Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Personal trainer Eindhoven

Planken met bal

Personal Trainer Eindhoven

Ben je op zoek naar een personal trainer in Eindhoven? Personal Fitness Nederland heeft twee locaties in Eindhoven. Maak een keuze uit de onderstaande twee vestigingen.

Eindhoven-Noord  Eindhoven-Zuid

Maak kennis met ons team van bevlogen, gecertificeerde personal trainers in Eindhoven die op een persoonlijke, grensverleggende en effectieve wijze aan de slag gaan met jouw persoonlijke doelen. De een-op-een training wordt gegeven onder professionele begeleiding van Personal trainers Lars Meijer en Teun van der Laar. Kom langs bij Personal Fitness Nederland – Eindhoven en ervaar de gezellige en gemoedelijke sfeer!

Behaal je doelen met een Personal Trainer in Eindhoven

  • Een fit en strak lichaam
  • Strakkere buik (blokjes buik)
  • Plaatselijk afvallen
  • Grotere billen
  • Gezonde leefstijl
  • Een verantwoord eetpatroon

Fit for Life programma

Ons personal training programma in Eindhoven heet Fit for Life en dat is dan ook precies ons doel. Een fitter lichaam kan voor een korte periode bereikt worden met crash diëten en allerlei wonderpillen, maar dat heeft op de lange termijn vaak maar weinig zin. Succes is alleen mogelijk als gewoonten worden veranderd en sleur wordt doorbroken. En dat is dan ook precies waar ons Fit for Life programma zich op richt. Je krijgt hierbij de juiste begeleiding van één van onze gecertificeerde personal trainers in Eindhoven.

Personal training in Eindhoven met drie pijlers

Je gewoonten veranderen is niet gemakkelijk. Je kunt nog zo vaak naar de sportschool gaan of een dieet beginnen, maar als je daar mentaal niet helemaal achter staat is het lastig om dat te handhaven. Daarom werken we met Fit for Life aan drie belangrijke en samenhangende pijlers, namelijk beweging, gezond eten en mentale kracht. Door meer te bewegen onder begeleiding van één van onze personal trainers in Eindoven verlies je gewicht, wordt je lichaam gezond en krijg je meer energie. Ondersteun dat met gezond eten en de resultaten worden alleen maar sterker en beter zichtbaar. De mental coaching sessies van onze personal trainers in Eindhoven helpen je door de momenten van twijfel, verleidingen en tegenslagen. Zo is de kans van slagen veel groter.

100% succes gegarandeerd

Wij geloven zo in ons Fit for Life programma dat we succes garanderen. Wij zijn niet tevreden tot jij je doelstelling hebt bereikt en ook tevreden bent. We helpen mensen met overgewicht, een hoge bloeddruk, fysieke problemen, stress en diabetes op een normaal en gezond tempo richting hun doelen. Jij kunt hier ook deel van uitmaken en successen boeken met de tools die wij je aanreiken. Boek daarom een intakegesprek, maak kennis met de personal trainer in Eindhoven en begin eindelijk aan dat nieuwe hoofdstuk van je leven.

Waarom trainen bij een personal trainer in Eindhoven?

✔ Je leert de juiste (basis) technieken

Je weet waarom en hoe je bepaalde oefeningen uitvoert. Hierdoor is kans op blessures vele malen kleiner.

✔ Je traint effectief en bespaard daardoor tijd

Jouw personal trainer in Eindhoven maakt een persoonlijk trainingsschema gericht op jouw doelstelling(en). Onze professionals weten als geen ander hoe jij het snelste een duurzaam resultaat behaalt.

✔ Je hebt een stok achter de deur;

We dagen je uit, motiveren, inspireren, adviseren en geven jou nét dat zetje in de rug als je het nodig hebt.

✔ Op maat gemaakte voedingsschema’s

Als je traint met een personal trainer ontvang je wekelijkse persoonlijke voedingsschema’s, samengesteld door onze voedingsdeskundige. We leren je voeding te gebruiken waarvoor het bedoeld is: als brandstof en bouwstoffen voor je lichaam.

✔ Je verandert van binnen naar buiten

Op wilskracht kun je tijdelijk het roer omgooien, maar daarmee ben je niet geholpen. Om oude gewoontes voor eens en voor altijd de deur te wijzen werken we samen aan een oplossing op de lange termijn.

“Personal trainer in Eindhoven gezocht? Dan ben je bij mij aan het goede adres!” – Teun van der Laar, Personal trainer in Eindhoven Noord.

Kom je ook trainen met onze personal trainers in Eindhoven?

Personal Fitness Nederland heeft twee locaties in Eindhoven. Maak een keuze uit de onderstaande twee vestigingen.

Eindhoven-Noord  Eindhoven-Zuid

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen