Al meer dan 23.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Personal trainer Leidschendam

Een gemiddelde score van 8.8 uit 25 klantenervaringen

Damlaan 15A, 2265 AL Leidschendam
KVK
75376733
Duo workout
Waar kunnen we jou bij helpen?
Uiteraard kun je bij ons werken aan je fitheid, conditie en kracht.
Maar wist je dat we je ook met onderstaande doelen kunnen helpen?

Je wilt fitter worden en bent op zoek naar een nieuwe personal trainer bij jou in de buurt in Leidschendam. Omdat je een doel voor ogen hebt, weer wilt gaan sporten of overtollige kilo’s kwijt wilt. Wat goed! Bij Personal Fitness Nederland in Leidschendam staan onze gecertificeerde coaches voor je klaar om samen met jou tot het uiterste te gaan. Dat doen we aan de hand van ons bewezen Fit for Life programma. Ontdek de mogelijkheden van personal training en lees hoe we samen alles uit jouw sportieve doelen kunnen halen. 

Icon afvallen

Afvallen

icon winnen

Fit, Vitaal en Energiek
worden

hartslag icon

Fysieke- en Mentale
klachten verhelpen

Afvallen met ons bewezen Fit for Life programma in Leidschendam

Wij zijn meer dan een sportschool in Leidschendam, bij Personal Fitness Nederland Leidschendam train je namelijk met jouw personal trainer en in kleine groepjes. Wekelijks in onze studio. ledere keer doe je weer nieuwe oefeningen en word je uitgedaagd om net dat beetje extra te geven. Ook heb je elke week een 'weegmoment' met je personal coach. Aan de hand van je gewicht stelt je coach, samen met de voedingsconsulent, een persoonlijk voedingsadvies voor je samen. Geen zorgen, we zorgen dat je voedingsschema geschikt is voor heel het gezin. Daarbij helpen wij je ook mentaal fitter te worden met mental coaching. Hierdoor krijg je meer energie en word je je gedachten de baas. Het resultaat? Je voelt je fysiek beter en wordt ook mentaal fitter. Wij geloven in ons bewezen Fit for Life programma. Daarom geven altijd 100% resultaatgarantie. 

Altijd bij jou in de buurt

Personal Fitness Nederland heeft meer dan 90 studios door heel Nederland. Dat betekent dat er altijd wel een studio bij jou in de buurt te vinden is. Zodat je niet lang hoeft te lopen, fietsen of rijden naar de studio en lekker aan de slag kan. Handig he? Word je gedachten de baas, geef je zelfvertrouwen een boost en zit weer lekker in je vel. Schrijf je vandaag nog in voor een gratis proefweek bij Personal Fitness Nederland Leidschendam en maak op een laagdrempelige manier kennis met onze gecertificeerde coaches. Ontdek wat personal training Leidschendam voor jou kan betekenen.

Kies voor jezelf

Vraag nu vrijblijvend een gratis proefweek aan!

Dit vinden onze klanten in Leidschendam

Een gemiddelde score van 8.8 uit 25 klantenervaringen

Studio Leidschendam
8
18 juli 2023

"Ik zit weer lekkerder in mijn vel. Corona kilo’s (-10kg) zijn er gelukkig weer af. Ik ben fitter en positiever :)"

Kassandra

Studio Leidschendam
klantreview personal fitness nederland
9
26 juni 2023

"Door de goede coaching, trainingen van Winod. Zeer fijne coach trainer! Stimuleert om ervoor te gaan!"

Susette

Studio Leidschendam
9
19 juni 2023

"Vage klachten, zoals vermoeidheid, slechte nachtrust, slechte stoelgang etc. zijn verleden tijd."

Studio Leidschendam
9
12 juni 2023

"Om te beginnen, ik zie zelf al vooruitgang, veel meer conditie nog niet zoals het hoort , maar veel beter dan in het begin, mijn eet patroon ook verandert, en energieker geworden en kracht gekregen. Winod als coach is geweldig , hij motiveert jou om verder te gaan, want stoppen is geen optie."

Anneke

Studio Leidschendam
klantreview personal fitness nederland
8
11 mei 2023

"Ik voel mij fitter dan ooit en het afvallen gaat goed."

Monique Alberts

Studio Leidschendam
9
7 mei 2023

"Ik voel me zowel fysiek als mentaal beter in vorm. Het helpt me om beter met stress om te gaan, meer uit mijn dagelijkse leven te halen en energie te hebben om mijn dromen waar te maken."

Anna

Studio Leidschendam
klantreview personal fitness nederland
8
6 mei 2023

"Goed bereikbare locatie met professionele ruimte en materialen om te sporten; met intensieve persoonlijk begeleiding op maat. Ik heb veel blessures, voor alles is er een alternatief. Het programma is compleet : sporten op maat, eetadvies en coaching bij afvallen , mindset aanpakken en persoonlijke aandacht."

Sandra 1967

Studio Leidschendam
klantreview personal fitness nederland
9
5 mei 2023

"Door het programma heb ik beter inzicht in mijn eet en beweegpatronen. Ik maak bewustere keuzes. Ik voel mij fitter en leef nu gezonder. Het trainen in groepsverband is leuk en gezellig en Winod blijft je stimuleren en geeft je persoonlijke aandacht. De 1 op1 moment zijn waardevol, ze zorgen ervoor dat je je focus niet verliest!"

Diane Koene

Studio Leidschendam
klantreview personal fitness nederland
8
2 mei 2023

Nancy N

Studio Leidschendam
9
11 april 2023

"By introducing regular exercise and healthy nutrition to my daily life I transformed my lifestyle. I have more energy, I learnt how to keep balance while still enjoy life. I am feeling more positive towards my goals as well as coaching helped me to reach my goals."

Lina

Studio Leidschendam
klantreview personal fitness nederland
9
21 maart 2023

"Toen ik binnenkwam doel om 7 kilo af te vallen en fit te worden. Met behulp van enthousiasme en begeleiding van Winod doelen behaald. Besloten door te gaan om fitheid te behouden. Sporten is heel belangrijk voor mij. Voor mijn gezondheid, fit voelen, energiek zijn en mijn geestelijke fitheid. Ik ben gelukkiger als ik fit en op gewicht ben. Maar zonder goede begeleiding verlies ik op den duur motivatie. Dus blijf ik doorgaat. Training op maat en af en toe meting. Fijne trainingen en deskundige aanpak. Door 1x per week personal training motiveert het mij elders ook 4x in de week te trainen."

Daphne holtappel

Studio Leidschendam
klantreview personal fitness nederland
7
11 februari 2023

"Winod van Personal Fitness Nederland motiveert mij om wekelijks te komen sporten en serieus aan mijn algehele gezondheid en conditie te werken. Winod spreekt aan en confronteert en stimuleert je om met jezelf aan de slag te gaan."

Jacob

Studio Leidschendam
10
1 februari 2023

"Het programma zorgt ervoor dat ik de focus hou op de juiste dingen; voeding, bewegen en mindset"

Nicole

Studio Leidschendam
9
19 oktober 2022

"Het team-sporten is een klein groepje, wat erg prettig is (en gezellig) De circuittraining is afwisselend dus alle spieren worden gebruikt. En Winod begeleidt iedereen waardoor het iedere week goed resultaat geeft. De 1 op 1 momenten zijn waardevol (de PT zet je weer scherp als t nodig is en geeft schouderklop als t goed gaat!"

Carola💪

Studio Leidschendam
10
17 oktober 2022

"Ik ben veel fitter, eet gezond en ben kilo s kwijd en gestopt met roken. Voel mij beter"

Studio Leidschendam
klantreview personal fitness nederland
8
5 oktober 2022

"De persoonlijke begeleiding van Winod is uitstekend. Hij is erg geduldig en let goed op of je de oefeningen goed uitvoert. Hij speelt goed in op je persoonlijke wensen en weet je goed gemotiveerd te houden."

Karin Nijenhuis

Studio Leidschendam
klantreview personal fitness nederland
8
7 juli 2022

"Ben fitter, lichter en meer verplichting"

Jim van der Spek

Studio Leidschendam
klantreview personal fitness nederland
9
29 juni 2022

"Op een prettige, intensieve en waardevolle manier word je ondersteund in het bereiken van JOUW doelstellingen!"

Studio Leidschendam
klantreview personal fitness nederland
9
30 mei 2022

"The program helpt me understand and find the right balance between eating properly and training regularly so that I can control my weight and stay fit and healthy."

Marc Boré

Studio Leidschendam
klantreview personal fitness nederland
9
26 mei 2022

"Het programma heeft mij ( weer) bewustere keuzes laten maken."

M. Sanda

Studio Leidschendam
Deze gecertificeerde coaches staan voor je klaar in Leidschendam
Trots dat we al 7 jaar op rij uitgeroepen zijn tot Beste Personal Trainer!
Winod Bansie
Winod Bansi
Studiomanager van Leidschendam

Een gezonde lifestyle is heel belangrijk voor een fit, vitaal en gelukkig leven. Met veel liefde en plezier help ik jou om meer kwaliteit uit je leven te halen. Met mijn kennis, vaardigheden en ons Fit for Life programma zal je je doelen zeker behalen.

Personal trainer Cindy
Cindy van der Aa
Lifestylecoach van Den Haag, Rijswijk, Delft & Leidschendam

Al bijna 4 jaar begeleid ik met veel plezier klanten binnen het Fit for Life programma. Ik vind het belangrijk om jouw wensen en doelen voorop te stellen. En natuurlijk jou te enthousiasmeren om lekker te starten om je doelen te bereiken!

Personal trainer Marco
Marco Hoogendijk
Eigenaar & Coach van Den Haag, Rijswijk, Delft & Leidschendam

Het geeft mij energie om dagelijks mensen te ondersteunen en te coachen die op zoek zijn een gezond, vitaal en gelukkiger leven.

Laat jouw fitness in Leidschendam eindelijk haar vruchten afwerpen met Personal Fitness Nederland

Voel jij dat het tijd is om iets te veranderen met jouw fitness in Leidschendam? Dan heb je goed instincten. Jouw lichaam vertelt je namelijk dat je iets extra’s moet doen om een fitter lichaam te krijgen. Wij van Personal fitness hebben een methode ontwikkeld waarmee jij gegarandeerd succes behaalt wat betreft fitter worden. Fitness in Leidschendam is nooit meer hetzelfde wanneer jij bij ons langs komt, dus waar wacht je nog op?

Een sportschool is niet langer nodig voor jouw fitness in Leidschendam

Je hebt bij ons namelijk nooit meer een sportschool nodig voor fitness. Personal fitness in Leidschendam is zeker te doen zonder sportschool, en naar onze mening zelfs beter. In de sportschool heb je namelijk altijd last van mensen. Heb je weleens gehad dat je midden in een oefening zat en mensen je in de weg zaten? In onze fitness studio’s kom je dit probleem nooit tegen. Je hebt namelijk de hele studio voor jezelf, samen met onze coaches. Zo kun je volledig geconcentreerd met jouw lichaam bezig, en echte resultaten boeken tijdens een personal training. Klinkt dit niet als muziek in je oren?

Drie pijlers die het verschil maken

In onze fitness studio’s, maar ook daarbuiten, ga je aan de slag met de drie pijlers van ons systeem waarmee je fitter wordt. Zo ben jij straks haast een diëtiste door de hoeveelheid kennis die je over voeding hebt. Daarnaast neem jij nooit meer cheat meals en sla jij nooit meer een personal training over door jouw mentale weerbaarheid aan de hand van onze mindset en coaching. Tot slot til jij straks meer en heb jij minder blessures door de oefeningen die onze coaches aan je gegeven perfect te hebben beheerst.

Lees meer
Personal training in de studio

Behaal met ons nu wél jouw doel!

Al meer dan 23.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt. Ben jij de volgende?