Personal Trainer Eindhoven

Ben je op zoek naar een personal training in Eindhoven? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Maak kennis met ons team van bevlogen, gecertificeerde personal trainers in Eindhoven die op een persoonlijke, grensverleggende en effectieve wijze aan de slag gaan met jouw persoonlijke doelen. De een-op-een training wordt gegeven onder professionele begeleiding van Personal trainers Lars Meijer en Teun van der Laar. Kom langs bij Personal Fitness Nederland - Eindhoven en ervaar de gezellige en gemoedelijke sfeer!

We hebben momenteel twee vestigingen in Eindhoven, Personal Fitness Nederland Eindhoven-Noord: Rapenlandstraat 30 en Personal Fitness Nederland Eindhoven-Zuid: Aalsterweg 24.
 

Behaal je doelen met een Personal Trainer in Eindhoven

  • Een fit en strak lichaam
  • Strakkere buik (blokjes buik)
  • Plaatselijk afvallen
  • Grotere billen
  • Gezonde leefstijl
  • Een verantwoord eetpatroon

Wat is jouw doel? Wij gaan graag met jou aan de slag om jouw doelen te behalen. Met onze persoonlijke ondersteuning op het gebied van sport, voeding en mental coaching gaan we de gewenste doelen behalen. Behaal je doelen met onze Personal Training in Eindhoven. Meld je direct aan voor een gratis proefweek.

Bij Personal Fitness in Eindhoven kun je bij twee vestigingen onder begeleiding van een personal trainer sporten, Eindhoven zuid en Eindhoven noord. Op deze manier heb je altijd een personal trainer bij jouw in de buurt in Eindhoven.  
 

Blijvend resultaat met personal trainer uit Eindhoven

Bij Personal Fitness Eindhoven werken we met het Fit for Life programma. Ons concept is geen dieet, hype of kortetermijnoplossing. Je werkt aan een vitale levensstijl waarbij je een gezond gewicht hebt en behoudt, geniet van het leven en bruist van de energie. Zónder dure maaltijdvervangers, shakes of wonderpillen.
 

Werk aan de kwaliteit van jouw leven

Het bewezen Fit for Life programma is opgebouwd uit drie pijlers: voldoende beweging, gezonde voeding en mental coaching. Duizenden anderen gingen je al voor. Stuk voor stuk mensen net zoals jij, met een doel en missie voor ogen. Met wekelijks wisselende, uitdagende trainingen van onze personal trainers in Eindhoven, op maat gemaakte voedingsschema’s samengesteld door een voedingsdeskundige en de nodige mental coaching sessies werken we stapsgewijs toe naar de eindstreep: een gelukkigere versie van jezelf.

“Durf jij het aan om de stap te maken naar een gezond en vitaal leven?” -  Teun van de Laar, Personal trainer in Eindhoven Noord.

Uniek: resultaat gegarandeerd

Als enige in Nederland garanderen de personal trainers van onze studio in Eindhoven daadwerkelijk resultaat. Behaal jij je doelen onverhoopt niet binnen de vooraf vastgestelde periode? Dan trainen wij kosteloos met je door. Wij bieden namelijk 100% resultaatgarantie. Wij zijn pas tevreden, als jij dat ook bent!
 

Waarom trainen bij een personal trainer in Eindhoven?

✔ Je leert de juiste (basis) technieken

Je weet waarom en hoe je bepaalde oefeningen uitvoert. Hierdoor is kans op blessures vele malen kleiner.

✔ Je traint effectief en bespaard daardoor tijd

Jouw personal trainer in Eindhoven maakt een persoonlijk trainingsschema gericht op jouw doelstelling(en). Onze professionals weten als geen ander hoe jij het snelste een duurzaam resultaat behaalt.

✔ Je hebt een stok achter de deur;

We dagen je uit, motiveren, inspireren, adviseren en geven jou nét dat zetje in de rug als je het nodig hebt.

✔  Op maat gemaakte voedingsschema’s

Als je traint met een personal trainer ontvang je wekelijkse persoonlijke voedingsschema’s,  samengesteld door onze voedingsdeskundige. We leren je voeding te gebruiken waarvoor het bedoeld is: als brandstof en bouwstoffen voor je lichaam.

✔ Je verandert van binnen naar buiten

Op wilskracht kun je tijdelijk het roer omgooien, maar daarmee ben je niet geholpen. Om oude gewoontes voor eens en voor altijd de deur te wijzen werken we samen aan een oplossing op de lange termijn.

“Personal trainer in Eindhoven gezocht? Dan ben je bij mij aan het goede adres!” -  Teun van der Laar, Personal trainer in Eindhoven Noord.
 

Kom je ook trainen met onze personal trainers in Eindhoven?

Onze personal training studio in Eindhoven Noord is gevestigd aan de Rapenlandstraat 30. Er is ook een vestiging in Eindhoven Zuid Personal trainers Lars Meijer en Teun van der Laar helpen je graag op het gebied van persoonlijke training, voedingsadvies en mental coaching. Deze opgeleide personal trainers zorgen er niet alleen voor dat je gezonder gaat leven, maar ook dat je je weer energiek en fit voelt!
 

Ja, ik wil meer informatie ontvangen

Zet vandaag nog de eerste stap op weg naar een gelukkig, fit en vitaal leven. Go for it, go for fit! Vul onderstaand formulier in voor meer informatie over Personal Fitness Eindhoven. 

  • * velden zijn verplicht.

 

 


 

 

 

 

 

Maak kennis met ons door een Gratis Proefweek

Uiteraard zijn wij ons ervan bewust dat je misschien eerst wilt kijken of het bevalt. Vandaar dat wij een gratis proefweek aanbieden. Op deze manier kun je ongedwongen en vrijblijvend kennis maken met één van onze personal trainers. Vul onderstaand formulier compleet in om in contact te komen. Je maakt in deze week o.a. kennis met jouw personal trainer en krijgt een gratis intake met advies én metingen.

Vind jouw vestiging & ontvang een gratis proefweek!

Naar de 80 vestigingen binnen Nederland!

Laat je inspireren

Klantervaringen ✔️

Mijn levensstijl is nu compleet anders. Ik beweeg meer, eet gezond en voel me veel energieker!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

Mijn lichamelijke klachten zijn helemaal verdwenen en ik voel me weer topfit!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

In 7 maanden bij PFN ben ik 19 kg lichter, fitter, leniger, heb ik maatje 42 (was 46) en eet ik nog steeds lekker!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

Ik ben rond de 20 kilo afgevallen, maar dat is nog niet alles: ik heb weer zoveel energie gekregen

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

De lessen die ik het afgelopen jaar geleerd heb zijn voor de rest van mijn leven. Ik weet dat ik mijn doel kan bereiken

lees meer klantervaringen

Onze Awards

De personal trainers van Personal Fitness Nederland hebben vijf jaar op rij de Beste Personal Trainer Award gewonnen!

Best personal trainer awards

Tevredenheid Personal Fitness Nederland

Dit cijfer is gebaseerd op beoordeling van onze leden, die hun ervaring hebben gedeeld.

9,2
Sitemap Cookies Privacy Disclaimer Informatiecentrum