Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Sporten met 50+ onder begeleiding van een professionele coach

diëten vijf soorten

Om te blijven sporten met een leeftijd van 50+ is het verstandig om de begeleiding van een professionele coach in te roepen. Jouw persoonlijke coach kan je uitleg geven over welke oefeningen geschikt zijn om mee te starten of om je conditie en fysieke kracht nog meer door te verbeteren. Wellicht ben je eraan toe om stappen te zetten richting verbetering van je gezondheid en wil je je lichaam behoeden tegen invloeden van het ouder worden. Een professionele coach bij Personal Fitness Nederland gaat met jou aan de slag om doelstellingen te behalen. Eerst breng je samen jouw doelen in kaart om te bekijken hoe sporten voor 50+ jou kan helpen. In onze studio’s zijn voldoende mogelijkheden om diverse gerichte 50+ sporten op te pakken. Zo blijf je langer fit en strakker in je vel. Uiteraard geldt dit ook wanneer je wilt afvallen als je 55 plus bent.

Starten met sporten voor 50+

Als je eerder in je leven weinig met sporten hebt gedaan, dan kan het als een heuse drempel aan voelen om te starten met 50+ sporten. Ons Leefstijl Programma is erop gericht om een geheel nieuwe leefstijl aan te meten, zodat sporten met 50+ snel vertrouwd aanvoelt. Drie pijlers geven duidelijkheid over wat je kunt verwachten:

  • Voedingsadvies
  • Bemoediging in mindset
  • Aansporing tot beweging

Fitheid met sporten

Onze coaches werken met alle leeftijdscategorieën. Hoe vroeger je met sporten en goede voeding start, des te aangenamer wordt het sporten met 50+. Je zult snel profijt bemerken en een vooruitgang bemerken in algehele fitheid. Wil je weten wat je moet doen om af te vallen na je 60ste? Lees dan het artikel ons artikel over afvallen wanneer je 60 plus bent.

Inschrijfformulier gratis proefweek

Lees meer

geschreven door

Jos Vermeer
Jos Vermeer
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel deze blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
Klantverhaal danique
10
17 juni 2024
Personal trainer Geldrop

Meer over dit onderwerp

Gelukkig gezin op de bank

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen