Al meer dan 21.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Sportschool Den Haag

06 1537 3586 / 06 1826 7800
info@personalfitnessdenhaag.nl
Piet Heinplein 66, 2518 BX Den Haag Piet Heinplein
KVK
75376733

Zo blijf je fitter, gezonder en gelukkiger

Geen echte sportschool Den Haag, wel resultaat!

100% resultaat zonder sportschool, dat is Personal Fitness Nederland

Leveren jouw inspanningen in de sportschool maar niet de juiste resultaten op, dan is het Fit for Life programma van Personal Fitness Nederland in Den Haag een programma met een twist. Richt je je in sportscholen voornamelijk op beweging en het ontwikkelen van kracht en uithoudingsvermogen, in het Fit for Life programma gooien we daar nog twee schepjes bovenop. Wij vinden beweging erg belangrijk, maar dat moet worden ondersteund met goede voeding en de juiste mindset. Daar moet je bij een sportschool zelf aan werken. Bij Personal Fitness Nederland steunen we je van begin tot eind met een totaaloplossing waarmee je jouw lichaam op alle mogelijke manieren gezonder en fitter maakt.

De beste kans van slagen

Bij ons in Den Haag krijg je steun van op drie manieren, namelijk met personal training, met voedingsadvies en mindset coaching. Dit zijn de drie belangrijke pijlers van het Fit for Life programma:

  • Beweging
  • Gezonde voeding
  • Mindset coaching

 

Met dit complete pakket werk je aan alle aspecten van een gezonder leven. Je krijgt voldoende beweging, je eet gezond en gebalanceerd en je ontwikkelt de juiste mindset om deze positieve verandering in je leven te passen en te behouden.

Nooit meer terug

Wil je weten hoe wij te werk gaan, dan boek je een gratis proefweek. Je maakt kennis met het team, neemt deel aan trainingssessies en spreekt over voeding en mentale gezondheid. De reden waarom een sportschool vaak niet werkt is dat verleidingen en tegenslagen soms te sterk zijn. Daarnaast is beweging veel minder effectief als je dat niet ondersteunt met gebalanceerde voeding. Kom ook bij Personal Fitness Nederland in Den Haag, ga de uitdaging aan en je wilt vanaf dag 1 vast nooit meer terug.

Gratis proefweek!

Ben jij klaar voor een nieuwe levensstijl, maar wil je eerst zien en dan geloven? Vul dan nu onderstaand contactformulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op om een gratis proefweek in te plannen.

geschreven door

Jos
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel dit blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
Kies voor jezelf
Lees meer

Behaal met ons nu wél jouw doel!

Al meer dan 21.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt. Ben jij de volgende?