Al meer dan 22.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Sportschool Amsterdam

06 8011 1630 / 06 1550 1201
info@personalfitnessamsterdamzuid.nl
Nijenburg 73, 1081 GE Amsterdam Zuid
KVK
55910939

Zo blijf je fitter, gezonder en gelukkiger

Sportschool Amsterdam

In de meeste sportscholen in Amsterdam ligt de nadruk op beweging maar om een blijvend resultaat te behalen is voeding en een gedragsverandering ook van belang. In plaats van een reguliere sportschool in Amsterdam kun je ook terecht bij de vestiging van Personal Fitness Nederland. Wij kunnen je daar helpen met een 1 op 1 training met een van onze gecertificeerde coaches. Samen met hem of haar werk je op een resultaatgerichte wijze aan het behalen van je persoonlijke doelen.

Verandering van binnen naar buiten

De personal trainer van Personal Fitness Nederland helpt je met op maat gemaakte trainings- en voedingsschema’s. Hij of zij is de spreekwoordelijke stok achter de deur die jou op positieve wijze motiveert. De personal trainer leert je de juiste sporttechnieken en helpt je effectief te trainen. We helpen je oude gewoontes te veranderen om een langdurig resultaat te behalen. Behalen we geen resultaat dan krijg je je geld terug! Een personal trainer is niet alleen weggelegd voor de happy view. Wij werken met voordelige weektarieven en kunnen een plan opstellen dat binnen je budget past. Ook voor zwangere vrouwen, mensen met diabetes en kinderen hebben we op maat gemaakte programma’s.

Gratis proefweek

Wil je graag aan jezelf werken en/of behaal je niet het gewenste resultaat met een van de vele sportscholen in Amsterdam? Maak dan eens gebruik van onze gratis proefweek om vrijblijvend kennis te maken met een van onze personal coaches en onze werkwijze. Wij werken met ons effectieve Fit for Life programma waarmee al duizenden mensen meer focus, zelfvertrouwen, energie en een sterker lichaam hebben gekregen. Niet voor niets waarderen klanten ons gemiddeld met een 9,2 en zijn we al 5 jaar op rij winnaar van Beste Personal Trainer award in diverse regio’s. Geen resultaat = geld terug dus je hebt niets te verliezen. Meld je daarom vandaag nog aan en realiseer samen met een van onze personal coaches ook jouw doelen!

geschreven door

Jos Vermeer
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel dit blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
Kies voor jezelf
Lees meer
Personal training in de studio

Behaal met ons nu wél jouw doel!

Al meer dan 22.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt. Ben jij de volgende?