Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Ik ging voor -15 kg en dit resultaat heb ik al ruim behaald! Mijn zelfbeeld is positief veranderd en ik geniet echt van het proces.

 Lees het verhaal van Annemiek!

Vanaf mijn 12 de ongeveer ben ik altijd aan het vechten geweest met mijn (over) gewicht. Van een beetje tot behoorlijk te zwaar. Ook ben ik een aantal keren behoorlijk afgevallen, voor een operatie (7 kg) voor ons huwelijk (14 kg) maar het kwam er altijd weer aan ook al beloofde ik mijzelf dat dat nooit meer zou gebeuren.

Het grote verschil dat ik nu ervaar door te trainen bij Personal Fitness Nederland in Duiven, bij Artie in het bijzonder, is dat ik niet alleen in kilo’s afval maar ook over mijn hele lijf strakker wordt en mentaal veel weerbaarder wordt.

Waar ik vroeger nauwelijks verschil in kleding maat zag ben ik nu al 3 maten kleiner geworden. Ik rij al ruim 40 jaar fanatiek paard, gemiddeld 4x per week en ben verder ook altijd erg actief. We hebben 2 honden waar ik veel mee loop, kippen en geiten die gevoerd moeten worden en waarvan de hokken regelmatig een schoonmaak beurt nodig hebben. Ook werk ik 32 uur per week waarbij ik niet alleen zittend werk doe maar ook veel beweeg en toch kon ik niet afvallen of op gewicht blijven. Maar nu is het een sport op zich om nog even extra dat tandje bij te zetten tijdens de trainingen thuis of bij Artie.

En ik ben super trots op het resultaat tot nu toe. Ik ging voor -15 kg waar ik nu al ruim overheen ben en ik ben nog niet klaar. Het is ontzettend genieten om te doen, geen straf. Ook de calorieën in de gaten houden en soms even lekker ‘zondigen’ alles kan waardoor het ook gemakkelijk te doen is.

Echt een life changer en een echte aanrader als je er echt voor wilt gaan.

Mentaal merk ik dat ik veel beter met tegenslagen en vervelende mensen en dingen om kan gaan.

Door de training bij Personal Fitness Nederland in Duiven voelt het voor mij dat ook mijn zelfbeeld en zorg voor mijzelf enorm is veranderd. Waar ik vroeger altijd die ander belangrijker vond weet ik nu dat ikzelf zeker zo belangrijk ben en als ik goed voor mijzelf zorg kan ik er voor anderen zijn en anders niet.

 

Dus mijn advies ga naar Personal Fitness Nederland – Duiven en doe Artie de groeten

 

Liefs Annemiek

Ik ging voor -15 kg en dit resultaat heb ik al ruim behaald! Mijn zelfbeeld is positief veranderd en ik geniet echt van het proces.

10
0%
10

2139 klanten beoordelen ons gemiddeld met een

9.2

Herken jij jezelf in een van deze verhalen?

Inspiratie, tips en adviezen om je op weg te helpen

Opening studio Leiderdorp - Ruben Hoonhout aan het woord
Buikvet kwijtraken als 50 plusser
Symptomen burn-out bij een man
Zussen in de bos

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen