Al meer dan 23.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Personal trainer Delft

Een gemiddelde score van 9 uit 16 klantenervaringen

Ezelsveldlaan 49, 2611 RV Delft
KVK
75376733
Duo workout
Waar kunnen we jou bij helpen?
Uiteraard kun je bij ons werken aan je fitheid, conditie en kracht.
Maar wist je dat we je ook met onderstaande doelen kunnen helpen?

Welkom bij Personal Fitness Nederland in Delft! Wij zijn meer dan een sportschool in Delft, omdat we werken met bewezen Fit For Life programma. Een aanpak waarin we geloven. Daarom geven we altijd 100% resultaatgarantie. Meer dan 20.000 Nederlanders gingen je voor en volgden het programma met succes. Ben jij de volgende? Onze gecertificeerde personal trainers in Delft staan te popelen om jou te coachen naar een fitter, gezonder en gelukkiger leven. Meld je aan voor de gratis proefweek en maak kennis met onze studio!

Icon afvallen

Afvallen

icon winnen

Fit, Vitaal en Energiek
worden

hartslag icon

Fysieke- en Mentale
klachten verhelpen

Van afvallen tot meer spierkracht bij Personal Fitness Nederland in Delft

Of je nu wilt afvallen, meer spierkracht wilt, een betere conditie, een belangrijk evenement hebt waarvoor je wilt trainen of gewoon lekker fit wilt zijn. Met individuele aandacht en een trainingsschema op maat maken we samen jouw sportieve doelen waar. Onze gecertificeerde personal trainers in Delft zijn echte motivators. Zij zorgen er persoonlijk voor dat je iedere personal trainingssessie net dat beetje extra geeft. Een tandje extra bijzet, nog één keer pusht, nog één keer alles geeft. Want precies die kleine extraatjes in de studio maken het verschil. Opgeven is geen optie bij Personal Fitness Nederland Delft. Onze coaches gaan voor maximaal resultaat. Samen met jou. Welke doelen heb jij voor ogen? 

Behaal je sportieve doelen met personal training in Delft

Bij Personal Fitness Nederland geloven we er sterk in dat ieder mens zelf de verantwoordelijkheid kan nemen over zijn of haar eigen gezondheid. Maar we begrijpen ook als geen ander dat dit niet gemakkelijk is. Daarom zijn onze gecertificeerde personal trainers er. Op de momenten dat jij het moeilijk hebt, geeft jouw personal coach je een duwtje in de rug. Als je op wilt geven, herinnert jouw trainer je aan je doelen. Als je denkt dat je niet meer kan, is je coach er om je het tegendeel te bewijzen. Zodat jij je gedachten de baas wordt, lekker in je vel zit en je doelen behaalt. 

Maak jouw sportieve doelen waar bij Personal Fitness Nederland in Delft. Meld je aan voor de gratis proefweek en start overmorgen nog met trainen. Samen met een van de coaches. Zien we je snel?

Kies voor jezelf

Vraag nu vrijblijvend een gratis proefweek aan!

Dit vinden onze klanten in Delft

Een gemiddelde score van 9 uit 16 klantenervaringen

Studio Delft
klantreview personal fitness nederland
8
20 april 2023

"dat ik vanaf nu wat gezonder leef p"

Studio Delft
klantreview personal fitness nederland
9
7 april 2023

"Geweldige combi van voedingsadvies, persoonlijke training en mentalcoaching!"

Susanna

Studio Delft
klantreview personal fitness nederland
10
22 maart 2023

"Super goede begeleiding: algemeen om weer fit te worden en speciaal ook omdat ik begon met een knie blessure en Lydia en Thomas mij geholpen hebben om op een positieve manier te trainen en mijn spieren en pezen weer op te bouwen. Echt goud!"

Roel

Studio Delft
klantreview personal fitness nederland
8
9 maart 2023

"Beter inzicht in bewegen in combinatie met bewust gezond en verantwoord eten."

Carole

Studio Delft
9
9 maart 2023

"Meer bewegen op verantwoorde manier Uitstekende stimulerende enthousiaste professionele begeleiding door Thomas"

Peter de Vries

Studio Delft
klantreview personal fitness nederland
9
4 november 2022

"Door de regelmaat met sporten en voedingsadvies kan ik dit goed toepassen in mijn dagelijks leven en draagt dit bij tot een betere kwaliteit van leven. Thomas is overigens een zeer kundige en professionele trainer. Heeft veel kennis en luistert goed naar zijn klant. Ik kan hem van harte aanbevelen"

Sandra Korver

Studio Delft
10
17 oktober 2022

"Professionele begeleiding en ondersteuning en jij bent nummer 1."

Marianne Sintniklaas

Studio Delft
klantreview personal fitness nederland
10
11 oktober 2022

"Dankzij de persoonlijke begeleiding ben ik trainen leuk gaan vinden. Hou ik nu veel makkelijker vast aan mijn sportschema. Waardoor ik precies op mijn doel gewicht kan blijven!"

Eveliene

Studio Delft
klantreview personal fitness nederland
8
4 oktober 2022

"Ik voel me fitter en gezonder sinds ik bij PFN train, ik slaap beter, en kijk altijd weer uit naar de volgende training!"

Suzanne

Studio Delft
klantreview personal fitness nederland
9
24 september 2022

"Met een lager gewicht en een betere conditie heb ik meer energie voor een actief leven."

Xandra Visscher

Studio Delft
klantreview personal fitness nederland
9
31 maart 2022

"PersonalFitnessNederland heeft me alle tools gegeven om zelf voor mijn eigen gezondheid te zorgen!"

Paul Spiering

Studio Delft
klantreview personal fitness nederland
9
8 maart 2022

"Door Personal Fit Nederland ben ik gezonder, fitter en heb ik een betere mindset gekregen."

Susanna

Studio Delft
klantreview personal fitness nederland
9
26 januari 2022

"Ik zit veel beter in mijn vel en straal dit ook uit!"

Femke

Studio Delft
9
18 januari 2022

"Het Fit For Life programma is voor mij echt een uitkomst, omdat ik hiermee een totaalconcept in handen kreeg!"

Mikayil Schouten

Studio Delft
10
12 januari 2022

"Mijn mentale en lichamelijke fitheid zijn enorm vooruit gegaan, waardoor ik lekkerder in mijn lijf en energieker in mijn dag zit. Heerlijk!"

Emmy Thans

Studio Delft
8
11 januari 2022

"Door het onderzoeken van mijn eetpatronen en verbeteren van deze heb ik ondervonden dat ik wel kan aankomen. Hierdoor heb ik meer plezier in het sporten en mijn dagelijks leven."

Nemo Zonderland

Studio Delft
Deze gecertificeerde coaches staan voor je klaar in Delft
Trots dat we al 7 jaar op rij uitgeroepen zijn tot Beste Personal Trainer!
Lydia So
Lydia So
Lifestyle coach van Delft

Mentaal en fysiek fitter voelen, ik gun het iedereen! Een goede gezondheid geeft zoveel voordelen. Niets vind ik mooier dan mijn kennis uit werk, opleidingen en ervaringen te delen. Ik ga er helemaal voor als jij kiest om jouw gezondheid op een hoger niveau te brengen!

Personal trainer Cindy
Cindy van der Aa
Lifestylecoach van Den Haag, Rijswijk, Delft & Leidschendam

Al bijna 4 jaar begeleid ik met veel plezier klanten binnen het Fit for Life programma. Ik vind het belangrijk om jouw wensen en doelen voorop te stellen. En natuurlijk jou te enthousiasmeren om lekker te starten om je doelen te bereiken!

Personal trainer Marco
Marco Hoogendijk
Eigenaar & Coach van Den Haag, Rijswijk, Delft & Leidschendam

Het geeft mij energie om dagelijks mensen te ondersteunen en te coachen die op zoek zijn een gezond, vitaal en gelukkiger leven.

Personal trainer Thomas
Thomas Olde Heuvelt
Studiomanager & Lifestylecoach van Delft

Met veel passie en enthousiasme begeleid ik mijn klanten om hun doelen te bereiken en het beste in zich zelf naar boven te halen. Door de juiste ondersteuning waar nodig zorgen we samen voor een gezonde levensstijl en goede balans!

 

 

 

 

Personal trainer Melih Kaya
Melih Kaya
Eigenaar & Coach van Den Haag, Rijswijk, Delft & Leidschendam

Mijn missie is om op een inspirerende wijze mensen te helpen hun persoonlijke doelen te realiseren om zo een wezenlijke bijdrage te leveren aan de kwaliteit van het leven en welzijn.

Geen excuses meer met personal training in Delft

Met personal training in Delft maak je een betere versie van jezelf. Wij geven je de tools die je nodig hebt om excuses te negeren en gewoonten te doorbreken. Hoe lang duurde het voordat je excuses begon te maken toen je de laatste keer met een dieet begon of je inschreef bij de sportschool? Schrijf je in voor ons Fit for Life programma en deze excuses komen niet meer in je op.

Fit for Life met personal training in Delft

Wij begrijpen hoe lastig het is om slechte gewoonten te doorbreken en om excuses te negeren. Daarom bestaat ons Fit for Life programma uit meer dan training alleen. We hebben ervaren coaches in dienst die je helpen mentaal sterker te worden en verleidingen, twijfel en excuses direct aan te vechten. We hebben ook voedingsdeskundigen die je kunnen vertellen wat je wel en niet moet eten en hoe je gezonde maaltijden klaarmaakt. Onze personal trainer in Delft is er vervolgens om jou fysiek sterk te maken en je conditie te verbeteren. Dat doet wonderen bij stress en depressies.

Voor elke doelstelling een oplossing

Mensen komen bij ons om allerlei redenen en de drie pijlers van het Fit for Life programma (beweging, gezond eten en mental coaching) hebben een fitter lichaam als doelstelling. Dat betekent dat je niet alleen bij ons terecht kunt voor personal training in Delft voor gewichtsverlies, maar ook voor herstel na ziekte, voor het verminderen van fysieke problemen, voor het verlagen van je bloeddruk en voor het opbouwen van spiermassa en conditie. De personal trainer in Delft maakt een persoonlijk plan voor jou waarmee jouw specifieke doeleinden op een haalbare en motiverende manier worden bereikt.

Geen excuses meer

Boek een intakegesprek, verander je slechte gewoontes en excuses zijn niet meer nodig. Je bent zo blij met je nieuwe verbeterde zelf, dat je vast nooit meer terugkijkt.

Fitness in Delft met een leven lang succes gegarandeerd

Woon jij in Delft en wil je een energieker leven en een slanker en fitter lichaam, dan is het Fit for Life fitness programma in Delft hét programma voor jou. Wij zorgen er namelijk niet alleen voor dat je binnen een bepaalde tijd je doelen bereikt, we bieden je een totaaloplossing aan voor een gezonder en fitter leven met behulp van personal fitness. Om dat te doen richten we ons op drie pijlers, namelijk beweging, gezond eten en mental coaching. Het resultaat is een leven vol gezonde gewoontes en een slanker en fitter lichaam.

Succes op de lange termijn met fitness in Delft

Shakes, crash diëten en wonderpillen helpen niet of maar tijdelijk. Het probleem is dat je daarmee vaak weer terugvalt in je oude gewoonten. Daarom is het Fit for Life programma erop gericht om juist die gewoonten aan te pakken, te vervangen voor goede gewoonten en die tweede natuur te maken. Het is dus niet te vergelijken met andere fitness programma’s. Onze experts helpen je met hun kennis en ervaring om dit te doen. Door je lifestyle ten goede te veranderen en de basis aan te pakken volgen een fitter lichaam en een ideaal gewicht vanzelf.

Iedereen haalt zijn doelen

Iedereen die komt fitnessen in Delft krijgt van ons een 100% resultaatgarantie. Wij garanderen dat je je doeleinden haalt en lukt dat niet binnen de vooraf vastgestelde tijd in je plan, dan gaan we kosteloos door tot je er wel bent. Als je bij ons begint dan weet je dus exact waar je naartoe werkt en waarom.

Kom bij ons langs voor personal fitness in Delft

Twijfel je nog over onze aanpak, kom dan bij ons langs voor een vrijblijvend intakegesprek. Je ziet onze lifestyle- en fitness studio in Delft, je ontmoet de specialisten en geeft aan wat je wilt bereiken. Fitnessen bij ons in Delft draait om lange termijn resultaten. Zo word je een betere versie van jezelf en dat voor altijd.

Lees meer
Personal training in de studio

Behaal met ons nu wél jouw doel!

Al meer dan 23.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt. Ben jij de volgende?