Al meer dan 22.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Sportschool Wageningen

06 8408 4227
wageningen@personalfitnessnederland.nl
Costerweg 1 QR, 6702 AA Wageningen
KVK
88159817

Zo blijf je fitter, gezonder en gelukkiger

Geen echte sportschool Wageningen, wel resultaat!

Beweging, gezond eten en mental coaching; drie pijlers van gezondheid bij Personal Fitness Nederland

Je weet maar al te goed dat je meer moet bewegen en dat je gezonder moet eten, maar je mindset houdt je tegen. En als je je leven wilt veranderen en een gezond en fit lichaam wilt hebben, dan heb je deze mindset zeker nodig om hier een succes van te maken. Dat is waarom we bij Personal Fitness Nederland in Wageningen een bredere aanpak aanbieden dan dat je van een sportschool bent gewend. Wij trainen met je, maar spreken ook over gezonde voeding en helpen je mentaal door de transformatie heen. Bij de meeste sportscholen ligt de nadruk op beweging alleen.

Wat is gezond zijn?

Gezond zijn is echter meer dan dat. Een gezond lichaam krijgt voldoende beweging. Daarnaast krijgt het de voedingsstoffen die het nodig heeft om te functioneren. Een gezond lichaam ondervindt ook weinig stress en heeft geen last van depressies of angsten. Daarom stellen we bij Personal Fitness Nederland een andere aanpak voor die alle pijlers van gezondheid aanpakt en bijstelt. Om dat te doen besteden we aandacht aan:

  • Beweging
  • Gezonde voeding
  • Mental coaching

 

Geen sportschool maar wel resultaat

Het is dus wel duidelijk dat Personal Fitness Nederland in Wageningen een totaaloplossing is voor iedereen die om welke reden dan ook gezonder wil worden. En door naar alle pijlers van gezondheid te kijken, wordt de kans van slagen aanzienlijk groter. Sterker nog, wij garanderen dat jij je doelen bereikt en dat zetten we zwart op wit. We houden dus niet op tot jij tevreden bent. We zijn geen sportschool in Wageningen, maar we maken van jouw leven voor goed een gezond leven. In de breedste zin van het woord.

Gratis proefweek!

Ben jij klaar voor een nieuwe levensstijl, maar wil je eerst zien en dan geloven? Vul dan nu onderstaand contactformulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op om een gratis proefweek in te plannen.

geschreven door

Jos Vermeer
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel dit blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
Kies voor jezelf
Lees meer
Personal training in de studio

Behaal met ons nu wél jouw doel!

Al meer dan 22.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt. Ben jij de volgende?