Al meer dan 23.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Sportschool Groningen

0621653929
groningen@personalfitnessnederland.nl
Oeverkruid 2, 9738 AK Groningen
KVK
73807303
Workout

Zo blijf je fitter, gezonder en gelukkiger

Geen echte sportschool Groningen, wel resultaat!

Een fitter lichaam zonder sportschool? Kom bij Personal Fitness Nederland!

Heb jij iedere sportschool in Groningen al geprobeerd en zonder resultaat? Gooi het roer dan helemaal om en kom bij het Fit for Life programma van Personal Fitness Nederland. Dit programma richt zich op veel meer dan beweging alleen en biedt jou alle steun en alle tools aan om er dit keer wel een succes van te maken. Dat doen we door ons te richten op drie pijlers:

  • Voldoende bewegen
  • Gezonde voeding
  • De juiste mindset

Een ideale combinatie

Ook al bieden we je een trainingsruimte aan om te gebruiken, wij zijn veel meer dan een sportschool alleen. Bewegen is wel een belangrijk onderdeel van ons Fit for Life programma in Groningen, dus daarom koppelen we je aan een personal trainer die samen met jou afwisselende en doeltreffende sessies doorloopt. In onze studio vind je ook een gedeelte waar je elke week advies krijgt over gebalanceerd eten om je lichaam van alle voedingsstoffen te voorzien om goed te kunnen functioneren. Daar zie je ook jouw personal coach die ervoor zorgt dat jij de juiste mindset ontwikkelt om door te zetten en succesvol te zijn.

100% succesgarantie

Wij geven niet op tot jij tevreden bent. Daarom bieden wij ieder lid een 100% succesgarantie aan. Vergeet shakes, sportscholen, afslankpillen en crash diëten. Bij ons werk je aan een lange termijn oplossing en een levenslang resultaat. Personal Fitness Nederland is geen sportschool, maar een plek waar jij je leven de juiste kant op keert en slaagt. Een gezonder lichaam, meer energie en gelukkiger zijn is met het Fit for Life programma in Groningen geen droom meer.

Gratis proefweek!

Ben jij klaar voor een nieuwe levensstijl, maar wil je eerst zien en dan geloven? Vul dan nu onderstaand contactformulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op om een gratis proefweek in te plannen.

geschreven door

Jos Vermeer
Jos Vermeer
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel dit blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
Kies voor jezelf
Lees meer
Personal training in de studio

Behaal met ons nu wél jouw doel!

Al meer dan 23.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt. Ben jij de volgende?