Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Personal trainer Groningen

Personal trainer Groningen
personal trainer Groningen
 • 10, 15 of 20+ kg afvallen met blijvend resultaat
 • Word fitter, strakker en sterker!
 • Scherpste tarief uit de regio

En altijd 100% resultaatgarantie, geen resultaat = geld terug

personal trainer Groningen
8,5
uit 36 klantreviews " Door motivatie vanuit de personal trainers kon ik het volhouden waardoor ik mijn doelen heb behaald en beter in mijn vel zit. "
06 2165 3929 groningen@personalfitnessnederland.nl
Oeverkruid 2, 9738 AK Groningen
73807303

Onze gecertificeerde personal trainers in Groningen kunnen jou helpen met het behalen van je doelen. Of je nu gaat voor afvallen of fitter, strakker en sterker worden, bij Personal Fitness Nederland werken we met ons eigen bewezen Fit for Life programma. Hiermee hebben wij al honderden mensen in Groningen succesvol geholpen om hun persoonlijke doelen te realiseren. Dit kan met 1-op-1 begeleiding in de vorm van personal training of in duo- of small group trainingen. Benieuwd wat het Fit for Life programma precies inhoudt en welke manier van trainen het beste bij jou past? Ontdek dan snel wat de personal trainers van Groningen voor jou kunnen betekenen!

Voor ieder doel en budget bieden wij een programma op maat!

1 op 1 begeleiding met jouw personal trainer

1 op 1 begeleiding met jouw personal trainer

DUO training

DUO training

Doelgerichte groepstrainingen

Doelgerichte groepstrainingen

Ook altijd ingebrepen:

 • Complete gezondheidscheck
 • Diverse coachingswerkboeken
 • Voedingsadvies op maat
 • Fitnesspakket en trainingsschema voor thuis
 • UNIEK 100% resultaatgarantie. Als enige in Nederland garanderen onze personal trainers 100% resultaat. Geen resultaat = geld terug!
Beweging, Coaching, Voeding

Kies voor jezelf!
Vraag een GRATIS proefweek aan

Tijdens de proefweek maak je vrijblijvend kennis met je personal trainer, ons concept en je krijgt een gezondheidscheck met metingen en advies.

Wat gebeurt er als ik dit formulier verstuur?
We bellen je uiterlijk de eerstvolgende werkdag op om een afspraak in te plannen.

Dit vinden onze toppers in Groningen

Een 8,5 uit 36 klantervaringen
10
01 april 2023

"De persoonlijke begeleiding, wat een goede en fijne steun is, maar ook de groepsdynamiek in de SGT geeft een heerlijke drive om energieker en fitter te worden!"

8
28 maart 2023
Douwien Vellinga
9
10 februari 2023

"Ik ben chronisch ziek en heb veel ontstekingen en kreeg op een gegeven moment een dikke knie dat niet afzakte qua vocht en waarbij ik lang op krukken heb moeten lopen. Kon mij knie maar voor 30% bewegen en het ziekenhuis vertelde dat dit was wat het zou blijven. Ik dacht daar ga ik niet mee akkoord!! Mede door de fysio en de personal training en andere eten is het veel beter geworden en nu sport ik al een jaar met de groep mee en kan je eigenlijk niet meer zien dat ik wat met mijn knie gehad heb!! Ik kan hem 80% bewegen nu dus zo’n stuk beter als wat zij mij voorgespiegeld hadden!"

Douwien Vellinga
Hannie
9
31 januari 2023

"De persoonlijke begeleiding van de coaches en het gevarieerde programma van PFN maakt dat ik nu al meer dan een jaar met veel plezier aan het sporten ben."

Hannie
9
19 januari 2023

"Heeft mij inzicht gegeven in hoe ik mijn doelen, afvallen en fitter worden kan behalen."

Aukje Koopman
9
12 januari 2023

"Door de combinatie van gezonde voeding, sporten en mindset"

Gita Weiss
8
11 december 2022

"Motiverend personeel persoonlijke aandacht , op maat en effectief!"

Theresa
9
29 november 2022

"Door motivatie vanuit de coaches kon ik het volhouden waardoor ik mijn doelen heb behaald en beter in mijn vel zit."

Silvia Doorn
10
22 november 2022

"Voel me veel fitter en heb minder last van mijn reumatische klachten"

Harry Huizingh
9
22 november 2022

"Ik houd mijn voeding beter in de gaten en leer goed bewegen met als gevolg dat ik gewicht verlies en beter in mijn vel zit. Ik ga met plezier naar Personal fitness nederland toe."

Elly Huizingh
9
22 november 2022

"Door de trainingen weet ik ook goed wat ik zelf in de sportschool kan doen qua oefeningen, hierdoor vind ik sporten leuker geworden en behaal ik mijn doelstellingen. Het samen kunnen sparren als ik ergen tegenaanloop heeft mij enorm geholpen."

Melissa de Graaf
Beste Personal Trainer

Deze personal trainers staan voor je klaar in Groningen

Stefan Bulten personal coach Grongingen

Stefan Bulten

Personal Trainer en Lifestylecoach van Groningen

Al jaren ben ik actief in de sportwereld en hier is mijn passie voor het begeleiden van mensen op zowel fysiek en mentaal vlak ontstaan.  Van minder fysieke klachten/blessures en afvallen tot aan het beter in je vel zitten en mentaal sterker zijn. Er is voor mij niks mooiers dan progressie te zien bij anderen op deze vlakken. Dit doen wij in Groningen door een leuke sfeer te creeren: want bewegen moet LEUK zijn!

personal trainer Ivan

Ivan Draijer

Personal Trainer & Lifestylecoach van Groningen

Om daadwerkelijk gelukkig te zijn als mens is het balans een prioriteit. Een gezonde lifestyle is helemaal niet saai of vervelend, maar juist de sleutel tot een gelukkig leven! Genieten van lekker gezond eten, bewegen en een juiste mindset is wat er toe doet. Met mijn humor en kennis help ik jou door middel van ons Fit for Life programma, graag naar een gelukkiger leven!  

Sander Blaauw

Sander Blaauw

Personal Trainer / Lifestyle Coach van Groningen

Een gezonde leefstijl is enorm belangrijk, dit helpt je bij het hebben van een gelukkig leven. Ik geloof namelijk dat iedereen daar recht op heeft en dat kan bereiken. Met mijn enthousiasme en positiviteit ga ik jou helpen bij het creëren van een mooier leven met gezonde voeding, sport en het creëren van een positieve mindset!

Youtube thumbnail

Behaal met ons 100% jouw doel!

Wil jij afvallen, fitter en strakker worden met 100% resultaatgarantie? Laat deze kans dan niet uit je vingers glippen!

Youtube thumbnail

Uitgangspunt Fit for Life programma

Het belangrijkste uitgangspunt van ons bewezen Fit for Life programma is dat ieder mens uniek is. Ook jij. Dat wil zeggen dat ieder mens op zijn of haar eigen manier fitter, gezonder en gelukkiger kan en wil worden. Daarom luisteren we echt naar wat jij wilt bereiken met personal fitness in Groningen. Wat jouw sportieve doelen ook zijn. We willen je leren kennen en weten wie je bent. Op basis daarvan maken onze personal trainers in Groningen een trainingsschema op maat.

Bij het Fit for Life programma zit altijd inbegrepen:

 • Trainingsessies in studio inclusief wegen, bespreken, evalueren, doelen stellen
 • Voedingsadvies op maat
 • Mental coaching sessies
 • Persoonlijk trainingsschema voor thuis
 • Diverse werkboeken
 • Uitgebreid fitnesspakket voor thuis
 • Wij bieden altijd 100% resultaatgarantie want wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent!

Wij zijn meer dan een sportschool in Groningen, bij ons ga je namelijk samen met je gecertificeerde personal coach aan de slag om al je persoonlijke doelstellingen te bereiken. Ben jij klaar voor een fitter, gezonder en gelukkiger leven?

Afvallen met een personal trainer in Groningen

Onze personal trainers in Groningen hebben jarenlange ervaring in het helpen van mensen die willen afvallen. Onze coaches kunnen net dat beetje extra motivatie en begeleiding bieden wat jij nodig hebt om je doel te behalen. De trainingsvorm om je te helpen met afvallen kies jij. Zo kun je kiezen voor één op één begeleiding, privé training met je partner, vriend of vriendin of in een groep in de vorm van small group trainingen. Benieuwd wat de kosten zijn? Dit hangt af van welke vorm van trainen jij kiest!

Wij zijn geen normale sportschool of fitness in Groningen

Kom je bij ons fitnessen in Groningen dan kies je niet voor een standaard fitness programma. We bieden je een persoonlijke aanpak volgens drie belangrijke pijlers. Dit zijn voeding, mindset en beweging. Door deze drie elementen te combineren in onze Fit for Life programma’s werken we evenzeer aan jouw fysieke als je mentale fitheid. Daarbij focussen onze personal trainers in Groningen niet alleen op een gezond lichaam maar ook op een gezonde levensstijl.

Boek resultaten met onze personal trainer in Groningen

Via onze personal trainingen leer je alles over fitness. Daarmee bedoelen we ook de randvoorwaarden. Zo eet jij straks alleen maar gezond eten waarmee je fitter wordt. Daarnaast overmeester je straks elke fitness beweging waar je eerder oefening mee had. Daarmee zal ook je mentale weerbaarheid beter worden. Helemaal door de mindset training die onze personal trainers in Groningen aan jou geven. Door deze drie pijlers te beheersen, creëren we de ideale bouwstenen voor een fit lichaam. Klinkt dit als een aanlokkelijk aanbod? Profiteer nu van onze garantie en transformeer jouw lichaam tot de meest fitte versie ervan die er is. Je zult achteraf inzien dat dit een cruciale beslissing in jouw leven was.

Woon je in Groningen Noord, Noordwolde, Zuidwolde, Adorp, Garmerwolde, Thesinge of in de nabije omgeving? Ook dan staan onze personal trainers klaar om jou te begeleiden!

Onze personal trainers staan natuurlijk ook klaar voor diegenen die in de buurt van Groningen wonen. Of je nu uit Groningen Noord, Noordwolde, Zuidwolde, Adorp, Garmerwolde, Thesinge of een ander dorp of stad rondom Groningen komt. Personal Fitness Nederland kan jou helpen met afvallen, werken aan je conditie, of andere gezondheidsdoelen. Onze coaches hebben al honderden mensen uit Groningen en omgeving geholpen door middel van personal training. Of je nu kiest voor persoonlijke één-op-één training, duotraining, groepstraining of een andere trainingsvorm die aansluit bij jouw doelstellingen, onze personal trainers staan klaar voor alle inwoners van Groningen, Groningen Noord, Noordwolde, Zuidwolde, Adorp, Garmerwolde, Thesinge of andere steden en dorpen uit deze omgeving. Het Fit for Life programma van Personal Fitness Nederland is geschikt voor iedereen!

Schrijf je in voor een gratis proefweek!

Nieuwsgierig geworden? Schrijf je vandaag nog in voor de gratis proefweek. Dé manier om op een laagdrempelige manier kennis te maken met personal training in Groningen. Het enige dat je hoeft te doen is onderstaand formulier in te vullen. Na jouw inschrijving bellen onze personal trainers uit Groningen je uiterlijk de eerstvolgende werkdag om een intake in te plannen. Het gesprek kan ook ’s avonds of in het weekend plaatsvinden. Net wat voor jou uitkomt.