Al meer dan 23.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Personal trainer Groningen

Een gemiddelde score van 8.5 uit 36 klantenervaringen

Oeverkruid 2, 9738 AK Groningen
KVK
73807303
Duo workout
Waar kunnen we jou bij helpen?
Uiteraard kun je bij ons werken aan je fitheid, conditie en kracht.
Maar wist je dat we je ook met onderstaande doelen kunnen helpen?

Welkom bij Personal Fitness Nederland in Groningen! Klaar voor een fitter, gezonder en gelukkiger leven? Dan zit je bij ons goed. Van afvallen en conditie verbeteren tot het fysiek en mentaal sterker worden: onze gecertificeerde personal trainers in Groningen zijn ready om samen met jou aan de slag te gaan. Bij Personal Fitness Nederland krijgt iedereen een persoonlijk programma zodat jij jouw doelen daadwerkelijk bereikt. Je traint samen met jouw personal trainer en in kleine groepjes in onze studio in Groningen. Verwacht geen grote apparaten. Bij ons train je in een functionele trainingsruimte. In een warme en persoonlijk setting. Omdat we willen dat jij je thuisvoelt.

Icon afvallen

Afvallen

icon winnen

Fit, Vitaal en Energiek
worden

hartslag icon

Fysieke- en Mentale
klachten verhelpen

Afvallen met een personal trainer in Groningen

Het belangrijkste uitgangspunt van ons bewezen Fit for Life programma is dat ieder mens uniek is. Ook jij. Dat wil zeggen dat ieder mens op zijn of haar eigen manier fitter, gezonder en gelukkiger kan en wil worden. Daarom luisteren we echt naar wat jij wilt bereiken met personal training in Groningen. Wat jouw sportieve doelen ook zijn. We willen je leren kennen en weten wie je bent. Op basis daarvan maken we een trainingsschema op maat. Wij zijn meer dan een sportschool in Groningen, bij ons ga je namelijk samen met je gecertificeerde coach aan de slag om al je persoonlijke doelstellingen te bereiken. Ben jij klaar voor een fitter, gezonder en gelukkiger leven?

Schrijf je in voor de gratis proefweek!

Nieuwsgierig geworden? Schrijf je vandaag nog in voor de gratis proefweek. Dé manier om op een laagdrempelige manier kennis te maken met personal training in Groningen. Het enige dat je hoeft te doen is onderstaand formulier in te vullen. Na jouw inschrijving bellen we je uiterlijk de eerstvolgende werkdag om een intake in te plannen. Het gesprek kan ook 's avonds of in het weekend plaatsvinden. Net wat voor jou uitkomt. Kom langs bij Personal Fitness Nederland Groningen en ontdek hoe het is om te trainen in een studio met een huiselijke sfeer, maak kennis met onze gecertificeerde coaches en kom erachter of Personal Fitness Nederland Groningen iets voor jou is.

Kies voor jezelf

Vraag nu vrijblijvend een gratis proefweek aan!

Dit vinden onze klanten in Groningen

Een gemiddelde score van 8.5 uit 36 klantenervaringen

Studio Groningen
10
1 april 2023

"De persoonlijke begeleiding, wat een goede en fijne steun is, maar ook de groepsdynamiek in de SGT geeft een heerlijke drive om energieker en fitter te worden!"

Studio Groningen
klantreview personal fitness nederland
8
28 maart 2023
Studio Groningen
9
10 februari 2023

"Ik ben chronisch ziek en heb veel ontstekingen en kreeg op een gegeven moment een dikke knie dat niet afzakte qua vocht en waarbij ik lang op krukken heb moeten lopen. Kon mij knie maar voor 30% bewegen en het ziekenhuis vertelde dat dit was wat het zou blijven. Ik dacht daar ga ik niet mee akkoord!! Mede door de fysio en de personal training en andere eten is het veel beter geworden en nu sport ik al een jaar met de groep mee en kan je eigenlijk niet meer zien dat ik wat met mijn knie gehad heb!! Ik kan hem 80% bewegen nu dus zo’n stuk beter als wat zij mij voorgespiegeld hadden!"

Douwien Vellinga

Studio Groningen
9
31 januari 2023

"De persoonlijke begeleiding van de coaches en het gevarieerde programma van PFN maakt dat ik nu al meer dan een jaar met veel plezier aan het sporten ben."

Hannie

Studio Groningen
Klantverhaal Melissa Groningen
9
30 januari 2023

"Ik ben nu eindelijk weer 80 kilo!"

Melissa

Studio Groningen
klantreview personal fitness nederland
9
19 januari 2023

"Heeft mij inzicht gegeven in hoe ik mijn doelen, afvallen en fitter worden kan behalen."

Aukje Koopman

Studio Groningen
klantreview personal fitness nederland
9
12 januari 2023

"Door de combinatie van gezonde voeding, sporten en mindset"

Gita Weiss

Studio Groningen
klantreview personal fitness nederland
8
11 december 2022

"Motiverend personeel persoonlijke aandacht , op maat en effectief!"

Theresa

Studio Groningen
klantreview personal fitness nederland
9
29 november 2022

"Door motivatie vanuit de coaches kon ik het volhouden waardoor ik mijn doelen heb behaald en beter in mijn vel zit."

Silvia Doorn

Studio Groningen
klantreview personal fitness nederland
10
22 november 2022

"Voel me veel fitter en heb minder last van mijn reumatische klachten"

Harry Huizingh

Studio Groningen
klantreview personal fitness nederland
9
22 november 2022

"Ik houd mijn voeding beter in de gaten en leer goed bewegen met als gevolg dat ik gewicht verlies en beter in mijn vel zit. Ik ga met plezier naar Personal fitness nederland toe."

Elly Huizingh

Studio Groningen
klantreview personal fitness nederland
9
22 november 2022

"Door de trainingen weet ik ook goed wat ik zelf in de sportschool kan doen qua oefeningen, hierdoor vind ik sporten leuker geworden en behaal ik mijn doelstellingen. Het samen kunnen sparren als ik ergen tegenaanloop heeft mij enorm geholpen."

Melissa de Graaf

Studio Groningen
klantreview personal fitness nederland
9
17 november 2022

"Veel fitter en sterker geworden."

Nina Heyden

Studio Groningen
klantreview personal fitness nederland
9
16 november 2022

"Ik ben trots op wat ik tot nu toe heb bereikt. Dat maakt dat ik positiever in het leven sta. Op naar de volgende uitdaging."

Jenny

Studio Groningen
Klantervaring Amarins Groningen
9,5
4 april 2022

"Ik voel me nu fitter en sterker dan ooit, zowel fysiek als mentaal!"

Amarins

Studio Groningen
Klantervaring Demi Groningen
9
23 februari 2022

"Ik ben hartstikke blij met het resultaat!"

Demi

Studio Groningen
klantreview personal fitness nederland
7
14 maart 2021

"Datje met jezelf bezig bewust bezig bent en bierdoorje grenzen /doelen eert aangeven"

Studio Groningen
klantreview personal fitness nederland
9
13 maart 2021

"Ik leer meer aan mezelf te denken en mezelf op de eerste plaats te zetten."

Studio Groningen
klantreview personal fitness nederland
8
13 maart 2021

"Dankzij Personal Fitness ben ik fitter en 10kg afgevallen."

Studio Groningen
klantreview personal fitness nederland
7
12 maart 2021

"Gezonder en fitter worden"

Studio Groningen
Deze gecertificeerde coaches staan voor je klaar in Groningen
Trots dat we al 7 jaar op rij uitgeroepen zijn tot Beste Personal Trainer!
Stefan Bulten personal coach Grongingen
Stefan Bulten
Personal Trainer en Lifestylecoach van Groningen

Al jaren ben ik actief in de sportwereld en hier is mijn passie voor het begeleiden van mensen op zowel fysiek en mentaal vlak ontstaan.  Van minder fysieke klachten/blessures en afvallen tot aan het beter in je vel zitten en mentaal sterker zijn. Er is voor mij niks mooiers dan progressie te zien bij anderen op deze vlakken. Dit doen wij in Groningen door een leuke sfeer te creeren: want bewegen moet LEUK zijn!

Ivan Draijer personal coach
Ivan Draijer
Personal Trainer & Lifestylecoach van Groningen

Om daadwerkelijk gelukkig te zijn als mens is het balans een prioriteit. Een gezonde lifestyle is helemaal niet saai of vervelend, maar juist de sleutel tot een gelukkig leven! Genieten van lekker gezond eten, bewegen en een juiste mindset is wat er toe doet. Met mijn humor en kennis help ik jou door middel van ons Fit for Life programma, graag naar een gelukkiger leven!

 

Personal training Groningen: fitter, energieker en levenslang resultaat

Fit for life is ons personal training programma in Groningen waarmee we jouw leven verbeteren. Ondervind je veel stress, vind je jezelf te zwaar, heb je lichamelijke klachten, kom je energie tekort en ben je over het algemeen niet tevreden over hoe je je voelt, dan breng je daar samen met ons verandering in. Elk programma dat we starten wordt persoonlijk opgesteld, maar we hanteren voor iedereen drie pijlers. Allereerst ga je bewegen met onze personal trainer Groningen, onze voedseldeskundige zorgt ervoor dat je goed eet en onze mental coach geeft je zelfvertrouwen en kracht. Met deze formule haal jij je doeleinden en verander jij je leven ten goede en voor goed.

Personal training in Groningen voor verscheidene doeleinden

Omdat bij ons beweging wordt ondersteund door gezond eten en mentale vitaliteit, zijn de kansen dat jij jouw doeleinden bereikt aanzienlijk groter. En die doeleinden hoeven niet altijd met gewichtsverlies te maken hebben. Misschien wil je je conditie verbeteren, wil je lichamelijke klachten verminderen, wil je je bloeddruk verlagen, wil je spiermassa opbouwen, wil je verantwoord sporten tijdens je zwangerschap of wil je stress verminderen. Dit kan allemaal bereikt worden met ons Fit for Life programma.

Een persoonlijk plan

Als onze aanpak jou interesseert, dan houden we altijd eerst een intakegesprek. Tijdens dit gesprek leer je je personal trainer in Groningen kennen, bekijk je de studio en beoordelen we jouw huidige situatie. Met die informatie maken we een persoonlijk plan voor je waarmee je direct aan de slag kunt en die realistische doelen stelt. Je krijgt voedingsadvies, mental coaching en personal training in Groningen. Deze drie elementen kunnen niet zonder elkaar en daarom garanderen wij dat jij jouw doeleinden bereikt. Boek nu een gratis intakegesprek en zet de eerste stap richting een gelukkiger leven.

Fitness in Groningen voor een levenslang resultaat

Werken aan je fitness in Groningen om gewicht te verliezen en een fitter lichaam te creëren heeft nergens zoveel kans van slagen als bij Personal Fitness Nederland. Dat komt doordat je bij ons in het Fit for Life programma komt waar we werken aan drie pijlers, namelijk beweging, gezond eten en mental coaching. Deze drie componenten samen vormen de basis voor een fit lichaam en dat de rest van je leven. Met onze 100% resultaatgarantie bereik jij altijd je doelen.

Fitness in Groningen voor de rest van je leven

Het doel van ons Fit for Life programma en de drie pijlers is dat jouw resultaten standhouden. We werken aan de onderliggende oorzaken van overgewicht en ongezondheid en dat zijn een gebrek aan beweging, slecht eten en weinig wilskracht. Je persoonlijke trainer verzorgt motiverende en uitdagende trainingssessies, de voedseldeskundige maakt voedingslijsten specifiek voor jou en je wordt mentaal sterker omdat je bij ons je grenzen verlegt. Met een goede basis volgt een fitter en slanker lichaam vanzelf.

Een vrijblijvend intakegesprek

Fitnessen in Groningen met ons Fit for Life programma is meer dan fitnessen alleen en begint met een intakegesprek. We laten je onze lifestyle- en fitnessstudio zien, je ontmoet het team en we beoordelen je huidige gezondheid. Jij vertelt ons wat jouw doelen zijn en wij wijzen een gecertificeerde persoonlijke trainer aan die bij je past. Samen gaan jullie aan de slag en word je de beste versie van jezelf.

Gegarandeerd resultaat

Kom fitnessen bij ons in Groningen en je werkt niet meer aan de gevolgen van je slechte gewoontes, maar aan de oorzaken ervan. Het Fit for Life programma vindt plaats in onze prettige fitness studio in Groningen waar alles bij de hand is voor een succesvol resultaat. Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Met jouw inzet en onze 100% resultaatgarantie ga jij ook een gezonder leven tegemoet.

Lees meer
Personal training in de studio

Behaal met ons nu wél jouw doel!

Al meer dan 23.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt. Ben jij de volgende?