Al meer dan 22.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Rugpijn na slapen

Rugpijn na slapen? De specialisten van Personal Fitness Nederland helpen je graag

Heb jij rugpijn na slapen en heb je alles al geprobeerd? Je hebt een goede matras aangeschaft, een kwalitatief kussen en neemt de beste houding aan, maar nog steeds doet je rug zeer als je wakker wordt. Dan kunnen je gewoonten hier wat mee te maken hebben. Onze specialisten helpen je graag om de pijn in je onderrug na het slapen te verminderen en mogelijk te verhelpen. Want wij bieden een totaaloplossing aan waarmee je alle aspecten van je leven gezonder maakt. Een gezond lichaam is veel minder gevoelig voor klachten zoals midden rugpijn na het slapen.

Rugpijn na slapen aanpakken met Fit for Life

Ons programma heet Fit for Life en daarbij sluit je gemakkelijk aan als je een Personal Fitness Nederland studio in je woonplaats opzoekt. Tijdens dit programma word je begeleid door een persoonlijke coach. Deze beoordeelt je levensgewoonten en jullie stellen samen een plan op met bepaalde doelstellingen aan het einde. Met onze 100% resultaatgarantie krijg je je geld terug als je deze doelen niet bereikt. Tijdens het Fit for Life programma besteed je coach aandacht aan de volgende drie pijlers:

  • Beweging
  • Voedingsadvies
  • Coaching en training

Vol energie en zonder pijn wakker worden

Onze specialisten helpen je in een normaal tempo van je lichaamsklachten af en jij ontwikkelt een gezonder en fitter lichaam terwijl je meedoet. Rugpijn na het slapen kan daardoor sterk afnemen en zelfs verholpen worden. Laat ons je begeleiden, verminder je lichamelijke klachten en ontwikkel een fitter lichaam voor de rest van je leven.

Gratis proefweek!

Vraag een gratis proefweek aan en dan neemt de personal coach van de dichtstbijzijnde vestiging binnen 24 uur contact met je op om je meer informatie te geven over ons concept en de gratis proefweek. Tijdens de proefweek kan je vrijblijvend kennis maken met je personal trainer en je krijgt een gratis gezondheidscheck met advies én metingen.

Al meer dan 17.000 mensen gingen je voor!

Gratis Proefweek

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen