Al meer dan 22.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Duo training

Duo training Personal Fitness Nederland

Duo training

Vind jij het ook leuk om samen te trainen met een vriend(in), collega of familie lid? Kom dan samen naar de studio voor een vrijblijvend intake gesprek. Met de coach gaan jullie beide de gewenste doelen bespreken. De coach zal voor jullie een persoonlijk programma opstellen. Jullie volgen het ‘FIT for LIFE’ programma en zullen versteld staan van de resultaten!

Plezier én resultaat met DUO training

Door samen te trainen ben je gemotiveerd, heb je veel plezier en is het vaak (nog) makkelijker om jouw doelstelling te halen. Samen trainen is dus niet alleen leuker maar zeker ook goed voor de resultaten. Dus ga samen aan de slag en behaal je persoonlijke doelstellingen.

Speciale korting per persoon

Bovendien ontvang je bij DUO trainen een speciale korting per persoon op het Fit or Life programma. Dit kun je vermelden bij je aanvraag of tijdens je intakegesprek met je coach.

Gratis proefweek duo-training!

Vraag een gratis proefweek aan en dan neemt de personal coach van de dichtstbijzijnde vestiging binnen 24 uur contact met je op om je meer informatie te geven over ons concept en de gratis proefweek waar jullie als duo gebruik van kunnen maken. Tijdens de proefweek kunnen jullie vrijblijvend kennis maken met de personal trainer en jullie krijgen een gratis gezondheidscheck met advies én metingen.

Gratis Proefweek

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen