Al meer dan 22.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Sportschool Doorn

06 3838 4433 / 06 3414 6090 / 06 34588333
doorn@personalfitnessnederland.nl
Velperengh 44, 3941 BZ Doorn
KVK
81499450

Zo blijf je fitter, gezonder en gelukkiger

Geen echte sportschool Doorn, wel resultaat!

Geen sportschool meer, want Personal Fitness Nederland betekent resultaat voor het leven

Fit for Life, Fit voor het Leven, is een lifestyle programma van Personal Fitness Nederland en ook in Doorn kun je hier je leven voor goed mee veranderen. Onze ambities zijn groot, want wij willen iedereen gezonder en fitter maken. En dat niet op korte termijn, maar voor een leven lang. Wij zijn geen sportschool, want we richten ons op meer dan bewegen alleen. Met een ijzersterke aanpak, een team met deskundigen en een flink portie zelfvertrouwen geven wij jou een 100% resultaatgarantie, dus succes is gegarandeerd.

Drie pijlers voor succes

Personal Fitness Nederland in Doorn hanteert drie pijlers waarmee succes wordt gemeten en gewaarborgd:

  • Beweging: je persoonlijke begeleider organiseert afwisselende en uitdagende trainingssessies met je zodat je lichaam voldoende beweging krijgt en sterk wordt.
  • Gezonde voeding: je spreekt wekelijks over je eetpatronen en behandelt de voedingsstoffen die je lichaam nodig heeft om perfect te kunnen werken.
  • Mindset coaching: een goede mindset is het halve werk. Als je mentaal achter je veranderingen staat, dan is het een stuk makkelijker om ze door te voeren en te behouden. Onze mindset coaching sessies helpen je om goed met verleidingen en uitdagingen om te gaan.

 

Een complete aanpak

De complete aanpak die je bij Personal Fitness Nederland in Doorn krijgt is onze garantie voor succes. Met alle benodigde hulp onder één dak in Doorn zijn wij anders dan de sportschool. Voor zekerheid van slagen, voor een grondige aanpak en voor alle tools die je nodig hebt om je leven voor goed te veranderen is Personal Fitness Nederland dé keuze voor jou. Sportscholen behoren voor goed tot het verleden.

Gratis proefweek!

Ben jij klaar voor een nieuwe levensstijl, maar wil je eerst zien en dan geloven? Vul dan nu onderstaand contactformulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op om een gratis proefweek in te plannen.

geschreven door

Jos Vermeer
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel dit blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
Kies voor jezelf
Lees meer
Personal training in de studio

Behaal met ons nu wél jouw doel!

Al meer dan 22.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt. Ben jij de volgende?