Al meer dan 23.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Een stijve nek verhelpen doe je met functionele trainingssessies

diëten vijf soorten

Een stijve nek verhelpen doe je met functionele trainingssessies

Om een stijve nek te verhelpen zijn vaak gerichte oefeningen nodig. Als je hier zelf mee aan de slag gaat, loop je kans het alleen maar erger te maken. In plaats van stijve nekspieren verhelpen in een poging een stijve nek te verminderen, krijg je zo vaak nog meer pijn. In de sportscholen van Personal Fitness Nederland kun je terecht voor professioneel support bij een stijve nek verhelpen. Je kunt hier een coach krijgen die je begeleidt in jouw persoonlijke situatie. Door oefeningen met functioneel fitnessmateriaal kom je langzaam weer in beweging en weet je met zekerheid dat je fysieke conditie verbetert.

Voordelen aan coaching

Je zult snel de voordelen van coaching ondervinden als je een stijve nek verhelpen wilt. Om stijve nekspieren te verhelpen wordt een Leefstijl Programma opgesteld volgens de Fit for Life methode. Deze richt zich op een drietal pijlers voor het realiseren van doelstellingen:

  • Voeding
  • Beweging
  • Mentale coaching

Advies en wekelijkse afspraken

Samen met een coach kun je een stijve nekspieren verhelpen. Er zal wekelijks worden afgesproken om de situatie te evalueren. De trainingssessies zullen een deel fysieke begeleiding omvatten, maar ook zal er aandacht zijn voor mentale aanmoediging en voedingsadviezen. Je fysieke en mentale gezondheid krijgt zo alle aandacht die nodig is om de beste resultaten te behalen. Door een stijve nek te verminderen zul je weer snel fysiek sterk en flexibel zijn. Een stijve nek verhelpen doe je samen met jouw coach.

Gratis Proefweek

Lees meer

geschreven door

Jos Vermeer
Jos Vermeer
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel deze blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
Klantervaring Diane
10
15 augustus 2023
Studio Geldrop
review olaf personal fitness nederland
10
20 juni 2023
Studio Roermond

Meer over dit onderwerp

Gelukkig gezin op de bank

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen