Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Personal trainer Bussum

Personal trainer Bussum
personal trainer welkom video
  • 10, 15 of 20+ kg afvallen met blijvend resultaat
  • Word fitter, strakker en sterker!
  • Scherpste tarief uit de regio

En altijd 100% resultaatgarantie, geen resultaat = geld terug

personal trainer welkom video
9,3
uit 32 klantreviews " Het trainingsprogramma bij Personal Fitness Nederland in Bussum heeft ervoor gezorgd dat we een toename in vitaliteit ervaren, gewicht hebben verloren en onze spierkracht hebben vergroot! "
06 4527 8551 bussum@personalfitnessnederland.nl
Singel 26, 1402 NT Bussum
83134700

Ben je op zoek naar een personal trainer in Bussum? Welkom bij Personal Fitness Nederland! Wij zijn meer dan een sportschool in Bussum, omdat we werken met bewezen Fit For Life programma. Een aanpak waarin we geloven. Daarom geven we altijd 100% resultaatgarantie. Meer dan honderden mensen uit Bussum gingen je voor en volgden het programma met succes. Ben jij de volgende? Onze gecertificeerde personal trainers in Bussum staan te popelen om jou te coachen naar een fitter, gezonder en gelukkiger leven. Meld je aan voor de gratis proefweek en maak kennis met onze studio!

Voor ieder doel en budget bieden wij een programma op maat!

1 op 1 begeleiding met jouw personal trainer

1 op 1 begeleiding met jouw personal trainer

DUO training

DUO training

Doelgerichte groepstrainingen

Doelgerichte groepstrainingen

Ook altijd ingebrepen:

  • Complete gezondheidscheck
  • Diverse coachingswerkboeken
  • Voedingsadvies op maat
  • Fitnesspakket en trainingsschema voor thuis
  • UNIEK 100% resultaatgarantie. Als enige in Nederland garanderen onze personal trainers 100% resultaat. Geen resultaat = geld terug!
Beweging, Coaching, Voeding

Kies voor jezelf!
Vraag een GRATIS proefweek aan

Tijdens de proefweek maak je vrijblijvend kennis met je personal trainer, ons concept en je krijgt een gezondheidscheck met metingen en advies.

Wat gebeurt er als ik dit formulier verstuur?
We bellen je uiterlijk de eerstvolgende werkdag op om een afspraak in te plannen.

Dit vinden onze toppers in Bussum

Een 9,3 uit 32 klantervaringen
9
16 mei 2021

"De wijze van trainen bij Personal Fitness Bussum heeft er toe geleid dat we ons vitaler voelen, gewicht is afgenomen, spierkracht is toegenomen. Dat geldt voor ons beiden. Kortom datgene wat we ook graag wilden. En op een zeer laag drempelige manier zijn de adviezen heel goed in te passen in het dagelijks leven, waardoor je een en ander ook goed kunt volhouden en is het onderdeel geworden van ons dagelijks leven. De trainer geeft door advies een goede stimulans. En goede feedback. Ook dat motiveert! Kortom uitermate tevreden!"

Janna Mud en Paul van der Werf
9
16 mei 2021

"Doordat ik me gezonder voel, er beter uitzie en tevredener met mezelf ben kan ik tegenslag beter aan en maak ik me niet zo druk."

9
06 mei 2021

"Ik voel mij sterker en voldaan na de les omdat ik op een leuke maar ook goede manier met mijn lijf bezig ben geweest"

Jeroen
9
01 mei 2021

"PFN helpt mij om meer te bewegen en er een gezondere levensstijl op na te houden. Hierdoor voel ik me fitter, gezonder en meer zelfverzekerd. Ik raak zichtbaar in betere vorm en de coach is altijd inspirerend. Fysieke en geestelijke gezondheid, is m’n grootste rijkdom dus dit draagt zeker bij aan mijn geluk."

Jeroen
7
29 april 2021
7
29 april 2021
8
28 april 2021

"Met PT begeleiding leer jij je zelf op nummer 1 te zetten wat geluk afdwingt"

10
28 april 2021

"Fitter, en gezonde zijn zou niet mogelijk geweest zijn zonder Sietse en Tim en Bob"

Richard
Beste Personal Trainer

Deze personal trainers staan voor je klaar in Bussum

Tim Lenders Personal Trainer

Tim Lenders

Studiomanager & Lifestylecoach van Hilversum & Bussum

Mijn expertise zet ik graag in om jou te helpen. Ik ga voor jou door het vuur als je vastberaden bent om je doelen te behalen, maar ook als je nog niet weet waar je moet starten. Samen doelen bereiken geeft een gevoel van trots, voldoening & geluk.      

Sietse Saargaren Personal Trainer

Sietse Saargaren

Studiomanager & Lifestylecoach van Hilversum & Bussum

Passie, commitment en energie is wat ik te bieden heb. Wil jij je levensstijl blijvend veranderen? Dan sta ik voor je klaar! Je gaat ontdekken dat het behalen van je fysieke doelen een middel zijn om tot je echte doel te komen; GELUKKIGER!      

Youtube thumbnail

Behaal met ons 100% jouw doel!

Wil jij afvallen, fitter en strakker worden met 100% resultaatgarantie? Laat deze kans dan niet uit je vingers glippen!

Youtube thumbnail

Van afvallen tot meer spierkracht bij Personal Fitness Nederland in Bussum

Of je nu wilt afvallen, meer spierkracht wilt, een betere conditie, een belangrijk evenement hebt waarvoor je wilt trainen of gewoon lekker fit wilt zijn. Met individuele aandacht en een trainingsschema op maat maken we samen jouw sportieve doelen waar. Onze gecertificeerde personal trainers in Bussum zijn echte motivators en hanteren ons bewezen Fit for Life methode. Zij zorgen er persoonlijk voor dat je iedere personal trainingssessie net dat beetje extra geeft. Een tandje extra bijzet, nog één keer pusht, nog één keer alles geeft. Want precies die kleine extraatjes in de studio maken het verschil. Opgeven is geen optie bij Personal Fitness Nederland Bussum. Onze coaches gaan voor maximaal resultaat. Samen met jou. Welke doelen heb jij voor ogen?

Behaal je sportieve doelen met personal training in Bussum

Bij Personal Fitness Nederland geloven we er sterk in dat ieder mens zelf de verantwoordelijkheid kan nemen over zijn of haar eigen gezondheid. Maar we begrijpen ook als geen ander dat dit niet gemakkelijk is. Daarom zijn onze gecertificeerde personal trainers in Bussum er. Op de momenten dat jij het moeilijk hebt, geeft jouw personal coach je een duwtje in de rug. Als je op wilt geven, herinnert jouw trainer je aan je doelen. Als je denkt dat je niet meer kan, is je coach er om je het tegendeel te bewijzen. Zodat jij je gedachten de baas wordt, lekker in je vel zit en je doelen behaalt.

Fitness in Bussum op een manier waar iedereen jaloers op wordt

Wil jij door middel van fitness in Bussum indruk maken op anderen? Of wil jij voor jezelf een fit lichaam creëren waar je trots op bent? Lees dan snel verder. Bij Personal Fitness Nederland ben je namelijk bij de juiste persoon terechtkomen. Wij zijn gespecialiseerd in het begeleiden van mensen die fitter willen worden, af willen vallen, of spieren willen kweken. Dankzij onze personal trainers in Bussum kun je aan de hand van personal fitness in Bussum jouw dromen verwezenlijken. Je krijgt zelfs een garantie van ons dat dit lukt, zo zeker zijn wij van onze zaak.

Met onze hulp wordt fitness in Bussum appeltje eitje om een fit lichaam te krijgen

Fitnessen is nog nooit zo makkelijk geweest als methode om een fit lichaam te krijgen dankzij Personal Fitness Nederland. Aan de hand van onze coaches weet je namelijk precies wat je moet doen om dit doel te bereiken. Je voert deze training niet uit in een sportschool, maar een van onze fitness studio’s. Zo kunnen we in alle rust ons volledig op jouw progressie focussen zonder dat andere mensen zitten te koekeloeren of je storen.

Kom je uit Bussum-Zuid, Blaricum, Huizen, Bikbergen, Naarden, Hilversumse Meent of omstreken? Dan staan onze personal trainers ook voor jou klaar!

Uiteraard staan onze personal trainers ook klaar voor diegene die uit de buurt van Bussum komen. Kom je bijvoorbeeld uit Bussum-Zuid, Blaricum, Huizen, Bikbergen, Naarden, Hilversumse Meent of een ander dorp of stad rondom Wageningen? En wil jij afvallen en/of werken aan je conditie? Of heb je andere gezondheidsdoelen? Onze coaches hebben al honderden mensen uit Bussum en omgeving geholpen door middel van personal training. Dit doen zij in de vorm van één op één training, duo training, groepstraining of een andere vorm van trainen die bij jou en je doelstellingen past. Onze personal trainers staan in ieder geval klaar voor alle inwoners van Bussum-Zuid, Blaricum, Huizen, Bikbergen, Naarden, Hilversumse Meent of andere steden en dorpen uit deze omgeving. Het Fit for Life programma van Personal Fitness Nederland is geschikt voor iedereen!

Profiteer van onze Personal training in Bussum die je op meerdere vlakken vooruithelpt

Onze personal trainingen helpen je op meerdere manieren vooruit. Zo leer je alles over de juiste mindset hebben door onze coaches. Het is belangrijk om mentaal sterk te zijn als je fit wilt worden, en daarbij is jouw mindset cruciaal. Ook leer je precies hoe je gezond moet eten via onze voedingsschema’s. En vanzelfsprekend leer je ook alles over de juiste oefeningen om fit te worden en spieren te kweken. Wil jij een meester worden in deze drie pijlers? Pak dan nu je kans en ga trainen met onze personal trainers in Bussum.

Gratis proefweek: schrijf je in!

Maak gratis en vrijblijvend kennis met onze studio in Bussum. Tijdens de proefweek ontmoet je onze personal trainers in Bussum en kan je een kijkje nemen in onze studio. Naast een gratis 1-op-1 sessie, doen we ook een gratis gezondheidscheck waarin de nodige metingen worden uitgevoerd. Op basis daarvan geven we je een advies op maat. Zodat je thuis direct aan de slag kan met een fitter, gezonder en gelukkiger leven. Waar wacht je nog op? Schrijf je hieronder direct in voor de gratis proefweek en onze personal coach uit Bussum neemt binnenkort contact met je op voor een eerste intake.