan 21.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt. Ben jij de volgende?