Al meer dan 23.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Sportschool Apeldoorn

06 2484 3744
danny.pfn@gmail.com
Prins Willem-Alexanderlaan 401, 7311 SX Apeldoorn
KVK
63578581
Workout

Zo blijf je fitter, gezonder en gelukkiger

Geen echte sportschool Apeldoorn, wel resultaat!

Een levenslang resultaat, geen sportschool: Personal Fitness Nederland

Als jij een fitter, gezonder en vitaler lichaam wilt, je wilt wat gewicht verliezen, aan sport gaan doen en goede maaltijden eten, dan is Fit for Life in Apeldoorn hét programma voor jou. Het is een programma van personal Fitness Nederland waarmee je niet alleen op weg geholpen wordt, maar waarmee je ook alle tools en steun aangeboden krijgt om de veranderingen voort te zetten. Het is niet moeilijk om gezond te eten en regelmatig te sporten, maar het is wel moeilijk om het vol te houden. Veel mensen vallen daarom na een tijdje weer terug in hun oude routine. Met het Fit for Life programma van Personal Fitness Nederland gebeurt dat niet.

De basis wordt aangepakt

Slechte eetgewoonten, stress en te weinig beweging zijn de belangrijkste redenen voor overgewicht. Deze gewoonten zijn niet goed voor je lichaam en dat moeten worden aangepakt. Fit for Life is dan ook geen programma bij een sportschool, want naast beweging krijg je ook advies over voeding. Je wordt geholpen om de juiste mindset te ontwikkelen om door te zetten en vol te houden. Als deze basis goed is, is de kans dat je slaagt aanzienlijk groter. Oude gewoonten maken plaats voor nieuwe en die worden tweede natuur.

Drie belangrijke pijlers

Je gaat naar de sportschool om te trainen, maar bij Personal Fitness Nederland in Apeldoorn wordt daar een schepje bovenop gedaan. De drie belangrijkste pijlers van het programma zijn:

  • Beweging
  • Mental coaching
  • Gezond voedsel

 

Je krijgt een personal trainer aangewezen die samen met jou in de oefenruimte aan de slag gaat. Ook spreek je wekelijks over voeding en het ontwikkelen van de juiste mindset. Personal Fitness Nederland is één van de weinige ‘sportscholen’ in Apeldoorn die 100% resultaat garanderen en een leven lang profijt.

Gratis proefweek!

Ben jij klaar voor een nieuwe levensstijl, maar wil je eerst zien en dan geloven? Vul dan nu onderstaand contactformulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op om een gratis proefweek in te plannen.

geschreven door

Jos Vermeer
Jos Vermeer
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel dit blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
Kies voor jezelf
Lees meer
Personal training in de studio

Behaal met ons nu wél jouw doel!

Al meer dan 23.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt. Ben jij de volgende?