Al meer dan 23.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Personal trainer Almere

Een gemiddelde score van 8.8 uit 8 klantenervaringen

Markerkant 10 - 7W, 1316 AA Almere
KVK
82119287
Duo workout
Waar kunnen we jou bij helpen?
Uiteraard kun je bij ons werken aan je fitheid, conditie en kracht.
Maar wist je dat we je ook met onderstaande doelen kunnen helpen?

Welkom bij Personal Fitness Nederland in Almere! Wij zijn meer dan een sportschool in Almere, omdat we werken met bewezen Fit For Life programma. Een aanpak waarin we geloven. Daarom geven we altijd 100% resultaatgarantie. Meer dan 23.000 Nederlanders gingen je voor en volgden het programma met succes. Ben jij de volgende? Onze gecertificeerde personal trainers in Almere staan te popelen om jou te coachen naar een fitter, gezonder en gelukkiger leven. Meld je aan voor de gratis proefweek en maak kennis met onze studio!

Icon afvallen

Afvallen

icon winnen

Fit, Vitaal en Energiek
worden

hartslag icon

Fysieke- en Mentale
klachten verhelpen

Van afvallen tot meer spierkracht met een personal trainer in Almere

Of je nu wilt afvallen, meer spierkracht wilt, een betere conditie, een belangrijk evenement hebt waarvoor je wilt trainen of gewoon lekker fit wilt zijn. Met individuele aandacht en een trainingsschema op maat maken we samen jouw sportieve doelen waar. Onze gecertificeerde personal trainers in Almere zijn echte motivators. Zij zorgen er persoonlijk voor dat je iedere personal trainingssessie net dat beetje extra geeft. Een tandje extra bijzet, nog één keer pusht, nog één keer alles geeft. Want precies die kleine extraatjes in de studio maken het verschil. Opgeven is geen optie bij Personal Fitness Nederland Almere. Onze coaches gaan voor maximaal resultaat. Samen met jou. Welke doelen heb jij voor ogen?

Een gratis proefweek

Bij Fit for Life verander je je leven. Wij bieden je in Almere alle steun en tools aan om hier een succes van te maken. Bekijk daarom onze studio en boek een gratis proefweek om zelf te zien wat we voor je kunnen betekenen. Met een 100% succesgarantie en drie specialisten tot je beschikking maken we van jou ook de beste versie van jezelf.

Kies voor jezelf

Vraag nu vrijblijvend een gratis proefweek aan!

Dit vinden onze klanten in Almere

Een gemiddelde score van 8.8 uit 8 klantenervaringen

Studio Almere
klantreview personal fitness nederland
9
27 mei 2021

"Ik voel mij op mijn gemak bij Quinty en kan doen en laten wat ik prettig vind."

Studio Almere
klantreview personal fitness nederland
9
27 mei 2021

"Bewustwording en een stok achter de deur."

Studio Almere
klantreview personal fitness nederland
8
21 mei 2021

"Als je je goed voelt, zit je ook lekkerder in je vel ????????"

Tamara

Studio Almere
klantreview personal fitness nederland
10
20 mei 2021
Studio Almere
klantreview personal fitness nederland
8
18 mei 2021

"Goede begeleiding in het behalen van je doelen"

Studio Almere
klantreview personal fitness nederland
8
18 mei 2021

"Tijd voor jezelf,kiezen voor jezelf Ik blijf trainen,geef het nu niet zo snel op als de vorige keren. Hoop dat ik innenkort ook mijn gewicht kan behalen die ik wil."

Studio Almere
klantreview personal fitness nederland
9
26 april 2021

"Door fitter te leven geniet ik veel meer van alles wat ik kan en doe, mede omdat het me meer energie geeft dan dat het kost. Ik kan veel meer dan ik denk. Ik lees er niet meer over, maar ik doe het. En dat voelt krachtig!"

Stephanie de Jongh

Studio Almere
9
19 april 2021

"Ik ben in september begonnen en kan alweer twee maten kleiner aan. Ik voel me steeds beter en ik leer hoe ik gezond kan blijven leven. Met mijn ziekte ‘fibromyalgie’ valt beter te leven, minder klachten en voel me goed. Resultaten die ik niet had durven dromen. Maar we zijn er nog niet, het doel is nu om nog wat kilo’s af te vallen en dat vast te houden!!!"

Daniëlle Jas

Studio Almere
Deze gecertificeerde coaches staan voor je klaar in Almere
Trots dat we al 7 jaar op rij uitgeroepen zijn tot Beste Personal Trainer!
Personal training Danny Put
Danny Put
Eigenaar van Apeldoorn, Doorn, Almere & Purmerend
Ik doe dit werk al 7+ jaar en vind het fantastisch om te doen. Mijn kennis draag ik graag over naar mijn collega’s om nog meer mensen naar een gezonde levensstijl te helpen.

 

 

Rodney Rijnbergen Personal Coach
Rodney Rijnbergen
Eigenaar van Apeldoorn, Doorn, Almere en Purmerend

Hoi, ik ben Rodney! Mede-eigenaar van Apeldoorn, Doorn, Almere en Purmerend. Het is mijn missie om zoveel mogelijk mensen gelukkig en gezond te maken. Dat vind ik fantastisch en daar krijg ik super veel energie van!

 

 

Behaal je sportieve doelen met personal training in Almere

Bij Personal Fitness Nederland geloven we er sterk in dat ieder mens zelf de verantwoordelijkheid kan nemen over zijn of haar eigen gezondheid. Maar we begrijpen ook als geen ander dat dit niet gemakkelijk is. Daarom zijn onze gecertificeerde personal trainers er. Op de momenten dat jij het moeilijk hebt, geeft jouw personal coach je een duwtje in de rug. Als je op wilt geven, herinnert jouw trainer je aan je doelen. Als je denkt dat je niet meer kan, is je coach er om je het tegendeel te bewijzen. Zodat jij je gedachten de baas wordt, lekker in je vel zit en je doelen behaalt.

Maak jouw sportieve doelen waar bij Personal Fitness Nederland in Almere. Meld je aan voor de gratis proefweek en start overmorgen nog met trainen. Samen met een van de coaches. Zien we je snel?

Personal training met Fit for Life: een fitter lichaam voor de rest van je leven

Een fitter lichaam betekent meer energie, een gezonder leven en een slankere lijn. Daar wordt iedereen gelukkig van. Bij Personal Fitness Nederland hebben we als doel al onze leden in Almere van een fit en gezond lichaam te voorzien. Personal training is voor ons een belangrijke pijler in het Fit for Life programma. Je werkt met een personal trainer in Almere die voor jou interessante en afwisselende sessies organiseert, zowel in onze oefenruimtes als buiten. Door hier twee andere tools aan toe te voegen, zorgen we ervoor dat je niet alleen meer beweegt, maar ook dat je dit voor de rest van je leven volhoudt.

Drie pijlers bij Personal Fitness Nederland

Bij Personal Fitness Nederland kijken we naar resultaat op de lange termijn. We geloven niet in crash diëten en afslankpillen, maar helpen je je oude gewoontes te veranderen en hier tweede natuur van te maken. Daarvoor bieden we je in ons Fit for Life programma drie pijlers aan die samen succes garanderen:

  • Beweging: personal training met onze gecertificeerde trainers.
  • Gezonde voeding: wekelijkse sessies met onze voedingsdeskundige over gebalanceerde maaltijden en het maken van de juiste keuzes.
  • Mental coaching: dit alles gaat nooit lukken zonder de juiste mindset. Onze mental coaches helpen je de uitdagingen en verleidingen te weerstaan.

Fitness in Almere; een gezonder lichaam voor de rest van je leven

Het fitness in Almere Fit for Life programma van Personal Fitness Nederland is geen standaard fitness programma. Onze personal trainers in Almere veranderen je leven en garanderen onze leden een gezonder lichaam. Met onze 100% resultaatgarantie zorgen we ervoor dat iedereen de doelstellingen haalt. Shakes, dieetpillen en crash diëten helpen even, maar leveren op de lange termijn vaak weinig op. Dat komt doordat ze zich alleen richten op de gevolgen van je situatie en niet op de oorzaken.

Begin bij de basis met fitness in Almere

Aan de basis van een ongezond leven liggen vaak drie oorzaken, namelijk weinig beweging, slechte eetgewoonten en een gebrek aan zelfvertrouwen en wilskracht. Kom bij ons fitnessen in Almere en we richten ons op drie pijlers, namelijk beweging, gezond eten en mental coaching. Daarmee geven onze personal trainers in Almere je de tools om je slechte gewoontes te herkennen, deze te vervangen voor goede gewoontes en daar een tweede natuur van te maken. Gewichtsverlies en een fitter lichaam zijn dan automatisch het gevolg.

Alles op maat gemaakt

Vanaf het moment dat je komt fitnessen in Almere richten we ons op jou. Je krijgt een personal trainer die bij je past, op maat gemaakte trainings- en voedingsplannen en we werken aan jouw persoonlijke mentale drempels. Boek daarom een vrijblijvend intakegesprek en bekijk zelf wat ons fitness programma in Almere jou kan bieden. Je wilt daarna vast niet meer terug.

100% resultaatgarantie met onze personal trainer in Almere

Wij geloven dat ons Fit for Life programma iedereen helpt de doelen te bereiken. We hebben een prettige lifestyle- en fitness studio waar alles bij de hand is. Hier vinden de trainingssessies plaats, krijg je voorlichting over je eetgewoonten en werken we aan mental coaching. Onze personal trainers in Almere geven je zo alles wat je nodig hebt om er een succes van te maken. En wij stoppen in ieder geval niet totdat jij tevreden bent.

Lees meer
Personal training in de studio

Behaal met ons nu wél jouw doel!

Al meer dan 23.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt. Ben jij de volgende?