Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

DUO training

duo training met personal trainer

Train samen met een vriend(in) en een personal trainer

Ga samen met een vriend(in), collega of familielid voor DUO training met een personal trainer als je graag samen traint! Je traint dan met zijn tweeën samen met een personal trainer. Kom naar de studio bij jullie in de buurt voor een vrijblijvend intake gesprek. Met de coach gaan jullie beide de gewenste doelen bespreken. De coach zal voor jullie een persoonlijk programma opstellen. Jullie volgen het ‘FIT for LIFE’ programma en zullen versteld staan van de resultaten!

Willen jullie:

  • 5, 10 of 15+ kg afvallen met blijvend resultaat
  • Jullie conditie verbeteren
  • Fitter, strakker en sterker worden
  • Persoonlijke en leuke trainingen die afgestemd zijn op jullie
  • Tegen het scherpste tarief uit de regio

Meld jullie dan aan via het formulier onderaan de pagina voor een gratis proefweek. Tijdens de proefweek kan je vrijblijvend kennis maken met je personal trainer en je krijgt een gratis gezondheidscheck met advies én metingen.

Voor wie is duo training?

Duo training is ideaal als je van jezelf weet dat je makkelijk last minute een training afbelt omdat je net zo lekker op de bank de 36e herhaling van Friends of The Big Bang Theory ligt te kijken. Als je met een maatje sport, wordt afzeggen net even wat lastiger. Bovendien is trainen met een vriend of vriendin heel leuk en gezellig. De trainer kan jullie andere oefeningen laten doen die je alleen samen kunt uitvoeren. Zijn jullie een beetje competitief ingesteld? Dan kan de trainer een wedstrijdcomponent toevoegen voor wat extra motivatie. Duo training is ook heel geschikt als je eigenlijk heel graag met een personal trainer wilt trainen, maar het in je eentje niet durft. 

Plezier én resultaat met DUO personal training

Door samen te trainen ben je gemotiveerd, heb je veel plezier en is het vaak (nog) makkelijker om jouw doelstelling te halen. Samen trainen is dus niet alleen leuker maar zeker ook goed voor de resultaten. Dus ga samen aan de slag en behaal je persoonlijke doelstellingen.

Succes na duo training

Voordelen van duo training voor twee

Duo training heeft een aantal voordelen, die we hieronder voor je op een rijtje zetten.

Duo training is gezellig en je bent ook nog eens goed bezig
Met z’n tweeën trainen is heel gezellig en je werkt aan je sportieve doelen.

Duo training is goed voor je motivatie
Als je een beetje competitief bent ingesteld, kan een trainingsmaatje je stimuleren om jezelf net wat meer uit te dagen. Om sneller te zijn dan je maatje bijvoorbeeld of juist om net zo snel te worden. Jullie kunnen elkaar aanmoedigen bij zware oefeningen en zo net dat stapje extra te zetten. En zoals we hierboven al zeiden, zorgt zo’n trainingsmaatje vaak voor een extra stok achter de deur.

Met duo training werk je effectief aan je trainingsdoelen
Je traint dan wel met z’n tweeën, maar ook bij duo training wordt het trainingsschema helemaal afgestemd op jouw lichaam en jouw trainingsdoelen. Je werkt dus effectiever aan die doelen dan wanneer je groepslessen volgt of zelfstandig in de sportschool traint.

Met duo training sport je verantwoord
De trainer hoeft maar twee mensen in de gaten te houden in plaats van een hele groep. Hij of zij kan dus goed zien of jullie de oefeningen goed uitvoeren of eventueel overtraind raken. Doordat de trainer op tijd kan bijsturen, ben je minder vatbaar voor blessures.

Je krijgt tips voor een gezonde leefstijl
Je personal trainer werkt met jou en je trainingsmaatje ook aan een gezonde leefstijl. Hij geeft je tips over training, voeding en rust.

Duo training is goedkoper dan personal training
Laat je budget het niet toe om een personal trainer in te huren? Dan lukt duo training met een vriend of vriendin misschien wel. Je bereikt dezelfde doelen met een unieke korting!

Kosten duo training en speciale korting per persoon

Bij DUO training ontvangen jullie een speciale korting per persoon op het Fit or Life programma. Dit kun je vermelden bij je aanvraag of tijdens je intakegesprek met je coach. In dit gesprek verteld de coach alles omtrent de kosten van het programma. Ideaal als je de kosten voor personal training met iemand wilt delen.

Fit for Life programma

Tijdens de DUO personal training hanteren wij het Fit for Life programma. Hierin staan de volgende 3 pijlers centraal:

  • Beweging: Trainen met een personal trainer
  • Voeding: Persoonlijk voedingsadvies
  • Mental coaching: Word je gedachten de baas

De combinatie van beweging, voeding en mental coaching is de beste garantie voor succes op de korte én lange termijn. In dit programma coachen we je naar een fitter, gezonder en gelukkiger leven!

Gratis personal training proefweek!

Vraag een gratis proefweek aan en dan neemt de personal coach van de dichtstbijzijnde vestiging binnen 24 uur contact met jullie op om meer informatie te geven over ons concept en de gratis proefweek. Tijdens de proefweek kunnen jullie vrijblijvend kennis maken met de personal trainer en krijgen jullie een gratis gezondheidscheck met advies én metingen.

Al meer dan 24.000 mensen gingen je voor!

Aanmeldformulier gratis proefweek

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen