Nieuws

 • Informatie over Personal Training

  Hoe belangrijk vind jij het om gezond en fit door het leven te gaan? Dat je g...

  Lees meer
 • Wij zoeken Personal Trainers / Lifestyle Coaches

  Wil jij iedere dag bezig zijn met sporten, gezondheid en mensen begeleiden en...

  Lees meer
Meer nieuws

Goedkope personal trainer

Ben je op zoek naar een goedkope Personal Trainer? Dan is Personal Fitness Nederland de oplossing. Wij bieden betaalbare  1-op-1 training aan van hoog opgeleide personal trainers. Train met een professionele personal trainer en behaal het gewenste resultaat. Welk doel wil jij samen met een Personal Trainer bereiken? Bij ons train je de eerste week geheel gratis onder begeleiding van een professionele Personal Trainer. Je maakt in deze week o.a. kennis met jouw personal trainer en krijgt een gratis intake met advies én metingen. Op deze manier kun je ongedwongen en vrijblijvend kennis maken met één van onze personal trainers. 

Met ruim 60- vestigingen in Nederland en duizenden actieve sporters op dit moment werken we samen aan meer geluk en vitaliteit in Nederland.

Vraag direct een gratis proefweek aan.

Goedkope Personal training op maat

We zijn zeer trots dat op dit moment duizenden mensen bezig zijn om hun doelen te behalen in meer dan 60 vestigingen van Personal Fitness Nederland om zo uiteindelijk hun kwaliteit van leven te verbeteren. We zullen dan ook doorgaan tot we in iedere (middelgrote) gemeente van Nederland aanwezig zijn zodat wij nog meer positieve invloed kunnen uitoefenen op het geluk en de vitaliteit van alle inwoners in Nederland. Mede om deze redenen werken wij met scherpe tarieven, zodat we betaalbare Personal Trainingen op maat kunnen aanbieden. Kom ook een keer vrijblijvend trainen.

Voordelen van Personal Training

Doordat je gaat trainen met een personal trainer zul je merken dat je sneller het gewenste resultaat zult behalen. Hierdoor zul je merken dat je gestimuleerd blijft om te blijven sporten en dit ga je doorvoeren in een gezondere leefstijl. Het is niet langer nodig om dure diëten te volgen en geen plezier te hebben in het sporten. Met onze persoonlijke aandacht, advies op het gebied van voeding en uitdagende oefeningen zul je met plezier de gewenste doelen behalen.

Onze Personal Trainers zullen je de juiste adviezen geven over sporten en voeding.  

Leden van Personal Fitness Nederland behalen resultaat door:

✔ Het unieke Fitness- en lifestyle Fit for Life programma
✔ Een totaalaanpak: fitness / bewegen, voeding en mental coaching
Personal trainer: 1-op-1 of in kleine groepjes
✔ Starten met een gratis proefweek
✔ 100% Resultaatgarantie; doelstelling niet behaald? Dan gaan wij kosteloos door.**

Goedkope personal trainer voor vrouwen

Wij bieden Personal Training aan voor vrouwen. Wil je een fit en strak lichaam, maar weet je simpel weg niet hoe? Stuk voor stuk struggles die met het Fit for Life programma voorgoed verleden tijd zijn. Met voldoende beweging, gezonde voeding en een nieuwe mindset bouw jij stapsgewijs aan een gezond en fit lichaam. Weg met die dagelijkse rompslomp!

Goedkope Personal Trainer voor mannen

Ben je op zoek naar een personal trainer voor mannen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben professionele personal trainingen op maat voor mannen voor verschillende leeftijdscategorieën en voor verschillende doelen. Samen met één van onze Personal Trainers zul je jouw doelen op een verantwoordelijke manier behalen.

Goedkope Personal Training voor bedrijven

Personal Fitness Nederland (PFN) is een lifestyle- en fitnesstudio waar je in alle privacy kan trainen onder professionele begeleiding. Je kunt bij ons als individu, met collega’s in groepsverband of met het hele bedrijf aan de slag met personal training, voedingsadvies en mental coaching. Wij hebben het succesvolle FIT for LIFE programma ontwikkeld dat ervoor zorgt dat jij en je collega’s voor altijd fit en gezond zijn. 

Trainen met persoonlijke aandacht

Onze personal trainingen met persoonlijke aandacht helpen jou om je persoonlijke doelstellingen te behalen:

✔ Een fit en strakker lichaam
✔ Een sterker lichaamStrakkere buik (sixpack)
✔ Plaatselijk afvallen
✔ Strakkere en/of grotere billen
✔ Bikini proof body in 30 dagen
✔ Gezonde leefstijl
✔ Een gezond eetpatroon

Maak kennis met ons door een Gratis Proefweek

Uiteraard zijn we ons ervan bewust dat je misschien eerst wilt kijken of het bevalt. Vandaar dat wij een gratis proefweek aanbieden. Op deze manier kun je ongedwongen en vrijblijvend kennis maken met één van onze personal trainers. Vul onderstaand formulier compleet in om gebruik te maken van de gratis proefweek. Je maakt in deze week o.a. kennis met jouw personal trainer en krijgt een gratis intake met advies én metingen.

 • * velden zijn verplicht.


Wellicht vind je dit ook interessant:

 

Nieuws

 • Informatie over Personal Training

  Hoe belangrijk vind jij het om gezond en fit door het leven te gaan? Dat je g...

  Lees meer
 • Wij zoeken Personal Trainers / Lifestyle Coaches

  Wil jij iedere dag bezig zijn met sporten, gezondheid en mensen begeleiden en...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Ilona (35)

  "Ik ben enorm trots op wat ik de afgelopen tijd heb bereikt. En weet zeker dat ik deze levensstijl ga aanhouden!"

  Ilona (35)
 • Yolanda (42)

  "Met mijn drukke baan zijn de (thuis)trainingen ideaal te combineren. Ik ben nu in totaal 18 kilo kwijt!"

  Yolanda (42)
 • Andre (47)

  "Ik voel me fitter en sterker en hierdoor ervaar ik minder stress. Jongens bedankt!"

  Andre (47)
 • Jeroen (35)

  "Ik zit lekker in mijn vel, kan trappen op rennen zonder buiten adem te raken, en ben sterker dan ik in jaren ben geweest."

  Jeroen (35)
 • Resi (22)

  "Ik wilde al een tijdje afvallen maar wist dat ik het niet alleen zou kunnen. De coaches hebben mij echt gesteund en geholpen."

  Resi (22)

* Specifieke resultaten kunnen niet worden gegarandeerd. Resultaten kunnen altijd variëren en verschillen van persoon tot persoon.

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.