Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Afvallen Aalsmeer

Een gemiddelde score van 8.5 uit 2 klantenervaringen

06-23442994
aalsmeer@personalfitnessnederland.nl
Zijdstraat 9, 1431 EA Aalsmeer
KVK
75270773
Workout

Zo blijf je fitter, gezonder en gelukkiger

Afvallen in Aalsmeer voor een gezonder leven

Overtollige kilo’s, snel moe bij geringe inspanning en pijnlijke knieën of enkels door overgewicht kunnen binnenkort tot het verleden behoren. Als je kiest voor afvallen in Aalsmeer onder begeleiding van Personal Fitness Nederland, dan zal je gegarandeerd slagen in je poging om je lichaamsgewicht te verminderen en je gezondheid te verbeteren. Of je nu slechts 5 tot 10 kilo wilt verliezen of dat je doel is om meer dan 20 kilo kwijt te raken, onze coaches zullen samen met jou een persoonlijk plan van aanpak opstellen om jouw doel te behalen. Een voedingsconsulent zal voedingsschema’s voor je samenstellen die passen bij jouw lichaam en activiteiten, zodat je alleen binnen zult krijgen wat je lichaam nodig heeft. Uitdagende persoonlijke trainingen en begeleidingssessies als aanvulling op je nieuwe voedingsschema zullen maken dat je het maximaal haalbare resultaat zult behalen.

Afvallen in Aalsmeer verandert je leven in positieve zin

Door te kiezen voor afvallen in Aalsmeer met de begeleiding van Personal Fitness Nederland zal je leven in positieve zin veranderen. Je lichaamsgewicht zal afnemen, maar ook zal je je fitter gaan voelen en eventuele klachten die je nu mogelijk ervaart door je overgewicht zullen verdwijnen. Een gezond lichaamsgewicht draagt in grote mate bij aan de levensvreugde die mensen ervaren. Een gezond lichaam raakt niet snel vermoeid en zal geen pijn ervaren bij de gebruikelijke, dagelijkse activiteiten. Met het Fit-for-Life-programma van Personal Fitness Nederland is blijvend resultaat de doelstelling. In plaats van ‘slank voor de zomer’ waar veel afvalprogramma’s op gericht zijn, gaan wij voor ‘gelukkiger voor de rest van je leven’. Dit doen we door samen met jou niet alleen je voedingspatroon onder de loep te nemen en aan te passen, maar door ons ook te richten op beweging en het mentale aspect dat bij het veranderen van je levensstijl komt kijken. Deze drie onderdelen tezamen vormen de sleutel tot succes.

Wil je succesvol afvallen in Aalsmeer? Kies dan voor Personal Fitness Nederland

Heb je de klantervaringen op onze website al gelezen? Mensen die ervaring hebben met de coaches van Personal Fitness Nederland vertellen hierin uitgebreid hoe hun leven is veranderd. Meer zelfvertrouwen, het verdwijnen van pijnklachten en een verbeterde algehele conditie zijn punten die keer op keer worden benoemd als gevolg van gewichtsverlies en een gezonde levensstijl. Als jij ook succesvol wilt afvallen in Aalsmeer, dan kun je de eerste stap zetten door contact op te nemen met onze begeleiders. Je kunt hiervoor het contactformulier op de website gebruiken. Stel simpelweg je vraag en wij zullen binnen een werkdag persoonlijk contact met je opnemen om je vragen inhoudelijk te beantwoorden. Je kunt ook een gratis proefweek aanvragen. Je kunt dan kosteloos ervaren hoe wij te werk gaan en wat we voor je kunnen betekenen.

geschreven door

Jos Vermeer
Jos Vermeer
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel dit blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
Kies voor jezelf
Lees meer
Personal training in de studio

Behaal met ons nu wél jouw doel!

Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt. Ben jij de volgende?