Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Sportschool Soest

035 205 72 56 / 06 4113 8568
info@personalfitnesssoest.nl
Oostergracht 17, 3763 LX Soest
KVK
68718837
Workout

Zo blijf je fitter, gezonder en gelukkiger

Geen echte sportschool Soest, wel resultaat!

Een totale oplossing voor iedereen die gezonder en fitter wil zijn

Fit for Life is een programma van Personal Fitness Nederland waarmee je veranderingen maakt in je lifestyle en dat voor de rest van je leven lang. Slechte gewoonten zijn vaak moeilijk te veranderen en goede voornemens worden vaak snel weer vergeten. Kom je bij Personal Fitness Nederland in Soest, dan maken we er wel een succes van. Ons team staat voor je klaar om je te helpen gezond te worden, in de breedste zin van het woord. En dat levert meer energie op, meer zelfvertrouwen, een gezonder lichaam en een gelukkiger leven.

Geen sportschool maar gezond op alle vlakken

Bij Personal Fitness Nederland meten we gezondheid met drie pijlers:

  • Beweging
  • Gezonde voeding
  • Mental coaching

 

Deze drie pijlers lopen als rode draad door alle persoonlijke plannen van onze leden en maken ons anders dan sportscholen. Jij krijgt ook een op maat gemaakt plan aangeboden waaraan we een persoonlijke begeleider koppelen voor trainingen, voedingsadvies en mental coaching. Deze begeleider ondersteunt je van begin tot eind en helpt je met het maken van de juiste keuzes op het gebied van voeding, verleidingen, uitdagingen en lichaamsbeweging.

Een goede mindset is het halve werk

De mental coaching die je bij ons ontvangt en niet bij een sportschool zorgt ervoor dat je de juiste mindset ontwikkelt om met dit programma te beginnen en er een succes van te maken. En een goede mindset is essentieel als je je doeleinden wilt bereiken. Ga daarom niet op zoek naar een goede sportschool in Soest, maar kom kijken bij onze studio en ontmoet jouw personal coach. Wij helpen je met zijn allen over de finish line. Sluit je aan bij Personal Fitness Nederland zodat jouw nieuwe energieke en gezonde leven ook kan beginnen.

Gratis proefweek!

Ben jij klaar voor een nieuwe levensstijl, maar wil je eerst zien en dan geloven? Vul dan nu onderstaand contactformulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op om een gratis proefweek in te plannen.

geschreven door

Jos Vermeer
Jos Vermeer
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel dit blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
Kies voor jezelf
Lees meer
Personal training in de studio

Behaal met ons nu wél jouw doel!

Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt. Ben jij de volgende?