Rugpijn na slapen? De specialisten van Personal Fitness Nederland helpen je graag

Heb jij rugpijn na slapen en heb je alles al geprobeerd? Je hebt een goede matras aangeschaft, een kwalitatief kussen en neemt de beste houding aan, maar nog steeds doet je rug zeer als je wakker wordt. Dan kunnen je gewoonten hier wat mee te maken hebben. Onze specialisten helpen je graag om de pijn in je onderrug na het slapen te verminderen en mogelijk te verhelpen. Want wij bieden een totaaloplossing aan waarmee je alle aspecten van je leven gezonder maakt. Een gezond lichaam is veel minder gevoelig voor klachten zoals midden rugpijn na het slapen.
 

Rugpijn na slapen aanpakken met Fit for Life

Ons programma heet Fit for Life en daarbij sluit je gemakkelijk aan als je een Personal Fitness Nederland studio in je woonplaats opzoekt. Tijdens dit programma word je begeleid door een persoonlijke coach. Deze beoordeelt je levensgewoonten en jullie stellen samen een plan op met bepaalde doelstellingen aan het einde. Met onze 100% resultaatgarantie krijg je je geld terug als je deze doelen niet bereikt. Tijdens het Fit for Life programma besteed je coach aandacht aan de volgende drie pijlers:

  • Beweging
  • Voedingsadvies
  • Coaching en training


 

Vol energie en zonder pijn wakker worden

Onze specialisten helpen je in een normaal tempo van je lichaamsklachten af en jij ontwikkelt een gezonder en fitter lichaam terwijl je meedoet. Rugpijn na het slapen kan daardoor sterk afnemen en zelfs verholpen worden. Laat ons je begeleiden, verminder je lichamelijke klachten en ontwikkel een fitter lichaam voor de rest van je leven.

Gratis proefweek!   

Vul onderstaand formulier in en dan neemt de personal coach van de dichtstbijzijnde vestiging binnen 24 uur contact met je op om je meer informatie te geven over ons concept en de gratis proefweek. Tijdens de proefweek kan je vrijblijvend kennis maken met je personal trainer en je krijgt een gratis gezondheidscheck met advies én metingen.

Al meer dan 15.000 mensen gingen je voor!

  • * velden zijn verplicht.

Maak kennis met ons door een Gratis Proefweek

Uiteraard zijn wij ons ervan bewust dat je misschien eerst wilt kijken of het bevalt. Vandaar dat wij een gratis proefweek aanbieden. Op deze manier kun je ongedwongen en vrijblijvend kennis maken met één van onze personal trainers. Vul onderstaand formulier compleet in om in contact te komen. Je maakt in deze week o.a. kennis met jouw personal trainer en krijgt een gratis intake met advies én metingen.

Vind jouw vestiging & ontvang een gratis proefweek!

Naar de 80 vestigingen binnen Nederland!

Laat je inspireren

Klantervaringen ✔️

Nu 6 maanden na start ben ik 20 kg afgevallen, maar dat is nog niet alles: ik voel me goed en vind sporten nu echt leuk!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

Mijn levensstijl is nu compleet anders. Ik beweeg meer, eet gezond en voel me veel energieker!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

In 7 maanden bij PFN ben ik 19 kg lichter, fitter, leniger, heb ik maatje 42 (was 46) en eet ik nog steeds lekker!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

Mijn lichamelijke klachten zijn helemaal verdwenen en ik voel me weer topfit!

lees meer klantervaringen

Klantervaringen ✔️

De lessen die ik het afgelopen jaar geleerd heb zijn voor de rest van mijn leven. Ik weet dat ik mijn doel kan bereiken

lees meer klantervaringen

Onze Awards

De personal trainers van Personal Fitness Nederland hebben vijf jaar op rij de Beste Personal Trainer Award gewonnen!

Best personal trainer awards

Tevredenheid Personal Fitness Nederland

Dit cijfer is gebaseerd op beoordeling van onze leden, die hun ervaring hebben gedeeld.

9,2
Sitemap Cookies Privacy Disclaimer Informatiecentrum