Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Persoonlijke coaching bij het afvallen: dit houdt het in

Personal Fitness Nederland - persoonlijke coaching

Persoonlijke coaching bij het afvallen: dit houdt het in

Wil jij graag een fit lichaam, maar blijkt dat makkelijker gezegd dan gedaan? Kom je steeds weer obstakels tegen in jouw strijd tegen de kilo’s? Dan biedt coaching bij het afvallen voor jou misschien wel de oplossing! Een coach helpt je om jouw gestelde doelen te behalen. Maar wat kost dit? En hoe vind je de coach die het beste bij je past? Wij leggen het je uit én geven de beste tips voor het vinden van een personal trainer. Zodat jij de beste coaching krijgt bij afvallen.

We weten het allemaal: afvallen, fitter worden en de kilo’s daarna nooit meer terugzien is een van de grootste uitdagingen die er zijn. Veel mensen gaan deze strijd op eigen houtje aan. Met een abonnement bij een sportschool, met het thuis volgen van online workouts of door iedere week een aantal keer hard te lopen. Maar hoe vaak moet je sporten om de beoogde resultaten te halen? En hoe blijf je gemotiveerd? Dit zijn vragen die een coach goed voor je kan beantwoorden. Hij of zij helpt je met afvallen, het aannemen van een gezonde levensstijl, geeft voedingsadvies én het helpt je met het behouden van de geboekte resultaten.

Kosten van coaching bij afvallen

Voordat we dieper ingaan op het kostenplaatje dat hoort bij coaching en afvallen, is het belangrijk om te weten dat er meerdere coachingstrajecten zijn. Zo kun je er voor kiezen om maandelijks, wekelijks of dagelijks contact met jouw coach te hebben. En de ene coach zal meer gespecialiseerd zijn op het gebied van bewegen, terwijl de ander misschien meer kennis bezit over voeding.

Deze factoren hangen allemaal samen met het kostenplaatje. Om gebruik te maken van coaching bij afvallen zul je wel moeten investeren. De kosten kunnen wat dat betreft enorm variëren per coach, maar ook zeker per traject. Zoek daarom van tevoren uit wat je precies wilt doen en wat je doelen zijn. Ga daarna op zoek naar de coach die de beste prijs-kwaliteitsverhouding heeft en past binnen jouw budget.

Prijsbepalende factoren van coaches

De kosten die jij maakt om te trainen en af te vallen met een coach, hangen af van verschillende factoren. Zo spelen opleiding, ervaring, de plaats en het aantal trainingen een belangrijke rol.

Opleidingen
Iedereen kan een personal trainer worden of zichzelf zo noemen. Heb je een coach op het oog die jou mogelijk kan helpen bij het afvallen? Vraag dan aan hem of haar welke opleidingen hij of zij heeft gevolgd en welke cursussen zijn afgerond. Zo kun je beter bepalen of je de gevraagde kosten ook daadwerkelijk de moeite waard vindt voor wat er aangeboden wordt.

Ervaringen van anderen
Naast de ervaring van de coach zelf, zijn ervaringen van voorgaande klanten ook van groot belang. Zoek daarom recensies op over de coach die jij op het oog hebt. Hier word je hoogstwaarschijnlijk nóg wijzer van in jouw zoektocht naar de juiste begeleider.

Plaats
Ben je op zoek naar een coach die bij jou thuis langs moet komen? Dan ben je meer geld kwijt dan wanneer je bij de sportschool afspreekt. Ook een coach met een eigen kantoor of bedrijfsruimte zal een hoger uurtarief hebben dan een coach die dit niet heeft. Daarnaast heeft de plaats je waar je woont ook nog invloed op het totalen kostenplaatje. Zo is een expert die door middel van coaching helpt bij afvallen in Amsterdam duurder dan een coach in Limburg.

Aantal trainingen
De kosten die je maakt voor coaching bij het afvallen zijn verbonden aan het aantal sessies dat je boekt. Kijk daarom goed na of je bij jouw coach een pakket af kan kopen, of bij meerdere sessies om korting kunt vragen. En misschien kun je ook wel een maatje vinden die ook van zijn of haar overtollige kilo’s af wilt. Zo kun je jullie sessies combineren en betaal je de helft van het oorspronkelijke bedrag.

Zo vind jij de juiste coaching bij het afvallen
Heb jij moeite met het kiezen van de juiste persoon die je kan helpen naar een fittere versie van jezelf? Luister dan vooral goed naar je gevoel. Voel je je niet op je gemak bij een coach? Ga er dan geen verbintenis mee aan. Ben daarnaast duidelijk wat je wilt bereiken en welke coaching je volgens jezelf nodig hebt bij het afvallen. Bespreek daarna het totale kostenplaatje samen en bekijk of je tot een overeenkomst kunt komen. Is dat gelukt? Dan kun je vol energie en motivatie de strijd tegen de kilo’s aan. Samen met je coach.

Met coaching afvallen bij Personal Fitness Nederland

Wil je zeker zijn van een goede coach? Vraag dan een gratis proefweek aan bij Personal Fitness Nederland. We helpen je namelijk graag met ons Fit for Life-programma. Waarin we de focus leggen op personal training, voeding en mentale gezondheid. Zo gaan we aan de slag met het veranderen van je eetgewoontes en gaan we samen de fysieke én mentale uitdagingen aan. En het mooie aan de proefweek: deze is geheel vrijblijvend en kost je niks. Wil je dus persoonlijke coaching bij het afvallen? Vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een intakegesprek.

Gratis Proefweek

Coaching bij het afvallen: een boost voor je motivatie en resultaten

Heb je behoefte aan coaching in het afvallen? De personal trainers van Personal Fitness Nederland kunnen jou op de juiste manieren begeleiden en motiveren. Dit kan in een van onze ruim tachtig studio’s verspreid over het land, of simpelweg bij jou thuis! Afval coaching betekent het stapsgewijs en op een verantwoorde en wetenschappelijk onderbouwde manier aan gewichtsverlies en een gezond lichaam werken. Coaching bij het afvallen gebeurt bij ons 1-op-1 en altijd met dezelfde coach.

Hoe ziet coaching in het afvallen eruit?

Bij Personal Fitness Nederland gaan we niet zomaar aan de slag met afval coaching, maar baseren we ons op jouw persoonlijke kenmerken en doelen. Het traject van coaching bij het afvallen start dan ook altijd met een uitgebreid introductiegesprek. Op basis daarvan wordt een bewegings- en voedingsplan geformuleerd. Ook bestaat er ruime aandacht voor jouw mindset. Kort samengevat richt onze Fit For Life methode zich op de volgende drie pijlers:

  • Voeding
  • Beweging
  • Mindset en Coaching

Stap voor stap naar jouw einddoel

Wil je graag gewicht verliezen en je leefstijl veranderen? Neem dan deel aan coaching in het afvallen binnen ons Fit For Life programma en start binnenkort met een van onze fitnesscoaches. Hij of zij stelt het voor jou juiste trainingsschema op, dat wekelijks steeds verder wordt uitgebouwd. Zo verleg je telkens je grenzen en kom je steeds dichter bij jouw einddoel. Coaching in het afvallen is voor zowel mannen als vrouwen effectief en heeft blijvende resultaten. Schrijf je vandaag nog in!

Lees meer

geschreven door

Jos Vermeer
Jos Vermeer
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel deze blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
Testimonia Berend Personal Fitness Nederland
10
24 april 2024
Personal Fitness Nijmegen

Meer over dit onderwerp

Gelukkig gezin op de bank

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen