Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Afvallen en sporten onder begeleiding

20 kilo afvallen oefening

Afvallen en sporten onder begeleiding

Zit je momenteel niet lekker in je vel, heb je last van lichamelijke klachten of wil je maar al te graag wat kilo’s kwijt? Afvallen en sporten onder begeleiding van onze coaches is dan exact wat jij nodig hebt. Met ons Fit for Life-programma werk je door middel van een persoonlijke aanpak stap voor stap toe naar een gezondere en fittere versie van jezelf. Het resultaat? Een levensstijl waarbij je een gezond gewicht hebt en behoudt, geniet van het leven en bruist van de energie. Klinkt sporten en afvallen onder begeleiding jou als muziek in de oren? Lees hieronder dan meer over ons fitness-en lifestyleprogramma en kies voor een gezond en gelukkig leven.

Afvallen en sporten onder begeleiding

Een gezondere levensstijl bereiken zonder begeleiding kan best een uitdaging zijn. Juist dat extra steuntje in de rug en hier en daar motiverende woorden van anderen kunnen het verschil maken. Bij Personal Fitness Nederland geloven we er dan ook heilig in dat onder begeleiding afvallen en sporten de sleutel is naar een betere versie van jezelf. En dus ga je tijdens het Fit for Life-programma samen met een coach je doelen behalen. Zo stellen we in een een-op-een intakegesprek doelen en ga je vervolgens 3 keer in de week intensief sporten, eet je volgens een op maat gemaakt voedingsschema én werk je aan je mentale welzijn. Door de focus op zowel beweging, voeding als mentale coaching ben je in staat oude gewoontes achter je te laten en deze in te ruilen voor een duurzame en gezonde levensstijl.

Intensief sporten met een personal trainer

Een gezondere levensstijl begint onder meer bij beweging. Daarom stellen we op basis van jouw lichaam en doelen een trainingsschema op. Samen met een personal trainer train je wekelijks in een van onze Personal Fitness Nederland-studio’s bij jou in de buurt. Daarnaast ontvang je de juiste tools om thuis aan de slag te gaan. Uiteraard wordt het trainingsschema aangepast naarmate je fitter wordt. Zo behaal je op een efficiënte en effectieve manier je doelen.

Eten volgens een persoonlijk voedingsschema

Ook voeding is een belangrijk onderdeel van een gezondere levensstijl. Binnen het Fit for Life-programma ga je daarom eten aan de hand van een persoonlijk eetschema, opgesteld door een BGN-geregistreerde voedingsconsulent. Een passend voedingsschema zorgt ervoor dat je je doelen behaalt. Op basis van jouw lichaam, sportprestaties en behoeften krijg je een voedingsschema aangereikt waarin niet alleen staat wat, hoeveel en wanneer je mag eten, maar ook wat het menu van de desbetreffende week is en welke boodschappen je daarvoor nodig hebt. Zo heb je structuur en overzicht én hoef je niet urenlang te struinen in de supermarkt op zoek naar gezonde recepten.

Werken aan persoonlijke ontwikkeling

Wie écht lekker in z’n vel wil zitten, zal ook aandacht moeten geven aan lichaam en geest. Daarom leer je binnen het Fit for Life-programma door middel van mental coachingssessies steviger in je schoenen te staan. We gaan met je in gesprek, bespreken je mentale welzijn én herinneren je eraan wat je doelen zijn. Met de juiste mindset behaal je niet alleen een gezondere levensstijl, maar zal je ook merken dat resultaten behouden haalbare kaart is. Want ben je mentaal en fysiek gelukkig is, dan kan je de hele wereld aan.

De sleutel tot succes

Dat wij bij Personal Fitness Nederland het Fit for Life-programma aanbieden, is uiteraard niet zonder reden. Uit onderzoek blijkt namelijk dat sporten en afvallen onder begeleiding belangrijke factoren zijn voor Nederlanders om hun doelen op het gebied van gezondheid en geluk te behalen én te behouden. En dan hebben we het nog niet eens gehad over het feit dat onder begeleiding sporten en afvallen een stuk efficiënter is dan zonder coach of personal trainer. Wist je bijvoorbeeld dat je 50 procent meer calorieën verbruikt als je sport met een personal trainer?

Kortom, een coach in de hand nemen en samen toewerken naar een gezondere levensstijl loont en gunnen we iedereen. Daarom hebben we nu een tijdelijke actie waarmee je een week lang gratis ons Fit for Life-programma mag proberen. Op die manier maak je ongedwongen kennis met onze werkwijze en kijken we samen wat we voor jou kunnen betekenen. Klaar om de beste versie van jezelf te zijn? Vul via deze link je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk telefonisch contact met je op om een intakegesprek in te plannen.

Afvallen en sporten onder begeleiding van een professionele coach

Wil je graag wat kilo’s kwijt, maar hebben eerdere pogingen niets opgeleverd? Bij Personal Fitness Nederland kun je afvallen en sporten onder begeleiding. Jouw persoonlijke coach begeleidt je met de juiste oefeningen en adviezen naar een gezond gewicht. Maar sporten en afvallen onder begeleiding heeft bij ons meer om het lijf. Het traject richt zich ook op het bereiken en behouden van een gezonde leefstijl. Benieuwd naar wat we voor je kunnen betekenen? Maak dan een afspraak voor een intakegesprek.

Onder begeleiding afvallen en sporten: een totaalaanpak

Onder begeleiding afvallen en sporten is de beste keuze die je kunt maken. Bij ons zijn alle sessies individueel en krijg je altijd te maken met dezelfde coach. Hij of zij is er overigens niet alleen voor het afvallen en sporten onder begeleiding. Behalve trainer is je coach ook je voedingsadviseur en mindset coach. Onze Fit For Life methode, bestaande uit drie pijlers, vormt zo een totaalaanpak:

  • Voeding
  • Beweging
  • Mindset en Coaching

 

Samen met jouw personal coach naar de finish

Besluit je bij ons te gaan afvallen en sporten onder begeleiding? Daar zul je geen spijt van krijgen, want dankzij onze benadering mogen we ons meer dan alleen een sportschool noemen. De op maat gemaakte voedingsadviezen en de ondersteuning bij het ontwikkelen van je juiste mindset helpen je jouw doelen te realiseren. Voor het afvallen en sporten onder begeleiding kunnen we voor jou het ideale programma opstellen. Samen bereiken we de finish!

Lees meer

geschreven door

Jos Vermeer
Jos Vermeer
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel deze blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
Klantverhaal Roos
10
20 februari 2024
Studio Sneek

Meer over dit onderwerp

Gelukkig gezin op de bank

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen