Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Personal trainer Almere

Personal trainer Almere
personal trainer almere
 • 10, 15 of 20+ kg afvallen met blijvend resultaat
 • Word fitter, strakker en sterker!
 • Scherpste tarief uit de regio

En altijd 100% resultaatgarantie, geen resultaat = geld terug

personal trainer almere
8,9
uit 9 klantreviews " Door fitter te leven geniet ik veel meer van alles wat ik kan en doe, mede omdat het mij meer energie geeft dan dat het kost. Ik kan veel meer dan ik denk. Ik lees er niet meer over, maar ik doe het. En dat voelt krachtig! "
06 2484 3744 almere@personalfitnessnederland.nl
Markerkant 10 - 7W, 1316 AA Almere
82119287

Welkom bij Personal Fitness Nederland in Almere! Wij zijn meer dan een sportschool in Almere, omdat we werken met bewezen Fit For Life programma. Een aanpak waarin we geloven. Daarom geven we altijd 100% resultaatgarantie. Meer dan honderden mensen uit Almere gingen je voor en volgden het programma met succes. Ben jij de volgende? Onze gecertificeerde personal trainers in Almere staan te popelen om jou te coachen naar een fitter, gezonder en gelukkiger leven. Meld je aan voor de gratis proefweek en maak kennis met onze studio!

Voor ieder doel en budget bieden wij een programma op maat!

1 op 1 begeleiding met jouw personal trainer

1 op 1 begeleiding met jouw personal trainer

DUO training

DUO training

Doelgerichte groepstrainingen

Doelgerichte groepstrainingen

Ook altijd ingebrepen:

 • Complete gezondheidscheck
 • Diverse coachingswerkboeken
 • Voedingsadvies op maat
 • Fitnesspakket en trainingsschema voor thuis
 • UNIEK 100% resultaatgarantie. Als enige in Nederland garanderen onze personal trainers 100% resultaat. Geen resultaat = geld terug!
Beweging, Coaching, Voeding

Kies voor jezelf!
Vraag een GRATIS proefweek aan

Tijdens de proefweek maak je vrijblijvend kennis met je personal trainer, ons concept en je krijgt een gezondheidscheck met metingen en advies.

Wat gebeurt er als ik dit formulier verstuur?
We bellen je uiterlijk de eerstvolgende werkdag op om een afspraak in te plannen.

Dit vinden onze toppers in Almere

Een 8,9 uit 9 klantervaringen
9
27 mei 2021

"Ik voel mij op mijn gemak bij Quinty en kan doen en laten wat ik prettig vind."

9
27 mei 2021

"Bewustwording en een stok achter de deur."

8
21 mei 2021

"Als je je goed voelt, zit je ook lekkerder in je vel ????????"

Tamara
10
20 mei 2021
8
18 mei 2021

"Goede begeleiding in het behalen van je doelen"

8
18 mei 2021

"Tijd voor jezelf,kiezen voor jezelf Ik blijf trainen,geef het nu niet zo snel op als de vorige keren. Hoop dat ik innenkort ook mijn gewicht kan behalen die ik wil."

9
26 april 2021

"Door fitter te leven geniet ik veel meer van alles wat ik kan en doe, mede omdat het me meer energie geeft dan dat het kost. Ik kan veel meer dan ik denk. Ik lees er niet meer over, maar ik doe het. En dat voelt krachtig!"

Stephanie de Jongh
Daniëlle Jas
9
19 april 2021

"Ik ben in september begonnen en kan alweer twee maten kleiner aan. Ik voel me steeds beter en ik leer hoe ik gezond kan blijven leven. Met mijn ziekte ‘fibromyalgie’ valt beter te leven, minder klachten en voel me goed. Resultaten die ik niet had durven dromen. Maar we zijn er nog niet, het doel is nu om nog wat kilo’s af te vallen en dat vast te houden!!!"

Daniëlle Jas
Beste Personal Trainer

Deze personal trainers staan voor je klaar in Almere

personal trainer Danny Put

Danny Put

Eigenaar van Apeldoorn & Almere

Ik doe dit werk al 7+ jaar en vind het fantastisch om te doen. Mijn kennis draag ik graag over naar mijn collega's om nog meer mensen naar een gezonde levensstijl te helpen.    

Youtube thumbnail

Behaal met ons 100% jouw doel!

Wil jij afvallen, fitter en strakker worden met 100% resultaatgarantie? Laat deze kans dan niet uit je vingers glippen!

Youtube thumbnail

Van afvallen tot meer spierkracht met een personal trainer in Almere

Of je nu wilt afvallen, meer spierkracht wilt, een betere conditie, een belangrijk evenement hebt waarvoor je wilt trainen of gewoon lekker fit wilt zijn. Met individuele aandacht en een trainingsschema op maat maken we samen jouw sportieve doelen waar. Onze gecertificeerde personal trainers in Almere zijn echte motivators. Zij zorgen er persoonlijk voor dat je iedere personal trainingssessie net dat beetje extra geeft. Een tandje extra bijzet, nog één keer pusht, nog één keer alles geeft. Want precies die kleine extraatjes in de studio maken het verschil. Opgeven is geen optie bij Personal Fitness Nederland Almere. Onze personal coaches gaan voor maximaal resultaat. Samen met jou. Welke doelen heb jij voor ogen?

Behaal je sportieve doelen met personal training in Almere

Bij Personal Fitness Nederland geloven we er sterk in dat ieder mens zelf de verantwoordelijkheid kan nemen over zijn of haar eigen gezondheid. Maar we begrijpen ook als geen ander dat dit niet gemakkelijk is. Daarom zijn onze gecertificeerde personal trainers in Almere er. Op de momenten dat jij het moeilijk hebt, geeft jouw personal coach je een duwtje in de rug. Als je op wilt geven, herinnert jouw trainer je aan je doelen. Als je denkt dat je niet meer kan, is je persoonlijke coach er om je het tegendeel te bewijzen. Zodat jij je gedachten de baas wordt, lekker in je vel zit en je doelen behaalt.

Personal training met Fit for Life: een fitter lichaam voor de rest van je leven

Een fitter lichaam betekent meer energie, een gezonder leven en een slankere lijn. Daar wordt iedereen gelukkig van. Bij Personal Fitness Nederland hebben we als doel al onze leden in Almere van een fit en gezond lichaam te voorzien. Personal training is voor ons een belangrijke pijler in het Fit for Life programma. Je werkt met een personal trainer in Almere die voor jou interessante en afwisselende sessies organiseert, zowel in onze oefenruimtes als buiten. Door hier twee andere tools aan toe te voegen, zorgen we ervoor dat je niet alleen meer beweegt, maar ook dat je dit voor de rest van je leven volhoudt.

Drie pijlers bij Personal Fitness Nederland

Bij Personal Fitness Nederland kijken we naar resultaat op de lange termijn. We geloven niet in crash diëten en afslankpillen, maar helpen je je oude gewoontes te veranderen en hier tweede natuur van te maken. Daarvoor bieden we je in ons Fit for Life programma drie pijlers aan die samen succes garanderen:

 • Beweging: personal training met onze gecertificeerde trainers.
 • Gezonde voeding: wekelijkse sessies met onze voedingsdeskundige over gebalanceerde maaltijden en het maken van de juiste keuzes.
 • Mental coaching: dit alles gaat nooit lukken zonder de juiste mindset. Onze mental coaches helpen je de uitdagingen en verleidingen te weerstaan.

Fitness in Almere; een gezonder lichaam voor de rest van je leven

Het fitness in Almere Fit for Life programma van Personal Fitness Nederland is geen standaard fitness programma. Onze personal trainers in Almere veranderen je leven en garanderen onze leden een gezonder lichaam. Met onze 100% resultaatgarantie zorgen we ervoor dat iedereen de doelstellingen haalt. Shakes, dieetpillen en crash diëten helpen even, maar leveren op de lange termijn vaak weinig op. Dat komt doordat ze zich alleen richten op de gevolgen van je situatie en niet op de oorzaken.

Begin bij de basis met fitness in Almere

Aan de basis van een ongezond leven liggen vaak drie oorzaken, namelijk weinig beweging, slechte eetgewoonten en een gebrek aan zelfvertrouwen en wilskracht. Kom bij ons fitnessen in Almere en we richten ons op drie pijlers, namelijk beweging, gezond eten en mental coaching. Daarmee geven onze personal trainers in Almere je de tools om je slechte gewoontes te herkennen, deze te vervangen voor goede gewoontes en daar een tweede natuur van te maken. Gewichtsverlies en een fitter lichaam zijn dan automatisch het gevolg.

Alles op maat gemaakt

Vanaf het moment dat je komt fitnessen in Almere richten we ons op jou. Je krijgt een personal trainer die bij je past, op maat gemaakte trainings- en voedingsplannen en we werken aan jouw persoonlijke mentale drempels. Boek daarom een vrijblijvend intakegesprek en bekijk zelf wat ons fitness programma in Almere jou kan bieden. Je wilt daarna vast niet meer terug.

100% resultaatgarantie met onze personal trainer in Almere

Wij geloven dat ons Fit for Life programma iedereen helpt de doelen te bereiken. We hebben een prettige lifestyle- en fitness studio waar alles bij de hand is. Hier vinden de trainingssessies plaats, krijg je voorlichting over je eetgewoonten en werken we aan mental coaching. Onze personal trainers in Almere geven je zo alles wat je nodig hebt om er een succes van te maken. En wij stoppen in ieder geval niet totdat jij tevreden bent.

Kom je uit Almere stad, Almere Buiten, Almere Haven, Almere Poort, Almere Hout of omstreken? Dan staan onze personal trainers ook voor jou klaar!

Uiteraard staan onze personal trainers ook klaar voor diegene die uit de buurt van Almere komen. Kom je bijvoorbeeld uit Almere stad, Almere Buiten, Almere Haven, Almere Poort, Almere Hout of een ander dorp of stad rondom Almere? En wil jij afvallen en/of werken aan je conditie? Of heb je andere gezondheidsdoelen? Onze personal coaches hebben al honderden mensen uit Almere en omgeving geholpen door middel van personal training. Dit doen zij in de vorm van één op één training, duo training, groepstraining of een andere vorm van trainen die bij jou en je doelstellingen past. Onze personal trainers staan in ieder geval klaar voor alle inwoners van Almere, Almere stad, Almere Buiten, Almere Haven, Almere Poort, Almere Hout of andere steden en dorpen uit deze omgeving. Het Fit for Life programma van Personal Fitness Nederland is geschikt voor iedereen!

Een gratis proefweek

Bij Fit for Life verander je je leven. Wij bieden je in Almere alle steun en tools aan om hier een succes van te maken. Bekijk daarom onze studio en boek een gratis proefweek om zelf te zien wat we voor je kunnen betekenen. Met een 100% succesgarantie en drie specialisten tot je beschikking maken we van jou ook de beste versie van jezelf.