Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Personal trainer Den Bosch Oost

Personal trainer Den Bosch Oost
personal trainer Den Bosch Oost
  • 10, 15 of 20+ kg afvallen met blijvend resultaat
  • Word fitter, strakker en sterker!
  • Scherpste tarief uit de regio

En altijd 100% resultaatgarantie, geen resultaat = geld terug

personal trainer Den Bosch Oost
9
uit 9 klantreviews " Ik voel me fit, sterk en zelfverzekerd. "
06 4154 7898 barry.pfn@gmail.com
Piet Slagerstraat 38-40, 5213 XN Den Bosch Oost
66681537

Welkom bij Personal Fitness Nederland in Den Bosch Oost! Wij zijn meer dan een sportschool in Den Bosch Oost, omdat we werken met bewezen Fit For Life programma. Een aanpak waarin we geloven. Daarom geven we altijd 100% resultaatgarantie. Meer dan honderden mensen in ‘s-Hertogenbosch gingen je voor en volgden het programma met succes. Ben jij de volgende? Onze gecertificeerde personal trainers in Den Bosch Oost staan te popelen om jou te coachen naar een fitter, gezonder en gelukkiger leven. Meld je aan voor de gratis proefweek en maak kennis met onze studio!

Voor ieder doel en budget bieden wij een programma op maat!

1 op 1 begeleiding met jouw personal trainer

1 op 1 begeleiding met jouw personal trainer

DUO training

DUO training

Doelgerichte groepstrainingen

Doelgerichte groepstrainingen

Ook altijd ingebrepen:

  • Complete gezondheidscheck
  • Diverse coachingswerkboeken
  • Voedingsadvies op maat
  • Fitnesspakket en trainingsschema voor thuis
  • UNIEK 100% resultaatgarantie. Als enige in Nederland garanderen onze personal trainers 100% resultaat. Geen resultaat = geld terug!
Beweging, Coaching, Voeding

Kies voor jezelf!
Vraag een GRATIS proefweek aan

Tijdens de proefweek maak je vrijblijvend kennis met je personal trainer, ons concept en je krijgt een gezondheidscheck met metingen en advies.

Wat gebeurt er als ik dit formulier verstuur?
We bellen je uiterlijk de eerstvolgende werkdag op om een afspraak in te plannen.

Dit vinden onze toppers in Den Bosch Oost

Een 9 uit 9 klantervaringen
8
07 september 2021

"Tijd besteden aan mij zelf en mijn lijf onder super begeleiding van Mayra"

Liese Lotte
10
16 juli 2021

"Fantastische begeleiding op alle vlakken!"

9
09 mei 2021

"Voel me een stuk fitter dan voorheen.."

9
07 mei 2021

"Ik voel Me fit, sterk en zelfverzekerd"

Ton Dielissen
9
05 mei 2021

"Personal Fitness is niet alleen sporten maar een totaalpakket"

Sietske
10
08 april 2021

"Ik voel ondanks dat ik nog niet super veel ben afgevallen dat ik al wel beter in me vel en kleding zit"

Laura
9
26 maart 2021

"Ze proberen een persoonlijk plan te bedenken die bij jou dagelijkse leven past. Ik merk dat dit de drempel om ermee aan de slag te gaan verlaagt."

8
25 maart 2021

"Bewegen en bezig zijn met je gezondheid is juist nu heel belangrijk, en ik merk hoeveel energie het me geeft."

Linda
9
11 maart 2021

"Fijne omgeving met Professioneel en leuke coaches"

Nathalie
Beste Personal Trainer

Deze personal trainers staan voor je klaar in Den Bosch Oost

Barry Bierstekers personal trainer Den Bosch Empel

Barry Bierstekers

Studio manager van Den Bosch Empel & Oost

Als kind was ik al met sport en gezondheid bezig. Nu ik van mijn hobby mijn beroep heb kunnen maken geniet ik ervan om de kwaliteit van leven bij anderen te kunnen verhogen en zo anderen gelukkig te maken en te laten ontwikkelen als persoon.    

Personal Trainer Mayra Hellemons

Mayra Hellemons

Lifestylecoach & Sportmasseur van Den Bosch Empel & Oost

Ik ben expert op het gebied van het het menselijk lichaam en vind het geweldig om mensen te helpen er het maximale uit te halen. Tijdens de trainingen creëer ik een fijne sfeer. Mijn specialisaties zijn o.a. sportmasseur & (kick) boksen.    

Casper Goijaerts personal trainer

Casper Goijaerts

Voedingsdeskundige van Den Bosch Empel & Oost

Ik ben gepassioneerd op het gebied van sport en voeding en ben erg gemotiveerd om andere met hun gestelde doelen te helpen, hoe groot de uitdaging ook mag zijn.    

maarten jonkergouw

Maarten Jonkergouw

Lifestylecoach van Den Bosch Oost

Samen grenzen verleggen, records breken en vooruitgang boeken. Daar haal ik energie uit. Mijn kracht ligt in coachen. Ik kan me goed inleven in anderen en heb snel door hoe ik je kan helpen met het aanleren van goede gewoontes.    

Youtube thumbnail

Behaal met ons 100% jouw doel!

Wil jij afvallen, fitter en strakker worden met 100% resultaatgarantie? Laat deze kans dan niet uit je vingers glippen!

Youtube thumbnail

Van afvallen tot meer spierkracht krijgen met een personal trainer in Den Bosch Oost

Of je nu wilt afvallen, meer spierkracht wilt, een betere conditie, een belangrijk evenement hebt waarvoor je wilt trainen of gewoon lekker fit wilt zijn. Met individuele aandacht en een trainingsschema op maat maken we samen jouw sportieve doelen waar. Onze gecertificeerde personal trainers in Den Bosch Oost zijn echte motivators. Zij zorgen er persoonlijk voor dat je iedere personal trainingssessie net dat beetje extra geeft. Een tandje extra bijzet, nog één keer pusht, nog één keer alles geeft. Want precies die kleine extraatjes in de studio maken het verschil. Opgeven is geen optie bij Personal Fitness Nederland Den Bosch Oost. Onze coaches gaan voor maximaal resultaat. Samen met jou. Welke doelen heb jij voor ogen?

Behaal je sportieve doelen met personal training in Den Bosch Oost

Bij Personal Fitness Nederland geloven we er sterk in dat ieder mens zelf de verantwoordelijkheid kan nemen over zijn of haar eigen gezondheid. Maar we begrijpen ook als geen ander dat dit niet gemakkelijk is. Daarom zijn onze gecertificeerde personal trainers in ‘s-Hertogenbosch Oost er. Op de momenten dat jij het moeilijk hebt, geeft jouw personal coach je een duwtje in de rug. Als je op wilt geven, herinnert jouw trainer je aan je doelen. Als je denkt dat je niet meer kan, is je coach er om je het tegendeel te bewijzen. Zodat jij je gedachten de baas wordt, lekker in je vel zit en je doelen behaalt.

De beste versie van jezelf met personal training Den Bosch Oost

Bij het Fit for Life personal training programma in Den Bosch Oost helpen we jou aan een fitter lichaam. Samen maken we de beste versie van jezelf. Een fit en gezond lichaam barst met energie, is op gewicht en kan tegenslagen probleemloos aan. Ben jij niet fit, dan voel je je vaak moe, is er sprake van overgewicht en voel je veel stress. Dit komt de kwaliteit van jouw leven niet ten goede en ook al heb je alles al geprobeerd, bij Fit for Life garanderen we succes.

Slank worden met personal training Den Bosch Oost

Door de oorzaak van jouw lichamelijke problemen aan te pakken creëren we de beste versie van jou. We hanteren drie pijlers, namelijk beweging, gezonde voeding en mental coaching en door daar actief aan te werken merk je dat je energie terugkomt, dat je gewicht verliest en dat je weer zelfvertrouwen krijgt. Daarnaast kun je tegenslagen en teleurstellingen veel beter aan, wat ook betekent dat verleidingen je niets meer kunnen doen. Met onze personal trainer in Den Bosch Oost ga je de uitdaging aan en stop je niet totdat je tevreden bent.

Jouw inzet is de vierde pijler

Succes is natuurlijk alleen te halen als jij de nodige inzet en motivatie toont. Het goede nieuws is dat je met je personal trainer in Den Bosch als snel resultaten ziet en dat is de beste motivatie die je kunt krijgen. Wanneer je gezond gaat koken en een gebalanceerd dieet tot je neemt, worden de resultaten alleen maar duidelijker. En je mentale sterkte helpt je door de moeilijke perioden heen. Beweging, gezond eten, mentale kracht en jouw inzet maken dit personal training programma in Den Bosch altijd een succes. Wij zorgen ervoor dat jouw doeleinden worden bereikt en dat jij de rest van je leven slank en vitaal bent en geen energie te kort komt.

Fitness in Den Bosch Oost begint met een fitter lichaam

Wil jij een fitter en slanker lichaam, meer energie en levenslust, dan is fitness in Den Bosch bij Personal Fitness Nederland de oplossing. Met ons Fit for Life programma richten we ons namelijk niet alleen op beweging, maar geven we je daar voedingsadvies en mental coaching bij. Met dit complete pakket verander je je lifestyle en maak je korte metten met slechte gewoontes. Het resultaat is een perfecte basis voor een gezond leven, een fitter lichaam en een ideaal gewicht.

Onze personal trainers in Den Bosch Oost geven 100% resultaatgarantie

Omdat wij geloven in onze unieke aanpak en jou ondersteunen met de beste gecertificeerde specialisten, durven we onze leden die fitnessen bij ons in Den Bosch een resultaatgarantie te geven. Naar aanleiding van je huidige gezondheid en de doeleinden die jij hebt maken we een plan voor jou waarmee je doelen binnen een bepaalde tijd bereikt worden. Haal jij het niet op tijd, dan gaan we kosteloos door totdat je wel over de finish bent. Wij zijn pas tevreden als jij ook tevreden bent.

Alles op maat voor jou

Kom je bij ons fitnessen in Den Bosch Oost, dan krijg je een trainer die bij je past, op maat gemaakte plannen en werken we aan jouw persoonlijke drempels. Met de drie pijlers (beweging, gezond eten en mental coaching) is succes gegarandeerd.

Kom je uit Rosmalen, Maliskamp, Berlicum, Den Dungen, Maaskantje, Bazeldonk of omstreken? Dan staan onze personal trainers ook voor jou klaar!

Uiteraard staan onze personal trainers ook klaar voor diegene die uit de buurt van Den Bosch Oost komen. Kom je bijvoorbeeld uit Rosmalen, Maliskamp, Berlicum, Den Dungen, Maaskantje, Bazeldonk of een ander dorp of stad rondom Den Bosch Oost? En wil jij afvallen en/of werken aan je conditie? Of heb je andere gezondheidsdoelen? Onze coaches hebben al honderden mensen uit Den Bosch Oost en omgeving geholpen door middel van personal training. Dit doen zij in de vorm van één op één training, duo training, groepstraining of een andere vorm van trainen die bij jou en je doelstellingen past. Onze personal trainers staan in ieder geval klaar voor alle inwoners van Den Bosch Oost, Rosmalen, Maliskamp, Berlicum, Den Dungen, Maaskantje, Bazeldonk of andere steden en dorpen uit deze omgeving. Het Fit for Life programma van Personal Fitness Nederland is geschikt voor iedereen!

Een vrijblijvend intakegesprek

Het Fit for Life programma is gericht op het maken van levenslange veranderingen en daarmee is dit zeker geen standaard fitness programma. Je komt altijd eerst bij ons op intakegesprek. Dit is zodat je de fitness studio in Den Bosch kunt zien en het team kunt ontmoeten, maar ook om te zien wat je wilt en waar je momenteel staat. Je krijgt een persoonlijk fitnessplan en voedingslijsten die door ervaren deskundigen zijn samengesteld en waarmee wij zeker zijn dat jij je doelen haalt.