Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Sportschool Nijkerk

06 2952 3412
nijkerk@personalfitnessnederland.nl
Melkrijder 17B, 3861 SG Nijkerk
KVK
81074972
Workout

Zo blijf je fitter, gezonder en gelukkiger

Geen echte sportschool Nijkerk, wel resultaat!

Geen sportschool maar wel een leven lang resultaat: deze garantie geeft Personal Fitness Nederland

Gezondheid en een fit lichaam bereik je door meer te bewegen en gezond te eten. Personal Fitness Nederland onderscheidt zich van sportscholen omdat het zich niet alleen richt op beweging. Het programma, genaamd Fit for Life, is ontworpen om alle aspecten van een gezond lichaam aan te pakken. Dat betekent dat we werken aan drie pijlers, namelijk beweging, gezonde voeding en mindset coaching.

Een gezond lichaam met Fit for Life

Lidmaatschap van een sportschool in Nijkerk is een goed idee als je meer wilt bewegen, conditie op wilt bouwen, als je sterker wilt worden of spiermassa wilt opbouwen. Als je meer beweegt dan heb je ook de voedingsstoffen nodig om je lichaam van energie te voorzien en om herstel van je spieren te bevorderen. En de juiste mindset is het halve werk, want als je dat niet hebt dan geef je het ongetwijfeld vroegtijdig op. Het veranderen van gewoonten en het werken aan een gezond lichaam heeft dus meer nodig dan beweging alleen en dat is exact wat Personal Fitness Nederland in Nijkerk aanbiedt. Het is een totaaloplossing voor iedereen die hulp nodig heeft om slechte gewoonten voor goed uit het leven te verbannen.

Drie hulpmidelen speciaal voor jou

Besluit je de sportschool te vergeten en je bij Personal Fitness Nederland in te schrijven, dan krijg je toegang tot alle tools en steun geven die je nodig hebt om hier een succes van te maken. We helpen je met personal training, voedingsadvies en mental coaching om je over de finish lijn te helpen. Daarna huppel je rustig verder, vol energie, vitaliteit en met een leven vol goede gewoontes.

Gratis proefweek!

Ben jij klaar voor een nieuwe levensstijl, maar wil je eerst zien en dan geloven? Vul dan nu onderstaand contactformulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op om een gratis proefweek in te plannen.

geschreven door

Jos Vermeer
Jos Vermeer
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel dit blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
Kies voor jezelf
Lees meer
Personal training in de studio

Behaal met ons nu wél jouw doel!

Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt. Ben jij de volgende?