Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Personal trainer Hilversum

Personal trainer Hilversum
personal trainer welkom video
  • 10, 15 of 20+ kg afvallen met blijvend resultaat
  • Word fitter, strakker en sterker!
  • Scherpste tarief uit de regio

En altijd 100% resultaatgarantie, geen resultaat = geld terug

personal trainer welkom video
9,3
uit 22 klantreviews " Ik voel mezelf nu veel fitter dan ooit! Zit lekkerder in mijn vel, weet de juiste en weet daardoor bewuste keuzes te maken in mijn dagelijkse leven zonder schuldgevoel. "

Wat goed dat je een personal trainer zoekt in Hilversum! Wij verwelkomen je graag bij Personal Fitness Nederland in Hilversum! Klaar voor een fitter, gezonder en gelukkiger leven? Dan zit je bij ons goed. Van afvallen en conditie verbeteren tot het fysiek en mentaal sterker worden: onze gecertificeerde personal trainers in Hilversum zijn ready om samen met jou aan de slag te gaan. Bij Personal Fitness Nederland krijgt iedereen een persoonlijk programma zodat jij jouw doelen daadwerkelijk bereikt. Je traint samen met jouw personal trainer en in kleine groepjes in onze studio in Hilversum. Verwacht geen grote apparaten. Bij ons train je in een functionele trainingsruimte. In een warme en persoonlijk setting. Omdat we willen dat jij je thuisvoelt.

Voor ieder doel en budget bieden wij een programma op maat!

1 op 1 begeleiding met jouw personal trainer

1 op 1 begeleiding met jouw personal trainer

DUO training

DUO training

Doelgerichte groepstrainingen

Doelgerichte groepstrainingen

Ook altijd ingebrepen:

  • Complete gezondheidscheck
  • Diverse coachingswerkboeken
  • Voedingsadvies op maat
  • Fitnesspakket en trainingsschema voor thuis
  • UNIEK 100% resultaatgarantie. Als enige in Nederland garanderen onze personal trainers 100% resultaat. Geen resultaat = geld terug!
Beweging, Coaching, Voeding

Kies voor jezelf!
Vraag een GRATIS proefweek aan

Tijdens de proefweek maak je vrijblijvend kennis met je personal trainer, ons concept en je krijgt een gezondheidscheck met metingen en advies.

Wat gebeurt er als ik dit formulier verstuur?
We bellen je uiterlijk de eerstvolgende werkdag op om een afspraak in te plannen.

Dit vinden onze toppers in Hilversum

Een 9,3 uit 22 klantervaringen
8
17 mei 2021
8
17 mei 2021
9
15 mei 2021

"Het inpassen van trainen en beter eten in mijn leven zorgt voor een blijvende verandering, eentje die ik niet voor mogelijk had gehouden!"

Nanda
9
15 mei 2021

"Door een andere mindset te krijgen via bewegen en de energie in positiviteit om te zetten waardoor alle tegenslagen en negativiteit flink gerelativeerd worden. Daardoor is het ritme van mijn leven meer in balans gekomen."

Helen.
9
15 mei 2021

"NÓÓIT gedacht dat ik nog maar 1 gram af zou vallen. Ben nu 15 kilo kwijt en val nog steeds af.En heb door BOB geleerd hoe je lekker en gezond kan eten."

10
15 mei 2021

"Veel aangekomen in korte tijd. Nu 5 kilo afgevallen. Hierdoor gaat bewegen gemakkelijker en heb ik veel meer energie. Dat ik zelf als zeer prettig ervaar. Ook gaat kleding weer veel lekkerder zitten en dat geeft mij een fijne boost."

Anique
9
15 mei 2021
9
15 mei 2021
7
15 mei 2021

"In zowel de pieken als de dalen is er iemand waar je op terug kan vallen en die je helpt en steunt verder te komen"

Beste Personal Trainer

Deze personal trainers staan voor je klaar in Hilversum

Tim Lenders Personal Trainer

Tim Lenders

Studiomanager & Lifestylecoach van Hilversum & Bussum

Mijn expertise zet ik graag in om jou te helpen. Ik ga voor jou door het vuur als je vastberaden bent om je doelen te behalen, maar ook als je nog niet weet waar je moet starten. Samen doelen bereiken geeft een gevoel van trots, voldoening & geluk.      

Sietse Saargaren Personal Trainer

Sietse Saargaren

Studiomanager & Lifestylecoach van Hilversum & Bussum

Passie, commitment en energie is wat ik te bieden heb. Wil jij je levensstijl blijvend veranderen? Dan sta ik voor je klaar! Je gaat ontdekken dat het behalen van je fysieke doelen een middel zijn om tot je echte doel te komen; GELUKKIGER!      

Youtube thumbnail

Behaal met ons 100% jouw doel!

Wil jij afvallen, fitter en strakker worden met 100% resultaatgarantie? Laat deze kans dan niet uit je vingers glippen!

Youtube thumbnail

Afvallen met een personal trainer in Hilversum

Het belangrijkste uitgangspunt van ons bewezen Fit for Life programma is dat ieder mens uniek is. Ook jij. Dat wil zeggen dat ieder mens op zijn of haar eigen manier fitter, gezonder en gelukkiger kan en wil worden. Daarom luisteren we echt naar wat jij wilt bereiken met personal training in Hilversum. Wat jouw sportieve doelen ook zijn. We willen je leren kennen en weten wie je bent. Op basis daarvan maken we een trainingsschema op maat. Wij zijn meer dan een sportschool in Hilversum, bij ons ga je namelijk samen met je gecertificeerde personal trainer in Hilversum aan de slag om al je persoonlijke doelstellingen te bereiken. Ben jij klaar voor een fitter, gezonder en gelukkiger leven?

Met ons personal training in Hilversum programma word jij ook Fit for Life

Crash diëten, wonderpillen, een lidmaatschap van de sportschool en de beste voornemens zijn niet altijd voldoende om gewicht te verliezen en dat te handhaven, maar ons personal training in Hilversum programma hanteert een andere insteek. Wij kijken niet naar de korte termijn en snelle resultaten, maar ons doel is om jou gezonder en fitter te maken en dat voor de rest van je leven lang. Jouw inzet samen met onze drie pijlers en onze personal trainer in Hilversum zorgen ervoor dat je op het juiste tempo je doelstelling bereikt. Op dat moment heb je dan alle kennis en ervaring in huis om hier ook een succes van te blijven maken.

Personal training in Hilversum met drie pijlers

Ons Fit for Life programma werkt met drie belangrijke pijlers, namelijk beweging, gezond eten en mentale coaching. Onze personal trainer in Hilversum verzorgt gevarieerde en uitdagende trainingen voor je. Deze vinden plaats in onze studio of buiten. We hebben voedingsspecialisten in dienst die je helpen gezond te eten en zo je eetgewoonten aan te passen. De mental coach zorgt ervoor dat je de uitdagingen tijdens dit proces en ook in je leven aankunt en dat je zelfvertrouwen en mentale kracht naar voren komen.

Onze pijlers, jouw doelstelling

De drie pijlers die we boven hebben beschreven zijn tools die jou helpen je doelstelling te bereiken met personal fitness in Hilversum. Door deze te combineren is de kans dat dit gebeurt aanzienlijk groter. Jij geeft zelf aan wat je uit je personal training in Hilversum wilt halen. We richten ons op gewichtsverlies, het opbouwen van conditie en spiermassa, het verlagen van je bloeddruk, herstel na ziekte, sporten tijdens zwangerschap en sporten met diabetes. Jij geeft aan wat je nodig hebt en onze personal trainer in Hilversum en andere specialisten zorgen ervoor dat jij deze niet alleen bereikt, maar ook voor de rest van je leven handhaaft.

Een alomvattend fitness programma in Hilversum

Er is aan fitness programma’s in Hilversum geen te kort, maar geen ander programma biedt jou een complete oplossing. Daarnaast zijn er maar weinig andere studio’s die een 100% resultaatgarantie durven te geven en dat doen wij maar al te graag. Als je bij ons komt fitnessen in Hilversum dan krijg je een totaaloplossing aangereikt die al jouw drempels uit de weg helpt. Daarvoor hanteren we drie pijlers, namelijk beweging, gezond eten en mental coaching. Kom fitnessen in Hilversum en je krijgt gegarandeerd een fitter lichaam, in de breedste zin van het woord. Onze personal trainers in Hilversum begeleiden jou bij het behalen van je doel.

Fitness in Hilversum voor de lange termijn

Vergeet shakes, crash diëten en wondermiddelen. Deze helpen je snel van een paar kilo’s af, maar in de meeste gevallen komen die er ook snel weer bij. Dat komt doordat ze geen rekening houden met de oorzaken van overgewicht, zoals slechte gewoonten en gebrek aan mentale kracht. Wij kijken naar de lange termijn en in onze lifestyle en fitness studio in Hilversum hebben we alles bij elkaar om hier een succes van te maken. We gebruiken de beste gecertificeerde trainers, ervaren voedingsspecialisten en mental coaching voor zelfvertrouwen en wilskracht. Dat zijn alle tools die jij nodig hebt om dit keer wel je doeleinden te bereiken met personal fitness, en dat voor de rest van je leven lang.

Bij ons is 100% resultaat gegarandeerd

En dat bedoelen we letterlijk. Na een intakegesprek maken we voor jou een plan waarmee je direct aan de slag kunt gaan. Haal jij je doeleinden niet binnen de aangegeven tijd in het plan, dan gaan we kosteloos verder totdat je wel over de streep bent. Onze personal trainers in Hilversum zijn pas tevreden als jij het bent en geven nooit op. Met deze insteek en jouw inzet ga jij ook een gezonder, energieker en gelukkiger leven tegemoet.

Woon je in 's-Graveland, Kortenhoef, Loosdrecht, Nieuw-Loosdrecht of in de nabije omgeving? Ook dan staan onze personal trainers klaar om jou te begeleiden!

Onze personal trainers staan natuurlijk ook klaar voor diegenen die in de buurt van Hilversum wonen. Of je nu uit ‘s-Graveland, Kortenhoef, Loosdrecht, Nieuw-Loosdrecht of een ander dorp of stad rondom Hilversum komt. Personal Fitness Nederland kan jou helpen met afvallen, werken aan je conditie, of andere gezondheidsdoelen. Onze coaches hebben al honderden mensen uit Hilversum en omgeving geholpen door middel van personal training. Of je nu kiest voor persoonlijke één-op-één training, duotraining, groepstraining of een andere trainingsvorm die aansluit bij jouw doelstellingen, onze personal trainers staan klaar voor alle inwoners van Hilversum, ‘s-Graveland, Kortenhoef, Loosdrecht, Nieuw-Loosdrecht of andere steden en dorpen uit deze omgeving. Het Fit for Life programma van Personal Fitness Nederland is geschikt voor iedereen!

Schrijf je in voor de gratis proefweek!

Nieuwsgierig geworden? Schrijf je vandaag nog in voor de gratis proefweek. Dé manier om op een laagdrempelige manier kennis te maken met personal training in Hilversum. Het enige dat je hoeft te doen is onderstaand formulier in te vullen. Na jouw inschrijving bellen we je uiterlijk de eerstvolgende werkdag om een intake in te plannen. Het gesprek kan ook ’s avonds of in het weekend plaatsvinden. Net wat voor jou uitkomt. Kom langs bij Personal Fitness Nederland Hilversum en ontdek hoe het is om te trainen in een studio met een huiselijke sfeer, maak kennis met onze gecertificeerde coaches en kom erachter of Personal Fitness Nederland Hilversum iets voor jou is.