Al meer dan 21.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Sportschool Emmeloord

06-42874541
emmeloord@personalfitnessnederland.nl
Bedrijfsweg 88a, 8304 AA Emmeloord
KVK
74312855

Zo blijf je fitter, gezonder en gelukkiger

Geen echte sportschool Emmeloord, wel resultaat!

Verander je leven voor goed met Personal Fitness Nederland

Door naar de sportschool te gaan word je gezonder, maar dat alleen door meer te bewegen. Een gezond lichaam, barstend van energie, vitaal en gelukkig, heeft meer nodig dan beweging alleen. Je moet gezond eten, zodat alles perfect functioneert. Je moet goed slapen, zodat je kunt herstellen en klaar bent voor de opvolgende dag. En je moet mentaal gezond en sterk zijn, zodat je met uitdagingen om kunt gaan en stress en angsten de baas wordt. Fit for Life is een programma van Personal Fitness Nederland in Emmeloord waarmee je dat allemaal aangeboden krijgt, in één handig pakket en op één locatie.

Drie pijlers als rode draad

Wij helpen je je lichaam op drie manieren gezond te maken. Daarvoor hebben we drie pijlers ontwikkeld en onderscheiden we ons van andere sportscholen in Nederland. De drie pijlers zijn:

  • Beweging
  • Gezonde voeding
  • Mindset coaching

 

Het Fit for Life programma uitgelegd

Het Fit for Life programma in Emmeloord gebruikt dus deze drie pijlers om jouw lichaam gezond en fit te maken. Je krijgt een persoonlijke coach aangewezen die afwisselende sessies in de oefenruimte en buiten organiseert zodat je meer beweging krijgt. Je spreekt wekelijks over gebalanceerde voeding en het maken van de beste beslissingen. Je lichaam krijgt alle voedingsstoffen de het nodig heeft. Als laatste krijg je toegang tot mindset coaching die je doorzettingsvermogen en kracht geeft om verleidingen en uitdagingen te weerstaan. Een sportschool besteed aandacht aan slechts één van deze pijlers.

100% resultaatgarantie

Wij garanderen resultaat voor al onze leden en dat betekent dat je bij ons je doelen haalt en volhoudt. Wij stoppen niet tot jij tevreden bent. Vergeet de sportschool en kom bij Personal Fitness Nederland, want bij ons verander je je leven.

Gratis proefweek!

Ben jij klaar voor een nieuwe levensstijl, maar wil je eerst zien en dan geloven? Vul dan nu onderstaand contactformulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op om een gratis proefweek in te plannen.

geschreven door

Jos
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel dit blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
Kies voor jezelf
Lees meer

Behaal met ons nu wél jouw doel!

Al meer dan 21.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt. Ben jij de volgende?