Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Nekklachten bij thuiswerken kunnen worden verholpen met coaching

diëten vijf soorten

Ervaar je nekklachten door thuiswerken?

Als je langdurig achter je laptop zit, is het niet onwaarschijnlijk dat er pijnklachten optreden in je nek of schouders. Je neemt immers een onnatuurlijke houding aan en mogelijk beweeg je niet voldoende. Thuiswerken en nekklachten treedt op, zelfs als het langere tijd goed is gegaan. Als je er niks aan doet kan het zelfs tot rugproblemen tussen je schouderbladen leiden door middel van uitstraling. Met de juiste coaching kun je hier echter wat aan doen. Om nekklachten bij thuiswerken te voorkomen, zoek je contact met een coach bij Personal Fitness Nederland. Alle klachten worden uitvoerig doorlopen, zodat je precies weet welke voordelen je via fitnesscoaching kunt behalen.

Volledige aandacht voor persoonlijk proces

Met het Leefstijl Programma van Personal Fitness Nederland is de aandacht voor het behelpen van nekklachten door thuiswerken gericht op een drietal pijlers. Het is belangrijk om zowel op fysiek vlak als mentaal de juiste coaching en aanmoediging te ontvangen, om gewenste resultaten ook daadwerkelijk te behalen. De Fit for Life methode richt zich op deze aandachtspunten voor optimaal resultaat:

  • Voeding
  • Beweging
  • Mindset en Coaching

Nekklachten van thuiswerken voorkomen

Om ervoor te zorgen dat er met thuiswerken geen nekklachten optreden, is het belangrijk om een volledig beeld van je situatie te krijgen. Je coach zal persoonlijke aandacht geven aan personal training, mental coaching en het geven van voedingsadvies op maat. Nekklachten door thuiswerken is effectief op te pakken aan de hand van een totaalplaatje aan zorg. Zo leer je een nieuwe leefstijl aan en zijn nekklachten door thuiswerken verleden tijd.

Inschrijfformulier gratis proefweek

Lees meer

geschreven door

Jos Vermeer
Jos Vermeer
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel deze blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
Testimonia Berend Personal Fitness Nederland
10
24 april 2024
Personal Fitness Nijmegen

Meer over dit onderwerp

Gelukkig gezin op de bank

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen