Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Goedkope personal trainer

Goedkope personal trainer

Betaalbare personal trainer ✔️

Ben je op zoek naar een goedkope personal trainer? Dan is Personal Fitness Nederland de oplossing. Wij bieden betaalbare 1-op-1 training aan van hoog opgeleide personal trainers. Train met een professionele personal trainer en behaal het gewenste resultaat. Welk doel wil jij samen met een personal trainer bereiken? Wij kunnen je onder andere helpen met:

  • 10, 15 of 20+ kilo afvallen met blijvend resultaat
  • Fitter, strakker en sterker worden
  • Persoonlijke en leuke trainingen die afgestemd zijn op jou
  • Tegen het scherpste tarief uit de regio

Vraag een gratis adviesgesprek aan via het formulier onderaan de pagina.

Eerste week gratis trainen

Bij ons train je de eerste week geheel gratis onder begeleiding van een professionele personal trainer. Je maakt in deze week o.a. kennis met jouw personal coach en krijgt een gratis intake met advies én metingen. Op deze manier kun je ongedwongen en vrijblijvend kennis maken met één van onze personal trainers.

Met ruim meer dan 70 vestigingen in Nederland en duizenden actieve sporters op dit moment werken we samen aan meer geluk en vitaliteit in Nederland.

Goedkope personal training op maat

We zijn zeer trots dat op dit moment duizenden mensen bezig zijn om hun doelen te behalen in meer dan 70 vestigingen van Personal Fitness Nederland om zo uiteindelijk hun kwaliteit van leven te verbeteren. We zullen dan ook doorgaan tot we in iedere (middelgrote) gemeente van Nederland aanwezig zijn zodat wij nog meer positieve invloed kunnen uitoefenen op het geluk en de vitaliteit van alle inwoners in Nederland. Mede om deze redenen werken wij met scherpe tarieven, zodat we betaalbare personal trainingen op maat kunnen aanbieden. Kom ook een keer vrijblijvend trainen.

Voordelen van personal training

Doordat je gaat trainen met een personal trainer zul je merken dat je sneller het gewenste resultaat zult behalen. Hierdoor zul je merken dat je gestimuleerd blijft om te blijven sporten en dit ga je doorvoeren in een gezondere leefstijl. Het is niet langer nodig om dure diëten te volgen en geen plezier te hebben in het sporten. Met onze persoonlijke aandacht, advies op het gebied van voeding en uitdagende oefeningen zul je met plezier de gewenste doelen behalen. Bijkomend voordeel is dat Personal Fitness Nederland goedkoop personal training kan aanbieden. Wij bieden betaalbare 1-op-1 training aan van hoog opgeleide personal trainers. Train met een professionele personal trainer en behaal het gewenste resultaat.

Leden van Personal Fitness Nederland behalen resultaat door:

✔ Het unieke Fitness- en lifestyle Fit for Life programma
✔ Een totaalaanpak: fitness / bewegen, voeding en mental coaching
✔ Personal trainer: 1-op-1 of in kleine groepjes
✔ Starten met een gratis proefweek
✔ 100% Resultaatgarantie; doelstelling niet behaald? Dan gaan wij kosteloos door.

Vraag een gratis adviesgesprek aan via het formulier onderaan de pagina.

Goedkope personal trainer voor vrouwen

Wij bieden goedkoop personal training aan voor vrouwen. Wil je een fit en strak lichaam, maar weet je simpel weg niet hoe? Stuk voor stuk struggles die met het Fit for Life programma voorgoed verleden tijd zijn. Met voldoende beweging, gezonde voeding en een nieuwe mindset bouw jij stapsgewijs aan een gezond en fit lichaam. Weg met die dagelijkse rompslomp!

Goedkoop personal training

Goedkope Personal Trainer voor mannen

Ben je op zoek naar een goedkope personal trainer voor mannen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben professionele personal trainingen op maat voor mannen voor verschillende leeftijdscategorieën en voor verschillende doelen. Samen met één van onze personal trainers zul je jouw doelen op een verantwoordelijke manier behalen.

Goedkope personal Training voor bedrijven

Personal Fitness Nederland (PFN) is een lifestyle- en fitnesstudio waar je in alle privacy kan trainen onder professionele begeleiding. Je kunt bij ons als individu, met collega’s in groepsverband of met het hele bedrijf aan de slag met personal training, voedingsadvies en mental coaching. Wij hebben het succesvolle FIT for LIFE programma ontwikkeld dat ervoor zorgt dat jij en je collega’s voor altijd fit en gezond zijn. Voor het scherpste tarief uit de regio!

Trainen met persoonlijke aandacht

Onze personal trainingen met persoonlijke aandacht helpen jou om je persoonlijke doelstellingen te behalen:

✔ Een fit en strakker lichaam
✔ Een sterker lichaamStrakkere buik (sixpack)
✔ Plaatselijk afvallen
✔ Strakkere en/of grotere billen
✔ Bikini proof body in 30 dagen
✔ Gezonde leefstijl
✔ Een gezond eetpatroon

Maak gebruik van de goedkoopste personal trainers uit jouw regio!

Maak gebruik van een gratis adviesgesprek!

Vraag een gratis adviesgesprek aan en dan neemt de personal coach van de dichtstbijzijnde vestiging binnen 24 uur contact met je op om je meer informatie te geven over ons concept. Na aanmelding kun je tijdens de proefweek vrijblijvend kennis maken met je personal trainer en je krijgt een gratis gezondheidscheck met advies én metingen.

Al meer dan 24.000 mensen gingen je voor!

Gratis adviesgesprek formulier

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen