Al meer dan 21.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Sporten aan een elastiek: nieuwste trend in fitness

Sporten aan een elastiek: nieuwste trend in fitness

Bij Personal Fitness Nederland kun je meedoen aan de nieuwste trend in fitness: sporten aan een elastiek. Met een heus bungee-gevoel kun je diverse intensieve fitness oefeningen uitvoeren, terwijl je aan een stevig elastiek hangt. Aan een elastiek sporten is een geheel nieuwe ervaring, maar wel één die zeker een gevoel van voldoening geeft. Onze coaches kunnen je uitleg geven over hoe welke ‘sporten aan een elastiek’ oefeningen mogelijk zijn en hoe je deze zorgvuldig kunt uitvoeren. De support van een ervaren coach zorgt ervoor dat je geen blessures oploopt, maar juist doelgericht werkt aan jouw doelstellingen. Op een leuke manier kun je zo intensief trainen aan goede fysieke kracht en gezondheid.

Aan een elastiek sporten voor beginners

Sporten aan elastiek is nog een redelijk nieuwe tak binnen de fitness, vandaar dat coaching bijdraagt aan vertrouwd raken met weerstandsoefeningen. Ons Leefstijl Programma kenmerkt deze fitness support volgens een drietal pijlers:

  • Beweging
  • Mindset coaching
  • Advies in voeding

Bungeetraining in fitness

Deze nieuwste trend in fitness maakt het mogelijk om intensief te sporten aan elastiek. Met gerichte ‘sporten aan een elastiek’ oefeningen leer je snel hoe je kunt bewegen en zul je ook spoedig de positieve effecten ervan ondervinden. Je lichaam wordt sterk en lenig, terwijl je plezier beleeft aan het trainen. Samen met jouw coach bespreek je de vorderingen en word je steeds beter in sporten aan een elastiek. Volg onze Fit for Life methode en neem deel aan coaching.

Gratis Proefweek

Lees meer

geschreven door

Jos
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel deze blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
10
10 maart 2023
Studio Roden

Meer over dit onderwerp

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen