Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Sportschool Roermond

06 2129 7946
roermond@personalfitnessnederland.nl
Westhoven 6, 6042 NV Roermond
KVK
73807303
Workout

Zo blijf je fitter, gezonder en gelukkiger

Geen echte sportschool Roermond, wel resultaat!

Geen abonnement op de sportschool meer, want je klaart het met Personal Fitness Nederland

Fit for Life is een totaaloplossing en een programma van Personal Fitness Nederland voor iedereen die gezonder en fitter wil worden. Een gezond lichaam heeft energie, is gelukkig, is rustig en kalm en kan alles aan. Dat kun je bij de sportschool bereiken, maar zij richten zich op beweging alleen. Wil je echt gezond zijn, dan moet je ook gezond eten en daar helpen sportscholen in Roermond je niet altijd bij. Daarnaast heb je de juiste mindset nodig om slechte gewoonten je leven uit te helpen en langdurig resultaat te boeken. Personal Fitness Nederland is dan dé plek om dit te doen.

Wat is een gezond lichaam?

Het is zo dat een gezond lichaam meer beweging nodig heeft en de sportschool kan je daarbij helpen. Wij gaan een stapje verder dan dat en bij onze studio in Roermond tref je dan niet alleen efficiënte fitnestoestellen aan, maar ook een lifestyle gedeelte. Daar spreek je met je je coach over gebalanceerde maaltijden en over de obstakels en verleidingen die je tijdens je transformatie tegenkomt. Mij meten de gezondheid van jouw lichaam aan de hand van drie pijlers:

  • Beweging
  • Gezonde voeding
  • Mindset coaching

 

Een complete oplossing met resultaat gegarandeerd

Ga dus niet meer op zoek naar een sportschool in Roermond, want bij Personal Fitness Nederland krijg je meer. We geven elk lid ook een resultaatgarantie, want wij weten zeker dat jij met onze hulp je doelen haalt. Schrijf je daarom in voor een gratis proefweek en laat je overtuigen door ons team. Vanaf dat moment zal je alleen nog maar een betere versie worden van jezelf.

Gratis proefweek!

Ben jij klaar voor een nieuwe levensstijl, maar wil je eerst zien en dan geloven? Vul dan nu onderstaand contactformulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op om een gratis proefweek in te plannen.

geschreven door

Jos Vermeer
Jos Vermeer
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel dit blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
Kies voor jezelf
Lees meer
Personal training in de studio

Behaal met ons nu wél jouw doel!

Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt. Ben jij de volgende?