Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Bedrijfsfitness: voor een gezonde zaak

Dat is pas teamwork!
Goedkoopste aanbod in Personal Coaching
Minder ziekteverzuim
Betere sfeer en teamspirit
Goedkope personal trainer
Jouw voordelen van bedrijfsfitness bij Personal Fitness Nederland

Personal Fitness Nederland is een lifestyle- en fitnessstudio waar je in alle privacy kan trainen onder professionele begeleiding. Je kunt bij ons als individu, met collega’s in groepsverband of met het hele bedrijf aan de slag met personal training, voedingsadvies en mentale coaching. Wij hebben het succesvolle Fit for Life programma ontwikkeld dat ervoor zorgt dat jij en je collega’s voor altijd fit en gezond zijn.

Wat je van ons kunt verwachten?
small group training

Wekelijkse small group trainingen

dumbell icon

Fitness set voor thuis

voedingsadvies

Persoonlijk voedingsdvies

beker icon

Persoonlijk mindset coaching programma

persoonlijk consult

Om de week persoonlijk consult

gym

Bij een studio naar keuze

Gratis adviesgesprek aanvragen
Wij sturen je geen ongevraagde reclame
Klantervaringen
Een gemiddelde score van 8,7 uit 1.971 klantervaringen

"Geweldig": 9.4 uit 2,153 klantenervaringen

Klantervaringen
Zij staan voor jou klaar!
personal trainer Leiderdorp
Ruben Hoonhout
Eigenaar & Personal Trainer / Lifestyle Coach van Leiderdorp

Mijn naam is Ruben Hoonhout en ik werk als lifestyle coach bij Personal Fitness Nederland. Na mijn sportopleiding (HALO) ben ik nu werkzaam als personal trainer. Ik vind het belangrijk om fit en (mentaal) gezond door het leven te gaan. Samen met jou wil ik jouw doelen bereiken! Naast training en coaching, kan je bij mij terecht voor ontspannings- en sportmassages. Twijfel niet om jouw gegevens achter te laten! Dan zien we elkaar binnenkort in de studio!

personal trainer Kevin in Barendrecht
Kevin de Groot
Personal Trainer / Lifestyle Coach van Barendrecht

Ik ben een gepassioneerde personal trainer die gedreven is om anderen te helpen hun fitnessdoelen te bereiken. Met mijn enthousiasme en toewijding begeleid ik mensen op weg naar een gezondere levensstijl. Laten we samenwerken om jouw doelen te bereiken en blijvende verandering te creëren.

personal trainer Agnes Pluim
Agnes Pluim
Studio Manager van Harderwijk

Ik vind het fijn om mensen te inspireren en te motiveren. Door mijn eigen enthousiasme voor een gezonder leefstijl, weet ik altijd mijn  klanten ook te enthousiasmeren om met hun eigen doelen aan de slag te gaan. Kom jij ook bij ons sporten? Ik help je graag om een gezonde en fitte leefstijl te creëren.

personal trainer Raveena Khandar
Raveena Khandar
Lifestylecoach van Den Haag Oude Haagweg

Een gezonde leefstijl is enorm belangrijk, dit helpt je bij het hebben van een gelukkig leven. Ik geloof namelijk dat iedereen daar recht op heeft en dat kan bereiken. Met mijn enthousiasme en positiviteit ga ik jou helpen bij het creëren van een mooier leven met gezonde voeding, sport en het creëren van een positieve mindset!

Personal Trainer Teresa
Teresa Sikma
Lifestyle Coach van Sneek, Leeuwarden en Heerenveen

Sinds kort werkzaam als lifestyle coach in de vestiging Sneek, ook kun je me eens tegen komen in de vestigingen Heerenveen of Leeuwarden. Een gezonde levensstijl is iets waar ik me altijd in heb geïnteresseerd, uit mijn eigen ervaring ben ik ervan overtuigd dat balans de sleutel tot het leven is. Deze help ik je graag vinden door middel van beweging, voeding en coaching!

Ik coach je graag naar een bewustere versie van jezelf, zodat je een gezonder en gelukkiger leven kunt leiden. Ik combineer mijn kennis m.b.t. psychologie, fitness, yoga en ademwerk. Dit pas ik tijdens onze sessies toe, aangepast op jouw specifieke doelen en behoeften. Ik zie je graag in de studio tegemoet om samen aan jou doelen te gaan werken, tot snel!

Sander Blaauw
Sander Blaauw
Personal Trainer / Lifestyle Coach van Groningen

Een gezonde leefstijl is enorm belangrijk, dit helpt je bij het hebben van een gelukkig leven. Ik geloof namelijk dat iedereen daar recht op heeft en dat kan bereiken. Met mijn enthousiasme en positiviteit ga ik jou helpen bij het creëren van een mooier leven met gezonde voeding, sport en het creëren van een positieve mindset!

Personal trainer Barendrecht
Melissa Tiel
Personal Trainer / Lifestyle Coach van Barendrecht

Mijn passie is het helpen van mensen naar een gezonde en fijne leefstijl. Ik help jou graag om het beste in jezelf naar boven te brengen! Ga met mij aan de slag en behaal jouw doelen!

personal trainer alkmaar
Frank Schuit
Personal Trainer / Lifestyle Coach van Alkmaar

Het is mijn passie om mensen te coachen op leefstijl en gedrag. Ik leer je de tools om zelf de regie te pakken over je leven. Dit geeft me veel energie en die energie breng ik graag over op de mensen die ik coach.

personal trainer Peter Beelen
Peter Beelen
Personal Trainer / Lifestyle Coach van Harderwijk

Met mijn kennis op gebied van training, voeding en lifestyle begeleid én daag ik je uit in het behalen van jouw persoonlijke doelen. Mijn trainingen kunnen uitdagend zijn, maar zijn voor iedereen toegankelijk door individueel maatwerk toe te passen. Er is veel ruimte voor humor, lol en gezelligheid; dat is minstens zo belangrijk in onze reis samen op weg naar jouw bestemming.

personal trainer Freddy Fliers
Freddy Fliers
Personal Trainer / Lifestyle Coach van Harderwijk

Ik vind het heel leuk om als onderdeel van het PFN-team klanten te helpen een gezonder en actiever leven te creëren, waardoor ze beter in hun vel komen zitten. Ik heb mijzelf ooit als doel gesteld om de Marathon van New York te gaan lopen en dit is mij toen na veel trainen en doorzetten gelukt. Dit fantastische gevoel gun ik iedereen!

personal trainer Inge van Bree
Inge van Bree
Personal Trainer / Lifestyle Coach van Venlo

Mijn passie voor voeding en beweging wil ik graag met jou delen zodat jij je doelen gaat behalen. Samen gaan we ervoor zorgen dat jij zowel fysiek als mentaal veel energie hebt!

personal trainer Masood
Masood Osmani
Studiomanager / Lifestylecoach van Roosendaal
“Mensen gelukkig maken”, dit is wat ik zeg als mij gevraagd wordt wat ik doe als werk. Nadat ik mezelf jarenlang verdiept heb in bewegen en voeding, besloot ik van mijn passie mijn werk te maken om ook anderen te helpen. Als coach vind ik het erg belangrijk om mijn kennis en ervaring op een leuke manier te delen met jou zodat jij ook fitter, gezonder en gelukkiger wordt!
personal trainer Thimo Vrolijken
Thimo Vrolijken
Personal Trainer / Lifestyle Coach van Wezep
Ik werk met plezier in studio Wezep om mensen te helpen hun doelen te behalen. Door mijn passie voor sport en ervaring in de industrie weet ik hoe ik jou kan begeleiden en motiveren. Zien wij elkaar snel?
personal trainer Lucas Makelaar
Lucas Makelaar
Personal Trainer / Lifestylecoach van Leeuwarden, Sneek & Heerenveen
Door mijn persoonlijke ervaring heb ik gemerkt hoeveel verschil gezond eten en sporten kan maken in zowel je mentale als je lichamelijke staat. Ik wil mijn ervaring en kennis van mijn studie fysiotherapie graag met jou delen zodat ook jij gezonder en gelukkiger wordt! 
Karlijn Rooswinkel personal trainer
Karlijn Rooswinkel
Personal Trainer / Lifestylecoach van Arnhem

Met mijn enthousiasme laat ik zien dat sporten ook leuk kan zijn. Ik ga samen met jou in onze studio aan de slag.

 

personal trainer stijn de laat
Stijn de Laat
Studio eigenaar / Lifestylecoach van Arnhem

Ik coach mensen naar een gezonder en gelukkiger leven. Inlevingsvermogen voor een persoonlijke aanpak is voor mij heel belangrijk. Ik zorg dat mensen hun doelen behalen bij zijn/haar persoonlijke situatie. Samen met jou maak ik een plan wat in jouw leven past. Ik stel een plan op waarbij bewegen, voeding en coaching centraal staan.

 

personal trainer Irma Dijkstra
Irma Dijkstra
Personal Coach / Lifestylecoach van Leeuwarden, Heerenveen & Sneek

Door eigen ervaring weet ik dat een gezonde balans tussen voeding, beweging en op mentaal vlak erg belangrijk is als het gaat om een gelukkig en gezond leven. Met een positieve mindset en mijn opleiding tot orthomoleculair therapeut zet ik mij in om iedereen te helpen bij zijn/haar gewenste doelen. Durf jij de stap te zetten naar dat doel wat je altijd al wenste?

 

Robin Mooren personal trainer Roermond
Robin Mooren
Personal Coach / Lifestyle coach van Roermond

Als je hulp nodig hebt om een permanente, gezonde en fitte levensstijl aan te leren, dan wil ik je daar graag bij begeleiden. Ik snap dat het niet altijd makkelijk is, met alle verleidingen in onze maatschappij. Op een zeer effectieve, bewezen en leuke manier kan ik jou hierbij helpen.

personal trainer Lauri Buurlage
Lauri Buurlage
Personal Trainer / Lifestyle Coach van Hoogezand-Sappemeer

Ik ben een positieve en enthousiaste coach die graag met jou werkt aan fysieke en mentale doelen. Samen werken we aan voeding, beweging en mentale gezondheid. Door de regie terug te nemen over je eigen leven en het maken van bewuste keuzes behaal jij al je doelen en kan je dit een leven lang vasthoude

Stefan Bulten personal coach Grongingen
Stefan Bulten
Personal Trainer en Lifestylecoach van Groningen

Al jaren ben ik actief in de sportwereld en hier is mijn passie voor het begeleiden van mensen op zowel fysiek en mentaal vlak ontstaan.  Van minder fysieke klachten/blessures en afvallen tot aan het beter in je vel zitten en mentaal sterker zijn. Er is voor mij niks mooiers dan progressie te zien bij anderen op deze vlakken. Dit doen wij in Groningen door een leuke sfeer te creeren: want bewegen moet LEUK zijn!

Isnardo Alberto personal coach Wageningen
Isnardo Alberto
Personal Trainer en Lifestylecoach van Ede

Door mijn ervaring als topsporter en leraar heb ik meerdere personen begeleidt tot Nederlands kampioen. Ik weet als geen ander wat vallen en opstaan is. Door mijn vrolijke en positieve instelling ga ik zorgen dat je fit wordt en weer zelf de controle krijgt.

 

personal trainer Ivan
Ivan Draijer
Personal Trainer & Lifestylecoach van Groningen

Om daadwerkelijk gelukkig te zijn als mens is het balans een prioriteit. Een gezonde lifestyle is helemaal niet saai of vervelend, maar juist de sleutel tot een gelukkig leven! Genieten van lekker gezond eten, bewegen en een juiste mindset is wat er toe doet. Met mijn humor en kennis help ik jou door middel van ons Fit for Life programma, graag naar een gelukkiger leven!

 

personal trainer Kevin Reiffers
Kevin Reiffers
Personal Coach en Studiomanager van Emmen
Ik ben positief, gedreven en sportief en heb een passie voor vechtsporten, voetbal en mensen helpen het beste uit zichzelf te halen. Veel energie en rust haal ik uit het sporten, dit wil ik jou ook laten ervaren door mijn kennis, inspiratie en energie met je te delen. Ik ga voor een no nonsens aanpak, zodat we ons samen kunnen focussen op jouw doelen! Het beste uit jezelf halen dat is mijn motto!
personal trainer Enschede
Ryan van der Wal
Personal Trainer / Lifestylecoach van Enschede

Het belangrijkste van een gezonde leefstijl is in mijn ogen dat je mentaal en fysiek goed in je vel zit. Door mijn enthousiasme tijdens de trainings- en contactmomenten zorgen we er samen voor dat jij fitter, gezonder en gelukkiger wordt!

personal trainer Michael Wittenberg
Michael Wittenberg
Lifestylecoach van Nieuw-Vennep & IJmuiden

Met veel energie en passie ga ik met jou de uitdaging aan om op het gebied van training, voeding en mindset het maximale uit jezelf te halen. Samen gaan wij dit doen door realistische doelen te stellen. Durf je met mij de uitdaging aan? Dan hoop ik je snel te zien!

Thijs Marijnissen personal coach Pijnacker
Thijs Marijnissen
Studiomanager en Lifestylecoach van Pijnacker

Met mijn enorme passie en gedrevenheid streef ik er naar om jou te helpen gezond, vitaal én gelukkig te zijn. Als ex-wedstrijdsporter weet ik dat beweging, coaching en mindset belangrijk zijn en samen wil ik met jou aan de slag om jouw doelen te behalen! Zie ik je snel?

personal trainer Sem Kos
Sem Kos
Personal Trainer / Lifestylecoach van Doorn

Als personal coach is het mijn doel om samen met jou aan de slag te gaan met het behalen én behouden van je doelen. Dit doen we door samen realistische doelen te stellen en hier in kleine stapjes naartoe te werken. Tot snel!

personal trainer Jurjan van der Werff
Jurjan van der Werff
Lifestylecoach van Drachten

Coaching zodat jij kunt groeien en je doel kunt realiseren: daar haal ik energie uit. Door samen jouw gezondheid op nummer één te zetten zullen we toewerken naar een fysiek en mentaal gelukkig leven!

personal trainer Jamal Sinnema
Jamal Sinnema
Personal Coach / Lifestylecoach van Heerenveen, Sneek & Leeuwarden

Ik kijk verder dan alleen het voedings-en trainingsaspect, samen gaan we zorgen dat jij heerlijk in je vel zit en gelukkig bent. Jouw leven en het gewenste resultaat staat hierbij altijd centraal. Mindset en gedrag spelen bij leefstijlverandering een bepalende rol. Samen gaan we ervoor als één team!

Jan van Barreveld trainer
Jan van Barreveld
Eigenaar van Purmerend

Met mijn ervaring en kennis in coaching, voeding en training, begeleid ik jou naar de beste versie van jezelf! Bij mij kun je altijd terecht voor een goed gesprek, ook werk ik door mijn ervaring als sportmasseur graag aan een mogelijke blessure die je hebt. Je bent bij mij geen nummer. Je kunt bij mij terecht voor een no-nonse aanpak met een glimlach! Ik hoop je snel te zien in onze studio.

Henry Bui personal coach
Henry Bui
Personal Trainer & Lifestylecoach van Wageningen

Vol energie en passie begeleid ik jou graag persoonlijk om jouw doelen eindelijk te behalen. Op naar een gezond en gelukkig leven!

Joris Dreef personal coach
Joris Dreef
Lifestyle coach van Eindhoven Noord en Zuid

Ik begeleid jou graag bij het verkrijgen van een gezonde(re) levensstijl. Met een mooie balans tussen voeding, training en coaching gaan we aan de slag met jouw persoonlijke doelen en om deze realiteit te maken!

Luuk Hensen personal coach
Luuk Henssen
Lifestyle coach van Eindhoven en Valkenswaard

Met mijn opleiding psychologie breng ik verandering aan in het gedrag, gewoontes en mindset van mijn klanten. Een doel van mij is dat jij optimistischer in het leven gaat staan. Dit doe ik doormiddel van boksen, kracht/conditietrainingen en gerichte gespreksvoering.

personal trainer Jip van Kan
Jip van Kan
Lifestyle coach van Venlo

Ik heb een grote passie voor sport en ik vind een fysieke en vooral mentale gezondheid erg belangrijk! Het behalen van jouw doelen is mijn prioriteit. Ik zorg voor uitdagende en leuke trainingen, op maat gemaakte voedingsadviezen en leer jou een probleemoplosser te zijn. Samen op naar een fit, gezond en gelukkig leven!

personal trainer Lydia So
Lydia So
Lifestyle coach van Delft

Mentaal en fysiek fitter voelen, ik gun het iedereen! Een goede gezondheid geeft zoveel voordelen. Niets vind ik mooier dan mijn kennis uit werk, opleidingen en ervaringen te delen. Ik ga er helemaal voor als jij kiest om jouw gezondheid op een hoger niveau te brengen!

Max van Lankveld personal trainer
Max van Lankveld
Lifestyle coach van Helmond

Positiviteit en oplossingsgericht zijn de twee worden die bij mij centraal staan tijdens de coachingssessies in de studio.

Veerle Dignouts personal trainer
Veerle Dignouts
Studio Manager van Weert

Ik ben afgestudeerd als sportkundige en gewichtsconsulente en heb hierin al jaren ervaring opgedaan. Ik kijk ernaar uit om met jou te werken en jouw persoonlijke doelen te behalen! Ik heb er zin in, tot snel!

personal trainer mandy
Mandy Akkermans
Lifestyle coach van Aalsmeer

Het beste in iemand naar boven halen, dat is wat ik graag doe! Met mijn enthousiasme en positieve instelling coach ik jou zodat jij je doelen kan behalen en gezond, vitaal en gelukkiger kan zijn!

personal trainer Martijn van Zelst
Martijn van Zelst
Personal Trainer & Lifestyle coach van Ede

Klaar staan voor anderen, passende hulp bieden, dat is waar ik voor sta! Ik ontvang je dan ook graag in onze studio om kennis te maken.

personal trainer Winod Bansie
Winod Bansie
Studiomanager van Leidschendam

Een gezonde lifestyle is heel belangrijk voor een fit, vitaal en gelukkig leven. Met veel liefde en plezier help ik jou om meer kwaliteit uit je leven te halen. Met mijn kennis, vaardigheden en ons Fit for Life programma zal je je doelen zeker behalen.

personal trainer Mart Jansma
Mart Jansma
Personal Coach & Eigenaar van Sneek, Leeuwarden & Heerenveen

Door foute keuzes ben ik erachter gekomen hoe ik mijn leven niet meer wil leiden. Door regie terug te nemen en gezonder te leven ben ik fitter en gelukkiger dan ooit! Nu heb ik de mogelijkheden om anderen ook te helpen. Ben jij de volgende?

Personal trainer Ranil
Ranil Friederichs
Lifestylecoach van Bleiswijk

Mijn taak is om mensen het leven te laten zien. Wat kan je bereiken met een vitaal lichaam en gelukkige geest. Kortom: ik maak mensen graag gelukkig!

personal trainer Christian
Christian Bartholomeus
Studiomanager van Tilburg

Via een persoonlijke aanpak werk ik graag met je aan jouw doelen. Dit gebeurt altijd met veel enthousiasme en plezier. Gezond leven kan immers ook gewoon leuk zijn!

personal trainer Sanne Overdijk
Sanne Overdijk
Studiomanager & Lifestylecoach van Den Haag Piet Heinplein

Ik ben studiomanager en gewichtsconsulent. Het is ontzettend gaaf om de klanten mentaal en fysiek sterker te zien worden. Mijn kennis over voeding, beweging en een gezonde leefstijl draag ik graag aan jou over.

 

 

 

 

personal trainer Musa
Musa Kaya
Eigenaar & Personal Coach van Rijswijk

Ik ben een enthousiaste personal coach en houd ervan om samen met de klant te kijken naar het hoogst haalbare.
Mijn posiviteit en mijn doorzetters mentaliteit breng ik graag over op anderen. Ongeacht de leeftijd kan ik me goed verplaatsen in de klant en samen werken we aan de gestelde doelen.
Ieder mens heeft een ander doel en daar hoort individuele aanpak en trainingen op maat bij. Mijn kennis, passie en enthousiasme helpen jouw doelen te bereiken. Ik haal het beste in jou naar boven, samen werken we aan het gewenste resultaat.

Ik help jou om jezelf in je eigen kracht te zetten zodat jij de beste versie van jezelf kan zijn. lk bied
begeleiding op het vlak van bewegen, voeding en coaching en help je om goede gewoontes te creëren.

personal trainer Marco Hoogendijk
Marco Hoogendijk
Eigenaar & Coach van Den Haag & Delft

Het geeft mij energie om dagelijks mensen te ondersteunen en te coachen die op zoek zijn een gezond, vitaal en gelukkiger leven.

personal trainer Michael Grobbe
Michael Grobbe
Lifestylecoach van Den Haag Oude Haagweg

Mensen begeleiden om een fitter en gezonder leven te leiden vind ik erg voldoenend. Verder hou ik erg van nieuwe uitdagingen, duiken en reizen. Ik ben dankbaar, positief ingesteld en een echte doener!

personal trainer mirjam
Mirjam van Etten
Lifestylecoach van Rijswijk

Mensen enthousiasmeren voor een gezonde levensstijl en hen dit laten ervaren. Als mensen dan positieve resultaten boeken, dat is mijn passie als coach.

Personal trainer Melih Kaya
Melih Kaya
Eigenaar & Coach van Den Haag & Delft

Mijn missie is om op een inspirerende wijze mensen te helpen hun persoonlijke doelen te realiseren om zo een wezenlijke bijdrage te leveren aan de kwaliteit van het leven en welzijn.

Anouk Timmers personal trainer
Anouk Timmers
Lifestylecoach van Soest

Ik vind het super tof om mensen te helpen bij een gezondere levensstijl. Naast mijn werk als Personal Coach ben ik daarom ook bezig met de studie tot gewichtsconsulente. Zodat ik me hier steeds verder op kan gaan specialiseren.

 

 

 

 

Jason Remak personal trainer
Jason Remak
Lifestylecoach & Small group trainer van Soest

Ik vind het belangrijk om mensen persoonlijke aandacht te geven. Dit doe ik door een individuele aanpak zodat iedereen op zijn eigen niveau en manier aan zijn doelen kan werken. “Train harder than last time” is wat ik regelmatig zeg.

 

 

 

 

Jaap van Dijk personal trainer
Jaap van Dijk
Lifestylecoach van Soest

Het is prachtig om in het proces van verandering mee te mogen kijken en te sturen. Mensen leren bewuste keuzes te maken gebaseerd op kennis en ervaring. Ik zie ze groeien in gezondheid en zelfverzekerdheid en dat geeft mij energie!

 

 

 

 

personal trainer Melangelo Prince
Melangelo Prince
Studiomanager & Lifestylecoach van Poeldijk

Met ongekende discipline heb ik op jonge leeftijd het roer omgegooid. De combinatie van sporten, voeding en de juiste mindset heeft mij zowel fysiek als mentaal fit gemaakt. Nu jij nog!

 

 

 

 

personal trainer Anouschka Prince
Anouschka Prince
Studiomanager & Lifestylecoach van Poeldijk

De combinatie van topsporter en psycholoog, maakt mij een ervaren coach die graag speels te werk gaat. Geen doel is voor mij te gek, ik ga de uitdaging graag aan!

 

 

 

 

Jan reinbergen personal trainer
Jan Reinbergen
Lifestylecoach van Breda

Na jarenlang dansen, heb ik mijn passie gevonden in het begeleiden en trainen van mensen. Met mijn enthousiasme, kennis en energie help ik je niet alleen je doelstellingen te bereiken, ik laat je ook inzien dat er meer mogelijk is dan je denkt.

 

 

 

 

Personal Coach Maarten Krabben
Maarten Krabben
Studiomanager & Lifestylecoach van Aalten

Met mijn kennis en ervaring zorg ik dat je de beste versie van jezelf wordt. Iedereen is uniek. Met jouw doelen stel ik een succesplan op waarin beweging, voeding en coaching centraal staan. Mijn missie is altijd jouw gezondheid!

 

 

 

Bertus van Lagen personal coach
Bertus van Lagen
Lifestylecoach van Doetinchem

Ik geef alles om samen het beste resultaat te behalen. Ik werk ruim 18 jaar als trainer, gymdocent en kickbokstrainer. Daarnaast ben ik erg actief bezig met yoga en ademtechnieken. Ik ben betrokken, eerlijk en geef nooit op.

 

 

 

 

personal trainer niels
Niels Wassink
Studiomanager & Lifestylecoach van Doetinchem

Ga je met mij de uitdaging dat je op een leuke en gezonde manier je doelen gaat behalen? Ik zorg voor voldoende uitdaging, variatie en ben jouw stok achter de deur. Samen gaan we voor 100% succes zodat jij gelukkig kan zijn!

 

Monique Persoon Coach
Monique Persoon
Sportzorgmasseur & Lifestylecoach van Soest

Ik vind het geweldig om te zien hoe mensen (weer) lekker in hun vel komen te zitten en energie krijgen. Gezond leven kan moeilijk, maar ik ga je helpen! Als gecertificeerd Calisthenics Trainer en sportmasseur geef ik jou nieuwe inzichten.

 

 

 

 

Personal Fitness Nederland Coach Maaike
Maaike Raijmakers
Yoga & lifestylecoach van Soest

Ik geef Hatha en YingYang lessen met extra aandacht voor de rug en core. Ik haal ontzettend veel voldoening uit het enthousiasme van klanten als ze zich realiseren dat ze sterker en mobieler worden en meer kunnen dan ze dachten!

 

 

 

 

personal coach Nicki
Nicki Spijker
Lifestylecoach van Soest

Why put off feeling good? Samen werken aan een optimale balans in energie en gezondheid: dat is míjn doel bij Personal Fitness Nederland – Soest!

 

 

 

 

Annelies van Gelder personal trainer
Annelies van Gelder
Personal Trainer, Voedingsdeskundige & Lifestyle coach van Arnhem

Met mijn kennis en ervaring van voeding ga ik met jou aan de slag voor een persoonlijk voedingsplan. Iedereen is uniek! Ook met eten. Ik laat zien dat je op een normale manier met voeding jouw doel kan behalen. Ik vind het fantastisch om sporten en voeding samen te brengen.

 

 

 

 

Jordy Soes Personal trainer
Jordy Soer
Studio eigenaar & Lifestylecoach van Arnhem

Met mijn kennis en lange ervaring zorg ik dat jij met een persoonlijke aanpak de beste versie van jezelf wordt. Ik vind het belangrijk om iedereen op een normale manier zijn/haar doelen te laten behalen. Ik zorg ervoor dat jij met plezier aan jouw doelen werkt en behaald! Ik sta 24/7 voor jou klaar.

 

 

 

 

Claudia van der Heiden personal trainer
Claudia van der Heiden
Lifestylecoach van Soest

Vanuit mijn passie en liefde voor fitness help ik anderen graag om een krachtigere en fittere versie van zichzelf te worden. Ik ga altijd voor het maximaal haalbare. Hopelijk zien we je snel bij Personal Fitness Nederland – Soest!

 

 

 

 

Tim Lenders Personal Trainer
Tim Lenders
Studiomanager & Lifestylecoach van Hilversum & Bussum

Mijn expertise zet ik graag in om jou te helpen. Ik ga voor jou door het vuur als je vastberaden bent om je doelen te behalen, maar ook als je nog niet weet waar je moet starten. Samen doelen bereiken geeft een gevoel van trots, voldoening & geluk.

 

 

 

Sietse Saargaren Personal Trainer
Sietse Saargaren
Studiomanager & Lifestylecoach van Hilversum & Bussum

Passie, commitment en energie is wat ik te bieden heb. Wil jij je levensstijl blijvend veranderen? Dan sta ik voor je klaar! Je gaat ontdekken dat het behalen van je fysieke doelen een middel zijn om tot je echte doel te komen; GELUKKIGER!

 

 

 

personal trainer Danny Put
Danny Put
Eigenaar van Apeldoorn & Almere
Ik doe dit werk al 7+ jaar en vind het fantastisch om te doen. Mijn kennis draag ik graag over naar mijn collega’s om nog meer mensen naar een gezonde levensstijl te helpen.

 

 

personal trainer Kees Moet
Kees Moet
Personal trainer & Lifestylecoach van Oss

Ik geloof in motivatie, inzet en passie! Een wervelwind aan energie, begeleidt door een zachte hand staat altijd voor je klaar. Mijn expertise ligt in het aanboren van persoonlijke kracht en discipline om van jouw reis een mega succes te maken.

personal trainer Hanna Nelissen
Hanna Nelissen
Personal trainer & Lifestylecoach van Oss

Als personal trainer en student master Health Food Innovation Management ben ik gepassioneerd door gezondheid en welzijn. Mijn persoonlijke reis met diabetes type 1 heeft me daarbij waardevolle inzichten gegeven met betrekking tot voeding en sport, maar ook juist de mindset daaromheen. Met mijn kennis van bewegen, voeding en de juiste mentaliteit help ik je graag naar een naar een gezondere leefstijl, zodat ook jij je doelen kan bereiken!

personal trainer Rainey van den Berg
Rainey van den Berg
Personal trainer & Lifestylecoach van Oss

Vol passie begeleid ik de doelgroepen die ik voor mij krijg, om zo de kwaliteit van leven te verbeteren. Ik denk graag in oplossingen om ervoor te zorgen dat wij samen de persoonlijke doelen kunnen behalen. Geen uitdaging is te groot!

personal trainer Maarten Merkx
Maarten Merx
Studiomanager & Lifestylecoach van Oss

Als afgestudeerd sportkundige begeleid ik je naar een fittere versie van jezelf. Dit doe ik met veel passie en energie. Met mijn achtergrond in crossfit, krachtsport en tennis breng ik variatie toe aan trainingen!

personal trainer Ramon Bos
Ramon Bos
Studiomanager van Nunspeet & Personal Coach van Heerde
Van kleins af aan ben ik al bezig met sport en daardoor begrijp ik het belang van sport als geen ander. Deze passie wil ik graag met jou delen en je zo fysiek en mentaal sterker maken. Ik sta klaar voor jou zodat wij samen jouw doelen kunnen gaan behalen!
personal trainer Judith Vermeer
Judith Vermeer
Personal Trainer / Lifestyle Coach van Nunspeet
Het is mijn missie om samen jouw je doelstelling(en) te behalen. Door te werken aan een gezonde(re) leefstijl, die bij jou past. Zodat je die ook voor de rest van je leven vol kunt houden! Niet door streng te diëten en 5-6 keer per week te trainen. Maar terwijl je jouw favoriete voeding kunt blijven eten en slechts een paar keer per week hoeft sporten.
personal trainer Esther Vlaming
Esther Vlaming
Personal Trainer / Lifestyle Coach van Nunspeet
Doordat ik naast mijn werk in de gezondheidszorg zelf altijd met sport en bewegen bezig ben en dankzij mijn eigen positieve ervaring bij Personal Fitness Nederland ben ik aan de slag gegaan als coach in studio Nunspeet. Met mijn vrolijke, enthousiaste en positieve instelling wil ik jou ook heel graag helpen naar een gezonder en gelukkiger leven.
personal trainer Willemieke Breunis
Willemieke Breunis
Personal Trainer / Lifestyle Coach van Heerde & Wezep
Met veel passie werk ik in de studio’s in Heerde en Wezep en begeleid ik klanten naar een gezonde leefstijl. Niets is mooier dan wanneer klanten hun doelen weten te behalen! Graag inspireer en motiveer ik jou om het beste uit jezelf te halen. Wanneer start jij?
personal trainer Tijmen
Tijmen van Ommen
Studiomanager & Lifestylecoach van Wezep

Wat je ook wilt: afvallen, aankomen, fitter worden, het kan allemaal lastig zijn om dit in je eentje te bereiken. Ik wil je graag helpen door je te coachen op het gebied van training en voeding en om samen met jou te werken aan de juiste mindset. Je staat er dan niet langer allee voor en samen gaan we “op weg” om jouw doelen te realiseren.

personal trainer Marco van Ruler
Marco van Ruler
Personal Coach & Eigenaar
Als eigenaar van Heerde, Nunspeet, Wezep en Harderwijk weet ik wat het is om doelen te behalen. Graag ga ik met jou aan de slag zodat ook jij de beste versie van jezelf kan worden. Ik begeleid je naar een gelukkig en succesvol leven!

 

 

personal trainer Sharona Roke
Sharona Bomhof
Studiomanager & Lifestyle Coach van Nunspeet & Heerde
Ik word zo blij wanneer klanten hun doelen behalen. Mijn passie is om mensen te helpen, inspireren en te motiveren. Dat is mijn missie! Ik sta klaar om je te helpen met het aanpassen van je leefstijl en gedrag, om zo de beste versie van jezelf te worden!

 

 

Barry Bierstekers personal trainer Den Bosch Empel
Barry Bierstekers
Studio manager van Den Bosch Empel & Oost

Als kind was ik al met sport en gezondheid bezig. Nu ik van mijn hobby mijn beroep heb kunnen maken geniet ik ervan om de kwaliteit van leven bij anderen te kunnen verhogen en zo anderen gelukkig te maken en te laten ontwikkelen als persoon.

 

 

Personal Trainer Mayra Hellemons
Mayra Hellemons
Lifestylecoach & Sportmasseur van Den Bosch Empel & Oost

Ik ben expert op het gebied van het het menselijk lichaam en vind het geweldig om mensen te helpen er het maximale uit te halen. Tijdens de trainingen creëer ik een fijne sfeer. Mijn specialisaties zijn o.a. sportmasseur & (kick) boksen.

 

 

Casper Goijaerts personal trainer
Casper Goijaerts
Voedingsdeskundige van Den Bosch Empel & Oost

Ik ben gepassioneerd op het gebied van sport en voeding en ben erg gemotiveerd om andere met hun gestelde doelen te helpen, hoe groot de uitdaging ook mag zijn.

 

 

maarten jonkergouw
Maarten Jonkergouw
Lifestylecoach van Den Bosch Oost

Samen grenzen verleggen, records breken en vooruitgang boeken. Daar haal ik energie uit. Mijn kracht ligt in coachen. Ik kan me goed inleven in anderen en heb snel door hoe ik je kan helpen met het aanleren van goede gewoontes.

 

 

personal trainer Rodney
Rodney Rijnbergen
Eigenaar van Doorn

Hoi, ik ben Rodney! Het is mijn missie om zoveel mogelijk mensen gelukkig en gezond te maken. Dat vind ik fantastisch en daar krijg ik super veel energie van!

 

 

Mensje Bergthaler Personal trainer
Mensje Bergthaler
Studiomanager en Lifestylecoach van Roermond

Ik vind het heel tof om je te begeleiden van je beginsituatie naar je einddoel. Ik bied je graag een luisterend oor als je ergens mee zit of zoek met je naar oplossingen. Dit doe ik met veel positiviteit en veel plezier!

 

personal trainer Roy Schouten
Roy Schouten
Studiomanager en Lifestylecoach van Apeldoorn

Met mijn ervaring in het werkveld als Personal trainer, Sportcoach in de verslavingszorg en mijn opleiding Sportkunde help ik iedereen, door middel van uitdagende trainingen en een gezonde dosis humor, naar de beste versie van zichzelf.

Marcel Bartels personal trainer
Marcel Bartels
Studiomanager & Lifestylecoach van Krommenie

Gedrag veranderen en mentaal & fysiek sterker worden hebben mij een gelukkiger mens gemaakt. Dit gun ik iedereen en daarom zal ik mij maximaal inzetten om samen met jou te werken aan het behalen van jouw doelen!

 

 

Personal trainer Tamim
Tamim Mahbouzbada
Lifestylecoach van Zeist
Met mijn ervaring als personal coach help ik je naar een gezonder, fitter en gelukkiger leven. Ook heb ik gewerkt als doktersassistent in ziekenhuizen en huisartspraktijken. Ook op dit gebied kan ik je voorzien van adviezen!

 

 

personal trainer Meppel
Martin Sibrandi
Studiomanager & Lifestylecoach van Meppel & Emmeloord
Door mijn ervaring in de zorg (gedragsproblematiek) en als fitnesstrainer weet ik jou zodanig te coachen dat jij tot eigen inzichten komt! Samen gaan we naar jouw doel werken!

 

 

Anis Nahedh
Anis Nahedh
Lifestylecoach van Roermond

Muziek mixen en sporten is mijn passie! Ervoor zorgen dat jij elke training het beste in jezelf naar boven haalt, je angsten en onzekerheden gaat overwinnen tijdens bijvoorbeeld een MMA workout, daar haal ik mijn energie uit.

 

 

personal trainer Mike Maastricht
Mike Nuchelmans
Lifestylecoach van Maastricht

Een gezonde lifestyle is heel belangrijk voor een fit, vitaal en gelukkig leven. Met veel liefde en plezier help ik jou om meer kwaliteit uit je leven te halen. Met mijn kennis, vaardigheden en ons Fit for Life programma zal je je doelen zeker behalen.

personal trainer Fabien Kulka
Fabien Kulka
Lifestylecoach van Maastricht

Ik ben Fabiën en ben health coach. Voor mij is het belangrijk dat iedereen trots kan zijn op zichzelf, dat je met een fijn gevoel in de spiegel kijkt en met plezier door het leven gaat. Ik vind het leuk om met verschillende doelgroepen te sporten en om anderen te helpen met het behalen van hun doelen.

personal trainer Metin Yagci
Metin Yagci
Personal trainer & Lifestylecoach van Haaksbergen

Samen gaan we ervoor zorgen dat jij je doelen gaat behalen. Ik heb veel kennis op gebied van training, voeding en coaching. Fitness is mijn passie en dit wil ik graag op jou overbrengen!

 

personal trainer Thijs Nijhuis
Thijs Nijhuis
Studiomanager & Lifestylecoach van Haaksbergen

Met mijn enthousiasme en jaren ervaring in het vakgebied heb ik al vele goede resultaten geboekt. Samen met jou ga ik haalbare doelen stellen zodat jij weer gezonder en gelukkiger in het leven komt te staan.

 

personal trainer Stephanie
Stéphanie Rademaker
Lifestylecoach van IJmuiden

Wil jij weer fit, gezond, energiek en zelfverzekerd door het leven gaan? Dan zit je bij mij aan het goede adres. Ik ben van naturen een rustig persoon en zal jou dan ook gelijke door het proces begeleiden. Laten we samen gaan knallen en zorgen dat je je sterk en zelfverzekerd voelt. Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten in onze studio.

personal trainer Mitchel Nieuw-Vennep
Mitchel Bosch
Studiomanager & Lifestylecoach van IJmuiden & Nieuw-Vennep

Ik ben studiomanager van IJmuiden en ben al 16 jaar bezig met kracht, duursport en voeding. Fysiek en mentaal jouw gezondheid verbeteren en doelen behalen bij ons in de studio is wat mij voldoening en energie geeft.

 

Bram Kuppens Personal Trainer
Bram Kuppens
Studiomanager van Geldrop

Personal coach zijn is meer dan alleen mijn werk. Respect, aandacht en vertrouwen is de basis voor elk traject onder persoonlijke begeleiding. Ik geloof in een focus op positieve dingen, wat gaat goed en wat heb je goed gedaan.

 

personal trainer Marion van der Schuur
Marion van der Schuur
Personal Coach/Eigenaar van Hoogezand & Emmen

Al mijn energie en passie kwijt te kunnen in mijn eigen studio, daar wordt ik gelukkig van! Ik vind het belangrijk dat mensen zich gehoord, gezien en prettig voelen in onze studio.  Specialisatie: burn-out coaching en schildklierproblematiek.

 

personal trainer Carl Lilienthal
Carl Lilienthal
Personal Coach/Eigenaar van Hoogezand & Emmen

Het beste uit mensen naar boven halen binnen hun eigen kaders dat is mijn doel! Ik vind het belangrijk dat men zich welkom voelt bij ons in de studio. Ongedwongen werken aan je doelen met een lach, soms een traan, het kan allemaal.

 

Artie Possemis personal trainer
Artie Possemis
Studiomanager & Lifestylecoach van Duiven

Met mijn (kinder)verpleegkundige achtergrond en uit mijn eigen ervaring (20 kg afgeslankt) is er niets mooiers om je gelukkig(er) te voelen. Fitter, vitaler en slanker. “Making the world Healthier and Happier”.

Marianne Groeneveld personal trainer
Marianne Groeneveld
Studiomanager van Nijkerk

Als gediplomeerd Personal & functional trainer, gecertificeerd in voeding, weet ik jou optimaal te begeleiden. Daarnaast werken we samen aan jouw mentale gezondheid zodat jij straks weer trots in de spiegel kijkt!

Pascal Dekker personal trainer Assen
Pascal Dekker
Studiomanager & Lifestylecoach van Assen

Een gezonde lifestyle is heel belangrijk voor een fit, vitaal en gelukkig leven. Met veel liefde en plezier help ik jou om meer kwaliteit uit je leven te halen. Met mijn kennis, vaardigheden en ons Fit for Life programma zal je je doelen zeker behalen.

personal trainer Niels Tuinstra
Niels Tuinstra
Studiomanager & Lifestylecoach van Drachten

Een gezonde lifestyle is heel belangrijk voor een fit, vitaal en gelukkig leven. Met veel liefde en plezier help ik jou om meer kwaliteit uit je leven te halen. Met mijn kennis, vaardigheden en ons Fit for Life programma zal je je doelen zeker behalen.

personal trainer Tim
Tim Tuinstra
Studiomanager & Lifestylecoach van Drachten

Het geeft mij erg veel voldoening om met mijn kennis mensen te coachen naar fittere en gezonde levensstijl.

personal trainer Roohin Osmani
Roohin Osmani
Studiomanager & Lifestylecoach van Bergen op Zoom & Roosendaal
Ik ben de studio eigenaar van Bergen op Zoom en Roosendaal en zit al meer dan 10 jaar in de gezondheidsbranche. Met mijn ervaring op het gebied van gedrags- en voedingspatronen help ik mensen om vitaler en gelukkiger te worden.
personal trainer Mark van Dooremolen
Mark van Dooremolen
Studiomanager & Lifestylecoach van Best
Ik ben studio eigenaar van Best en heb de opleiding sport en beweging coördinator afgerond. Pleziertjes vind ik belangrijk, maar ik hou ook van aanpakken om een doel te behalen. Mijn specialiteit is spieropbouw en afvallen.
personal trainer Patricia
Patricia Helmstrijd
Personal trainer & Lifestylecoach van Hoorn

Een gezonde lifestyle is heel belangrijk voor een fit, vitaal en gelukkig leven. Met veel liefde en plezier help ik jou om meer kwaliteit uit je leven te halen. Met mijn kennis, vaardigheden en ons Fit for Life programma zal je je doelen zeker behalen.

personal trainer Wytze
Wytze Tesselaar
Eigenaar & Lifestylecoach van Hoorn

Elk mens en ieder lijf is anders, daarom verdient iedereen een aanpak die past bij jou! Met 25 jaar ervaring in de personal fitnessbranche en het onderwijs kan je bij mij rekenen op een gedegen, onderbouwde, no-nonsens en juist die persoonlijke aanpak. Ik hoop je snel te zien in onze studio in Hoorn!

personal trainer Vincent Koot
Vincent Koot
Studiomanager, Personal Trainer en Ademcoach van Amsterdam Oost & Aalsmeer

Een bijzondere hobby van mij is kitesurfen. Ik durf een stapje verder te gaan. Ik ben een positief mens, daar ligt mijn kracht als personal coach. Het lukt mij mensen daarmee te motiveren en niet op te geven. Daarnaast ben ik gecertificeerd tot ademcoach om jou te helpen met klachten, zoals stress of post-covid klachten.

personal trainer Giuliana
Giuliana van de Ven
Studiomanager van Nijmegen

Mijn missie? Jou helpen bij het bereiken van jouw geluk door beweging, voeding én mentale gezondheid via een persoonlijk plan. Ik ben een van de weinige vrouwelijke trainers in Nijmegen en daarnaast ben ik Orthopedagoog (een zusje van de psycholoog), dus mijn coaching komt uit de psychologie basis.