Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Personal trainer Delft

Personal trainer Delft
personal trainer in Delft
  • 10, 15 of 20+ kg afvallen met blijvend resultaat
  • Word fitter, strakker en sterker!
  • Scherpste tarief uit de regio

En altijd 100% resultaatgarantie, geen resultaat = geld terug

personal trainer in Delft
8,9
uit 16 klantreviews " Dankzij de persoonlijke begeleiding ben ik trainen leuk gaan vinden. Ik houd mijzelf nu veel makkelijker vast aan mijn sportschema. Waardoor ik precies op mijn streefgewicht kan blijven! "
06 1537 3586 / 06 1826 7800 delft@pf4l.nl
Ezelsveldlaan 49, 2611 RV Delft
75376733

Welkom bij Personal Fitness Nederland in Delft, leuk dat je een personal trainer zoekt! Wij zijn meer dan een sportschool in Delft, omdat we werken met bewezen Fit For Life programma. Een aanpak waarin we geloven. Daarom geven we altijd 100% resultaatgarantie. Meer dan honderden mensen uit Delft gingen je voor en volgden het programma met succes. Ben jij de volgende? Onze gecertificeerde personal trainers in Delft staan te popelen om jou te coachen naar een fitter, gezonder en gelukkiger leven. Meld je aan voor de gratis proefweek en maak kennis met onze studio!

Voor ieder doel en budget bieden wij een programma op maat!

1 op 1 begeleiding met jouw personal trainer

1 op 1 begeleiding met jouw personal trainer

DUO training

DUO training

Doelgerichte groepstrainingen

Doelgerichte groepstrainingen

Ook altijd ingebrepen:

  • Complete gezondheidscheck
  • Diverse coachingswerkboeken
  • Voedingsadvies op maat
  • Fitnesspakket en trainingsschema voor thuis
  • UNIEK 100% resultaatgarantie. Als enige in Nederland garanderen onze personal trainers 100% resultaat. Geen resultaat = geld terug!
Beweging, Coaching, Voeding

Kies voor jezelf!
Vraag een GRATIS proefweek aan

Tijdens de proefweek maak je vrijblijvend kennis met je personal trainer, ons concept en je krijgt een gezondheidscheck met metingen en advies.

Wat gebeurt er als ik dit formulier verstuur?
We bellen je uiterlijk de eerstvolgende werkdag op om een afspraak in te plannen.

Dit vinden onze toppers in Delft

Een 8,9 uit 16 klantervaringen
9
12 maart 2024

"after a long period of inactivity and weight gain, I feel I am slowly recovering my strength and am enjoying having more stamina, being able to exercise (and like it!) and to have more thoughtfulness about my eating choices."

Saba
8
20 april 2023

"dat ik vanaf nu wat gezonder leef p"

9
07 april 2023

"Geweldige combi van voedingsadvies, persoonlijke training en mentalcoaching!"

Susanna
8
09 maart 2023

"Beter inzicht in bewegen in combinatie met bewust gezond en verantwoord eten."

Carole
Peter de Vries
9
09 maart 2023

"Meer bewegen op verantwoorde manier Uitstekende stimulerende enthousiaste professionele begeleiding door Thomas"

Peter de Vries
9
04 november 2022

"Door de regelmaat met sporten en voedingsadvies kan ik dit goed toepassen in mijn dagelijks leven en draagt dit bij tot een betere kwaliteit van leven. Thomas is overigens een zeer kundige en professionele trainer. Heeft veel kennis en luistert goed naar zijn klant. Ik kan hem van harte aanbevelen"

Sandra Korver
Marianne Sintniklaas
10
17 oktober 2022

"Professionele begeleiding en ondersteuning en jij bent nummer 1."

Marianne Sintniklaas
10
11 oktober 2022

"Dankzij de persoonlijke begeleiding ben ik trainen leuk gaan vinden. Hou ik nu veel makkelijker vast aan mijn sportschema. Waardoor ik precies op mijn doel gewicht kan blijven!"

Eveliene
8
04 oktober 2022

"Ik voel me fitter en gezonder sinds ik bij PFN train, ik slaap beter, en kijk altijd weer uit naar de volgende training!"

Suzanne
9
24 september 2022

"Met een lager gewicht en een betere conditie heb ik meer energie voor een actief leven."

Xandra Visscher
9
31 maart 2022

"PersonalFitnessNederland heeft me alle tools gegeven om zelf voor mijn eigen gezondheid te zorgen!"

Paul Spiering
9
08 maart 2022

"Door Personal Fit Nederland ben ik gezonder, fitter en heb ik een betere mindset gekregen."

Susanna
Beste Personal Trainer

Deze personal trainers staan voor je klaar in Delft

personal trainer Marco Hoogendijk

Marco Hoogendijk

Eigenaar & Coach van Den Haag & Delft

Het geeft mij energie om dagelijks mensen te ondersteunen en te coachen die op zoek zijn een gezond, vitaal en gelukkiger leven.

Personal trainer Melih Kaya

Melih Kaya

Eigenaar & Coach van Den Haag & Delft

Mijn missie is om op een inspirerende wijze mensen te helpen hun persoonlijke doelen te realiseren om zo een wezenlijke bijdrage te leveren aan de kwaliteit van het leven en welzijn.

personal trainer Lydia So

Lydia So

Lifestyle coach van Delft

Mentaal en fysiek fitter voelen, ik gun het iedereen! Een goede gezondheid geeft zoveel voordelen. Niets vind ik mooier dan mijn kennis uit werk, opleidingen en ervaringen te delen. Ik ga er helemaal voor als jij kiest om jouw gezondheid op een hoger niveau te brengen!

Youtube thumbnail

Behaal met ons 100% jouw doel!

Wil jij afvallen, fitter en strakker worden met 100% resultaatgarantie? Laat deze kans dan niet uit je vingers glippen!

Youtube thumbnail

Van afvallen tot meer spierkracht bij Personal Fitness Nederland in Delft

Of je nu wilt afvallen, meer spierkracht wilt, een betere conditie, een belangrijk evenement hebt waarvoor je wilt trainen of gewoon lekker fit wilt zijn. Met individuele aandacht en een trainingsschema op maat maken we samen jouw sportieve doelen waar. Onze gecertificeerde personal trainers in Delft zijn echte motivators. Zij zorgen er persoonlijk voor dat je iedere personal trainingssessie net dat beetje extra geeft. Een tandje extra bijzet, nog één keer pusht, nog één keer alles geeft. Want precies die kleine extraatjes in de studio maken het verschil. Opgeven is geen optie bij Personal Fitness Nederland Delft. Onze coaches gaan voor maximaal resultaat. Samen met jou. Welke doelen heb jij voor ogen?

Behaal je sportieve doelen met personal training in Delft

Bij Personal Fitness Nederland geloven we er sterk in dat ieder mens zelf de verantwoordelijkheid kan nemen over zijn of haar eigen gezondheid. Maar we begrijpen ook als geen ander dat dit niet gemakkelijk is. Daarom zijn onze gecertificeerde personal trainers er. Op de momenten dat jij het moeilijk hebt, geeft jouw personal coach je een duwtje in de rug. Als je op wilt geven, herinnert jouw trainer je aan je doelen. Als je denkt dat je niet meer kan, is je personal trainer in Delft er om je het tegendeel te bewijzen. Zodat jij je gedachten de baas wordt, lekker in je vel zit en je doelen behaalt.

Fit for Life met personal training in Delft

Wij begrijpen hoe lastig het is om slechte gewoonten te doorbreken en om excuses te negeren. Daarom bestaat ons Fit for Life programma uit meer dan training alleen. We hebben ervaren coaches in dienst die je helpen mentaal sterker te worden en verleidingen, twijfel en excuses direct aan te vechten. We hebben ook voedingsdeskundigen die je kunnen vertellen wat je wel en niet moet eten en hoe je gezonde maaltijden klaarmaakt. Onze personal trainer in Delft is er vervolgens om jou fysiek sterk te maken en je conditie te verbeteren. Dat doet wonderen bij stress en depressies.

Voor elke doelstelling een oplossing

Mensen komen bij ons om allerlei redenen en de drie pijlers van het Fit for Life programma (beweging, gezond eten en mental coaching) hebben een fitter lichaam als doelstelling. Dat betekent dat je niet alleen bij ons terecht kunt voor personal training in Delft voor gewichtsverlies, maar ook voor herstel na ziekte, voor het verminderen van fysieke problemen, voor het verlagen van je bloeddruk en voor het opbouwen van spiermassa en conditie. De personal trainer in Delft maakt een persoonlijk plan voor jou waarmee jouw specifieke doeleinden op een haalbare en motiverende manier worden bereikt.

Fitness in Delft met een leven lang succes gegarandeerd

Woon jij in Delft en wil je een energieker leven en een slanker en fitter lichaam, dan is het Fit for Life fitness programma in Delft hét programma voor jou. Wij zorgen er namelijk niet alleen voor dat je binnen een bepaalde tijd je doelen bereikt, we bieden je een totaaloplossing aan voor een gezonder en fitter leven met behulp van personal fitness. Om dat te doen richten onze personal trainers in Delft zich op drie pijlers, namelijk beweging, gezond eten en mental coaching. Het resultaat is een leven vol gezonde gewoontes en een slanker en fitter lichaam.

Succes op de lange termijn met fitness in Delft

Shakes, crash diëten en wonderpillen helpen niet of maar tijdelijk. Het probleem is dat je daarmee vaak weer terugvalt in je oude gewoonten. Daarom is het Fit for Life programma erop gericht om juist die gewoonten aan te pakken, te vervangen voor goede gewoonten en die tweede natuur te maken. Het is dus niet te vergelijken met andere fitness programma’s. Onze experts helpen je met hun kennis en ervaring om dit te doen. Door je lifestyle ten goede te veranderen en de basis aan te pakken volgen een fitter lichaam en een ideaal gewicht vanzelf.

Iedereen haalt zijn doelen

Iedereen die komt fitnessen in Delft krijgt van ons een 100% resultaatgarantie. Onze personal trainers in Delft garanderen dat je je doeleinden haalt en lukt dat niet binnen de vooraf vastgestelde tijd in je plan, dan gaan we kosteloos door tot je er wel bent. Als je bij ons begint dan weet je dus exact waar je naartoe werkt en waarom.

Geen excuses meer met personal training in Delft

Met personal training in Delft maak je een betere versie van jezelf. Wij geven je de tools die je nodig hebt om excuses te negeren en gewoonten te doorbreken. Hoe lang duurde het voordat je excuses begon te maken toen je de laatste keer met een dieet begon of je inschreef bij de sportschool? Schrijf je in voor ons Fit for Life programma en deze excuses komen niet meer in je op.

Kom je uit Den Hoorn, Schipluiden, Delfgauw of omstreken? Dan staan onze personal trainers ook voor jou klaar!

Uiteraard staan onze personal trainers ook klaar voor diegene die uit de buurt van Delft komen. Kom je bijvoorbeeld uit Den Hoorn, Schipluiden, Delfgauw of een ander dorp of stad rondom Delft? En wil jij afvallen en/of werken aan je conditie? Of heb je andere gezondheidsdoelen? Onze coaches hebben al honderden mensen uit Delft en omgeving geholpen door middel van personal training. Dit doen zij in de vorm van één op één training, duo training, groepstraining of een andere vorm van trainen die bij jou en je doelstellingen past. Onze personal trainers staan in ieder geval klaar voor alle inwoners van Delft, Den Hoorn, Schipluiden, Delfgauw of andere steden en dorpen uit deze omgeving. Het Fit for Life programma van Personal Fitness Nederland is geschikt voor iedereen!

Kom bij ons langs voor personal fitness in Delft

Twijfel je nog over onze aanpak, kom dan bij ons langs voor een vrijblijvend intakegesprek. Je ziet onze lifestyle- en fitness studio in Delft, je ontmoet de specialisten en geeft aan wat je wilt bereiken. Fitnessen bij ons in Delft draait om lange termijn resultaten. Zo word je een betere versie van jezelf en dat voor altijd. Onze personal trainers in Delft staan klaar voor je!

Gratis proefweek: schrijf je in!

Maak gratis en vrijblijvend kennis met onze studio in Delft. Tijdens de proefweek ontmoet je onze personal trainers in Delft en kan je een kijkje nemen in onze studio. Naast een gratis 1-op-1 sessie, doen we ook een gratis gezondheidscheck waarin de nodige metingen worden uitgevoerd. Op basis daarvan geven we je een advies op maat. Zodat je thuis direct aan de slag kan met een fitter, gezonder en gelukkiger leven. Waar wacht je nog op? Schrijf je hieronder direct in voor de gratis proefweek en onze personal coach uit Delft neemt binnenkort contact met je op voor een eerste intake.