Al meer dan 21.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Voeding en gezondheid bespreken met een persoonlijke coach

Voeding en gezondheid bespreken met een persoonlijke coach

Ben je toe aan veranderingen in je eetpatroon en wil je werken aan voeding en gezondheid? Dan kun je hiervoor een afspraak maken met een persoonlijke coach, bij één van onze vestigingen van sportschool Personal Fitness Nederland. Je kunt hier namelijk deelnemen aan ons Leefstijl Programma dat gericht is op het bevorderen van fysieke en mentale gezondheid. Uiteraard worden voedingsadviezen hierin ook meegenomen om voeding en gezondheid te verbeteren. Gezondheid en voeding gaan hand in hand en worden dus uitgebreid met je besproken om een duidelijk behandelplan op te stellen. Wekelijks zul je met jouw coach afspreken om de vorderingen of eventuele knelpunten in kaart te brengen.

Voeding en gezondheid verbeteren

Jouw coach zet zich in voor verbeteren van patronen in voeding en gezondheid. Met de juiste mentale support kom je uiteraard een stuk verder, vandaar dat hier ook volop aandacht aan wordt geschonken. De support volgens onze Fit for Life methode biedt daarom zoveel meer dan enkel fitness begeleiding. Het richt zich op deze pijlers:

  • Voeding
  • Beweging
  • Mindset en Coaching

Vind aanmoediging bij een coach

Om support te krijgen bij het verbeteren van je gezondheid en voeding, neem je contact op met een personal coach bij Personal Fitness Nederland. Met de juiste mentale aanmoediging en aandacht voor mindset bekrachtiging ga je met zekerheid je persoonlijke doelstellingen halen en kun je op een gezond gewicht komen. Jouw coach weet precies hoe voeding en gezondheid in balans kunnen worden gebracht.

Gratis Proefweek

Lees meer

geschreven door

Jos
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel deze blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
10
10 maart 2023
Studio Roden

Meer over dit onderwerp

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen