Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Sporten voor ouderen: begeleiding voor sportgemak

diëten vijf soorten

Neem deel aan ons Leefstijl Programma en ontdek de mogelijkheden in sporten voor ouderen. Onze gecertificeerde coaches werken met leden van alle leeftijden en kunnen ook voor ouderen het sporten aangenaam maken. Het is goed om optimaal in beweging te blijven, als je een goede gezondheid wilt behouden. Sporten is geschikt voor ouderen, juist doordat ze hier mobiel blijven. We hanteren een volledig pakket aan support, om de gezondheid bij ouderen op peil te houden. Er is aandacht voor fysieke uitdagingen, bemoediging van een optimistische blik op het leven en ruimte voor voedingsadviezen. De gezondheid van ouderen krijgt zo alle aandacht, waardoor goede resultaten zijn te behalen.

Is sporten geschikt voor ouderen?

Er is niets zo goed als sporten voor ouderen. Hiermee blijft de conditie op peil en behouden oudere mensen kracht en flexibiliteit in hun motoriek. Een drietal pijlers geven inhoud aan de support van onze coaches aan ouderen:

  • Voldoende beweging
  • Advies over gezonde voeding
  • Aandacht voor mentale gezondheid

Coaching met aandacht

Onze coaches zetten deze Fit for Life methode in om sporten voor ouderen aangenaam en doeltreffend te maken. Een goede ondersteuning op zowel fysiek als mentaal vlak geeft zekerheid en vertrouwen in eigen kunnen. Ook op latere leeftijd is het belangrijk om voldoende in beweging te blijven en te werken aan een optimistische mindset. Gezonde voeding draagt daarnaast bij aan een krachtig en fit lichamelijke gesteldheid. Sporten voor ouderen doe je samen met een ervaren coach, voor gezelligheid.

Inschrijfformulier gratis proefweek

Lees meer

geschreven door

Jos Vermeer
Jos Vermeer
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel deze blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
Testimonia Berend Personal Fitness Nederland
10
24 april 2024
Personal Fitness Nijmegen

Meer over dit onderwerp

Gelukkig gezin op de bank

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen