Al meer dan 23.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Personal trainer Nieuw-Vennep

Westerdreef 5b, 2152 CS Nieuw-Vennep
KVK
87971666
Personal trainer Nieuw Vennep
Waar kunnen we jou bij helpen?
Uiteraard kun je bij ons werken aan je fitheid, conditie en kracht.
Maar wist je dat we je ook met onderstaande doelen kunnen helpen?

Je wilt fitter worden en bent op zoek naar een nieuwe personal trainer bij jou in de buurt in Nieuw-Vennep. Omdat je een doel voor ogen hebt, weer wilt gaan sporten of overtollige kilo’s kwijt wilt. Wat goed! Bij Personal Fitness Nederland in Nieuw-Vennep staan onze gecertificeerde coaches voor je klaar om samen met jou tot het uiterste te gaan. Dat doen we aan de hand van ons bewezen Fit for Life programma. Ontdek de mogelijkheden van personal training en lees hoe we samen alles uit jouw sportieve doelen kunnen halen. 

Icon afvallen

Afvallen

icon winnen

Fit, Vitaal en Energiek
worden

hartslag icon

Fysieke- en Mentale
klachten verhelpen

Afvallen met ons bewezen Fit for Life programma in Nieuw-Vennep

Wij zijn meer dan een sportschool in Nieuw-Vennep, bij Personal Fitness Nederland Nieuw-Vennep train je namelijk met jouw personal trainer en in kleine groepjes. Wekelijks in onze studio. ledere keer doe je weer nieuwe oefeningen en word je uitgedaagd om net dat beetje extra te geven. Ook heb je elke week een 'weegmoment' met je personal coach. Aan de hand van je gewicht stelt je coach, samen met de voedingsconsulent, een persoonlijk voedingsadvies voor je samen. Geen zorgen, we zorgen dat je voedingsschema geschikt is voor heel het gezin. Daarbij helpen wij je ook mentaal fitter te worden met mental coaching. Hierdoor krijg je meer energie en word je je gedachten de baas. Het resultaat? Je voelt je fysiek beter en wordt ook mentaal fitter. Wij geloven in ons bewezen Fit for Life programma. Daarom geven altijd 100% resultaatgarantie. 

Altijd bij jou in de buurt

Personal Fitness Nederland heeft meer dan 90 studios door heel Nederland. Dat betekent dat er altijd wel een studio bij jou in de buurt te vinden is. Zodat je niet lang hoeft te lopen, fietsen of rijden naar de studio en lekker aan de slag kan. Handig he? Word je gedachten de baas, geef je zelfvertrouwen een boost en zit weer lekker in je vel. Schrijf je vandaag nog in voor een gratis proefweek bij Personal Fitness Nederland Nieuw-Vennep en maak op een laagdrempelige manier kennis met onze gecertificeerde coaches. Ontdek wat personal training Nieuw-Vennep voor jou kan betekenen.

Kies voor jezelf

Vraag nu vrijblijvend een gratis proefweek aan!

Deze gecertificeerde coaches staan voor je klaar in Nieuw-Vennep
Trots dat we al 7 jaar op rij uitgeroepen zijn tot Beste Personal Trainer!
Michael Wittenberg personal coach
Michael Wittenberg
Lifestylecoach van Nieuw-Vennep & IJmuiden

Met veel energie en passie ga ik met jou de uitdaging aan om op het gebied van training, voeding en mindset het maximale uit jezelf te halen. Samen gaan wij dit doen door realistische doelen te stellen. Durf je met mij de uitdaging aan? Dan hoop ik je snel te zien!

Mitchel Bosch personal coach
Mitchel Bosch
Studiomanager & Lifestylecoach van IJmuiden & Nieuw-Vennep

Ik ben studiomanager van IJmuiden en ben al 16 jaar bezig met kracht, duursport en voeding. Fysiek en mentaal jouw gezondheid verbeteren en doelen behalen bij ons in de studio is wat mij voldoening en energie geeft.

 

Fitness in Nieuw Vennep met de revolutionaire methode van Personal Fitness Nederland

Fitness in Nieuw Vennep werkt helaas niet voor iedereen. Dit komt doordat je misschien een methode en aanpak gebruikt die niet goed bij je past. Daarom is het tijd voor een andere manier van fitness in Nieuw Vennep, namelijk personal fitness in Nieuw Vennep waar jij wél vooruitgang boekt. Bij Personal Fitness Nederland leren we je onze revolutionaire methodes om jouw lichaam fit te maken. Ook voor afvallen kun je bij ons terecht. Wij hebben al duizenden mensen geholpen, waardoor wij ook jou gegarandeerd op weg kunnen helpen naar een gezonder lichaam.

Fitness in Nieuwe Vennep aan de hand van onze drie pijlers

Onze revolutionaire methode is gebaseerd op drie pijlers. Wanneer jij via onze coaching alle pijlers beheerst, wordt jouw lichaam gegarandeerd fit. Zo beheers jij via onze werkende voedingsschema’s de pijler van voeding compleet. Zeg maar dag tegen hongerige dagen of een teveel aan calorieën. Via onze pijler van mindset en coaching word jij ook mentaal ijzersterk. Daardoor sla jij nooit meer een training over. En natuurlijk zul jij als meester van de pijler van beweging de perfecte techniek hebben bij het uitvoeren van jouw oefeningen.

Een sportschool is overbodig geworden

Wij van Personal Fitness Nederland zijn gestopt met het geloven in sportscholen. Wanneer jij een personal training in Nieuw Vennep volgt van ons, zul je daarom hard aan de slag gaan in onze fitness studio’s. Je hoeft nooit meer te wachten op iemand anders of schaamte te hebben bij een oefening die nieuwe voor je is. Wij staan voor je klaar om je te begeleiden naar een fitter lichaam. Begin daarom snel met jouw nieuwe fitness avontuur via Personal Fitness Nederland en neem contact met ons op.

Lees meer
Personal training in de studio

Behaal met ons nu wél jouw doel!

Al meer dan 23.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt. Ben jij de volgende?