Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Personal trainer Leidschendam

Personal trainer Leidschendam
studio personal trainer Leidschendam
  • 10, 15 of 20+ kg afvallen met blijvend resultaat
  • Word fitter, strakker en sterker!
  • Scherpste tarief uit de regio

En altijd 100% resultaatgarantie, geen resultaat = geld terug

studio personal trainer Leidschendam
8,9
uit 29 klantreviews " Toen ik binnenkwam was mijn doel om 7 kilo af te vallen en fit te worden. Met het enthousiasme en begeleiding van Winod heb ik deze doelen behaald! "
06 2152 3736 leidschendam@personalfitnessnederland.nl
Damlaan 15A, 2265 AL, Leidschendam
71564012

Je wilt fitter worden en bent op zoek naar een nieuwe personal trainer bij jou in de buurt in Leidschendam. Omdat je een doel voor ogen hebt, weer wilt gaan sporten of overtollige kilo’s kwijt wilt. Wat goed! Bij Personal Fitness Nederland in Leidschendam staan onze gecertificeerde coaches voor je klaar om samen met jou tot het uiterste te gaan. Dat doen we aan de hand van ons bewezen Fit for Life programma. Ontdek de mogelijkheden van personal training en lees hoe we samen alles uit jouw sportieve doelen kunnen halen.

Voor ieder doel en budget bieden wij een programma op maat!

1 op 1 begeleiding met jouw personal trainer

1 op 1 begeleiding met jouw personal trainer

DUO training

DUO training

Doelgerichte groepstrainingen

Doelgerichte groepstrainingen

Ook altijd ingebrepen:

  • Complete gezondheidscheck
  • Diverse coachingswerkboeken
  • Voedingsadvies op maat
  • Fitnesspakket en trainingsschema voor thuis
  • UNIEK 100% resultaatgarantie. Als enige in Nederland garanderen onze personal trainers 100% resultaat. Geen resultaat = geld terug!
Beweging, Coaching, Voeding

Kies voor jezelf!
Vraag een GRATIS proefweek aan

Tijdens de proefweek maak je vrijblijvend kennis met je personal trainer, ons concept en je krijgt een gezondheidscheck met metingen en advies.

Wat gebeurt er als ik dit formulier verstuur?
We bellen je uiterlijk de eerstvolgende werkdag op om een afspraak in te plannen.

Dit vinden onze toppers in Leidschendam

Een 8,9 uit 29 klantervaringen
9
22 mei 2024

"Voor mij is het echt een stok achter de deur. Door goede resultaten blijf je jezelf pushen naar een volgend doel"

T Nieuwets
9
17 oktober 2023
10
05 oktober 2023

"Door de trainingen en adviezen ben ik in korte tijd lichter en fitter geworden en heb ik meer zin om ook andere dingen te doen."

Onno
10
02 oktober 2023

"De kennis en persoonlijke inleving op jouw situatie en lichaam is geweldig en superfijn gebleken! Dank!"

Ryan Duffels
Carola
8
30 september 2023

"Goede en professionele begeleiding door Winod.Hij blijft je persoonlijk stimuleren zodat je geen training wilt missen."

Carola
Kassandra
8
18 juli 2023

"Ik zit weer lekkerder in mijn vel. Corona kilo’s (-10kg) zijn er gelukkig weer af. Ik ben fitter en positiever :)"

Kassandra
9
19 juni 2023

"Vage klachten, zoals vermoeidheid, slechte nachtrust, slechte stoelgang etc. zijn verleden tijd."

Anneke
9
12 juni 2023

"Om te beginnen, ik zie zelf al vooruitgang, veel meer conditie nog niet zoals het hoort , maar veel beter dan in het begin, mijn eet patroon ook verandert, en energieker geworden en kracht gekregen. Winod als coach is geweldig , hij motiveert jou om verder te gaan, want stoppen is geen optie."

Anneke
8
11 mei 2023

"Ik voel mij fitter dan ooit en het afvallen gaat goed."

Monique Alberts
Anna
9
07 mei 2023

"Ik voel me zowel fysiek als mentaal beter in vorm. Het helpt me om beter met stress om te gaan, meer uit mijn dagelijkse leven te halen en energie te hebben om mijn dromen waar te maken."

Anna
8
06 mei 2023

"Goed bereikbare locatie met professionele ruimte en materialen om te sporten; met intensieve persoonlijk begeleiding op maat. Ik heb veel blessures, voor alles is er een alternatief. Het programma is compleet : sporten op maat, eetadvies en coaching bij afvallen , mindset aanpakken en persoonlijke aandacht."

Sandra 1967
9
05 mei 2023

"Door het programma heb ik beter inzicht in mijn eet en beweegpatronen.Ik maak bewustere keuzes. Ik voel mij fitter en leef nu gezonder. Het trainen in groepsverband is leuk en gezellig en Winod blijft je stimuleren en geeft je persoonlijke aandacht. De 1 op1 moment zijn waardevol, ze zorgen ervoor dat je je focus niet verliest!"

Diane Koene
Beste Personal Trainer

Deze personal trainers staan voor je klaar in Leidschendam

personal trainer Winod Bansie

Winod Bansie

Studiomanager van Leidschendam

Een gezonde lifestyle is heel belangrijk voor een fit, vitaal en gelukkig leven. Met veel liefde en plezier help ik jou om meer kwaliteit uit je leven te halen. Met mijn kennis, vaardigheden en ons Fit for Life programma zal je je doelen zeker behalen.

Youtube thumbnail

Behaal met ons 100% jouw doel!

Wil jij afvallen, fitter en strakker worden met 100% resultaatgarantie? Laat deze kans dan niet uit je vingers glippen!

Youtube thumbnail

Afvallen met ons bewezen Fit for Life programma in Leidschendam

Wij zijn meer dan een sportschool in Leidschendam, bij Personal Fitness Nederland Leidschendam train je namelijk met jouw personal trainer en in kleine groepjes. Wekelijks in onze studio. ledere keer doe je weer nieuwe oefeningen en word je uitgedaagd om net dat beetje extra te geven. Ook heb je elke week een ‘weegmoment’ met je personal coach. Aan de hand van je gewicht stelt je coach, samen met de voedingsconsulent, een persoonlijk voedingsadvies voor je samen. Geen zorgen, we zorgen dat je voedingsschema geschikt is voor heel het gezin. Daarbij helpen wij je ook mentaal fitter te worden met mental coaching. Hierdoor krijg je meer energie en word je je gedachten de baas. Het resultaat? Je voelt je fysiek beter en wordt ook mentaal fitter. Wij geloven in ons bewezen Fit for Life programma. Daarom geven altijd 100% resultaatgarantie.

Drie pijlers die het verschil maken

In onze fitness studio’s, maar ook daarbuiten, ga je aan de slag met de drie pijlers van ons systeem waarmee je fitter wordt. Zo ben jij straks haast een diëtiste door de hoeveelheid kennis die je over voeding hebt. Daarnaast neem jij nooit meer cheat meals en sla jij nooit meer een personal training over door jouw mentale weerbaarheid aan de hand van onze mindset en coaching. Tot slot til jij straks meer en heb jij minder blessures door de oefeningen die onze personal trainers in Leidschendam aan je geven.

Laat jouw fitness in Leidschendam eindelijk haar vruchten

Voel jij dat het tijd is om iets te veranderen met jouw fitness in Leidschendam? Dan heb je goed instincten. Jouw lichaam vertelt je namelijk dat je iets extra’s moet doen om een fitter lichaam te krijgen. Wij van Personal fitness hebben een methode ontwikkeld waarmee jij gegarandeerd succes behaalt wat betreft fitter worden. Fitness in Leidschendam is nooit meer hetzelfde wanneer jij bij ons langs komt, dus waar wacht je nog op? Kies voor onze personal trainers in Leidschendam.

Geen sportschool nodig met onze personal trainers in Leidschendam

Je hebt bij ons namelijk nooit meer een sportschool nodig voor fitness. Personal fitness in Leidschendam is zeker te doen zonder sportschool, en naar onze mening zelfs beter. In de sportschool heb je namelijk altijd last van mensen. Heb je weleens gehad dat je midden in een oefening zat en mensen je in de weg zaten? In onze fitness studio’s kom je dit probleem nooit tegen. Je hebt namelijk de hele studio voor jezelf, samen met onze personal trainers in Leidschendam. Zo kun je volledig geconcentreerd met jouw lichaam bezig, en echte resultaten boeken tijdens een personal training. Klinkt dit niet als muziek in je oren?

Woon je in Voorburg, Voorschoten, Wassenaar, Oud Wassenaar, Stompwijk, Kerkehout of in de nabije omgeving? Ook dan staan onze personal trainers klaar om jou te begeleiden!

Onze personal trainers staan natuurlijk ook klaar voor diegenen die in de buurt van Leidschendam wonen. Of je nu uit Voorburg, Voorschoten, Wassenaar, Oud Wassenaar, Stompwijk, Kerkehout of een ander dorp of stad rondom Leidschendam komt. Personal Fitness Nederland kan jou helpen met afvallen, werken aan je conditie, of andere gezondheidsdoelen. Onze coaches hebben al honderden mensen uit Leidschendam en omgeving geholpen door middel van personal training. Of je nu kiest voor persoonlijke één-op-één training, duotraining, groepstraining of een andere trainingsvorm die aansluit bij jouw doelstellingen, onze personal trainers staan klaar voor alle inwoners van Leidschendam, Voorburg, Voorschoten, Wassenaar, Oud Wassenaar, Stompwijk, Kerkehout of andere steden en dorpen uit deze omgeving. Het Fit for Life programma van Personal Fitness Nederland is geschikt voor iedereen!

Altijd een personal trainer in Leidschendam bij jou in de buurt

Personal Fitness Nederland heeft studio’s door heel Nederland. Dat betekent dat er altijd wel een studio bij jou in de buurt te vinden is. Zodat je niet lang hoeft te lopen, fietsen of rijden naar de studio en lekker aan de slag kan. Handig he? Word je gedachten de baas, geef je zelfvertrouwen een boost en zit weer lekker in je vel. Schrijf je vandaag nog in voor een gratis proefweek bij Personal Fitness Nederland Leidschendam en maak op een laagdrempelige manier kennis met onze gecertificeerde coaches. Ontdek wat personal training Leidschendam voor jou kan betekenen.

Gratis proefweek: schrijf je in!

Maak gratis en vrijblijvend kennis met onze studio in Leidschendam. Tijdens de proefweek ontmoet je onze personal trainers in Leidschendam en kan je een kijkje nemen in onze studio. Naast een gratis 1-op-1 sessie, doen we ook een gratis gezondheidscheck waarin de nodige metingen worden uitgevoerd. Op basis daarvan geven we je een advies op maat. Zodat je thuis direct aan de slag kan met een fitter, gezonder en gelukkiger leven. Waar wacht je nog op? Schrijf je hieronder direct in voor de gratis proefweek en onze personal coach uit Leidschendam neemt binnenkort contact met je op voor een eerste intake.