Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Personal trainer Wezep

Personal trainer Wezep
personal trainer Wezep
  • 10, 15 of 20+ kg afvallen met blijvend resultaat
  • Word fitter, strakker en sterker!
  • Scherpste tarief uit de regio

En altijd 100% resultaatgarantie, geen resultaat = geld terug

personal trainer Wezep
9
uit 82 klantreviews " Door Personal Fitness Nederland in Wezep heb ik een andere mindset gekregen en ben ik daardoor beter in mijn vel gaan zitten. "
06 1908 0048 / 06 1076 6335 wezep@personalfitnessnederland.nl
Meidoornpassage 17, 8091 KS Wezep
54361745

Wil je getraind worden door een personal trainer in Wezep? Bij Personal Fitness Nederland werken we enkel met de beste gecertificeerde coaches. Onze personal trainer in Wezep helpt jouw je sportieve doelen waar te maken. Aan de hand van ons bewezen Fit for Life programma – bestaande uit drie pijlers: beweging, voeding en mental coaching – ga je samen met jouw personal trainer in Wezep aan de slag. Of je nu wilt afvallen, je conditie wilt verbeteren of gewoon lekker fit wilt zijn: ontdek wat personal training in Wezep voor jou kan betekenen.

Voor ieder doel en budget bieden wij een programma op maat!

1 op 1 begeleiding met jouw personal trainer

1 op 1 begeleiding met jouw personal trainer

DUO training

DUO training

Doelgerichte groepstrainingen

Doelgerichte groepstrainingen

Ook altijd ingebrepen:

  • Complete gezondheidscheck
  • Diverse coachingswerkboeken
  • Voedingsadvies op maat
  • Fitnesspakket en trainingsschema voor thuis
  • UNIEK 100% resultaatgarantie. Als enige in Nederland garanderen onze personal trainers 100% resultaat. Geen resultaat = geld terug!
Beweging, Coaching, Voeding

Kies voor jezelf!
Vraag een GRATIS proefweek aan

Tijdens de proefweek maak je vrijblijvend kennis met je personal trainer, ons concept en je krijgt een gezondheidscheck met metingen en advies.

Wat gebeurt er als ik dit formulier verstuur?
We bellen je uiterlijk de eerstvolgende werkdag op om een afspraak in te plannen.

Dit vinden onze toppers in Wezep

Een 9 uit 82 klantervaringen
9
25 mei 2023

"Meer energie, en beter in mijn vel zitten!"

8
30 april 2023

"Ik voel me fitter en daardoor beter in mijn vel."

8
25 april 2023

"Het sportief bezig met elkaar in kleine groepsvorm vind ik lekker!!"

10
05 april 2023

"Nooit gedacht dat ik nu nog als anti-sporter het gevoel heb VOOR het sporten “hè lekker ik mag weer”"

10
05 april 2023
9
10 februari 2023

"Mijn algehele gezondheid en welzijn is veel beter geworden"

9
02 februari 2023
8
04 januari 2023

"Inspirerend om iedere week bezig te zijn met je fitheid en daarin steeds een stijgende lijn te zien, door het complete programma en niet in de laatste plaats door de persoonlijke aandacht van de coach(es)."

Ronald
10
04 januari 2023

"Ik ben erg blij met dit concept, het sporten is altijd leuk en afwisselend, je kan op je eigen tempo meedoen,ik ben een heel eind gekomen qua afvallen en conditie,ik ben nog niet waar ik wezen wil,maar dat ligt meer aan mijzelf,de begeleiding is erg fijn,en de lijntjes zijn kort om advies en hulp te krijgen."

10
04 januari 2023

"Ik voel me fitter en ben behoorlijk wat gewicht kwijt geraakt en dat alles op een heel toegankelijke en heel goed vol te houden manier. De begeleiding is TOP"

Ineke
9
21 november 2022

"Door de persoonlijke aandacht is het makkelijker om te blijven sporten. Ook is het fijn, dat er veel variatie in de trainingen zit. Ik ben me veel beter gaan voelen."

Patricia van Pijkeren
Gerard Scholten
8
21 november 2022

"Het inzicht dat jezelf de regie hebt over je leven (invulling ervan)."

Gerard Scholten
Beste Personal Trainer

Deze personal trainers staan voor je klaar in Wezep

personal trainer Tijmen

Tijmen van Ommen

Studiomanager & Lifestylecoach van Wezep

Wat je ook wilt: afvallen, aankomen, fitter worden, het kan allemaal lastig zijn om dit in je eentje te bereiken. Ik wil je graag helpen door je te coachen op het gebied van training en voeding en om samen met jou te werken aan de juiste mindset. Je staat er dan niet langer allee voor en samen gaan we "op weg" om jouw doelen te realiseren.

personal trainer Thimo Vrolijken

Thimo Vrolijken

Personal Trainer / Lifestyle Coach van Wezep

Ik werk met plezier in studio Wezep om mensen te helpen hun doelen te behalen. Door mijn passie voor sport en ervaring in de industrie weet ik hoe ik jou kan begeleiden en motiveren. Zien wij elkaar snel?

personal trainer Willemieke Breunis

Willemieke Breunis

Personal Trainer / Lifestyle Coach van Heerde & Wezep

Met veel passie werk ik in de studio's in Heerde en Wezep en begeleid ik klanten naar een gezonde leefstijl. Niets is mooier dan wanneer klanten hun doelen weten te behalen! Graag inspireer en motiveer ik jou om het beste uit jezelf te halen. Wanneer start jij?

Youtube thumbnail

Behaal met ons 100% jouw doel!

Wil jij afvallen, fitter en strakker worden met 100% resultaatgarantie? Laat deze kans dan niet uit je vingers glippen!

Youtube thumbnail

Afvallen met Personal training in Wezep

Wij zijn meer dan een sportschool in Wezep, bij Personal Fitness Nederland coachen wij je namelijk persoonlijk naar een fitter, gezonder en gelukkiger leven. Onze gecertificeerde personal trainers in Wezep werken met onze bewezen methode: het Fit for Life programma. Van beweging en voeding tot mental coaching. Dit is de beste combinatie voor succes op de korte én lange termijn. Train samen met je personal trainer en in kleine groepjes, krijg individueel voedingsadvies dat is afgestemd op jouw leven en word je gedachten de baas. Onze personal coaches hebben maar één doel: jou helpen je doelen te bereiken. Meer dan honderden mensen uit Wezep gingen je voor. Met succes. Ben jij de volgende?

Wil jij meer spieren? Dan wordt het tijd voor fitness in Wezep

Meer spieren ontwikkelen met fitness in Wezep is een ambitieus doel die zeker mogelijk is. Hetzelfde geldt voor het krijgen van een fitter lichaam. Maar daarbij maakt de juiste begeleiding zeker een verschil. Wij van Personal Fitness Nederland zijn de ideale manier om dit voor elkaar te krijgen. Bij ons train je namelijk in plaats van in een sportschool, juist in een van onze fitness studio’s. Daardoor kan jij je volledig concentreren op jouw fitness in Wezep met jouw personal trainer.

Fitness in Wezep aan de hand van ons exclusieve systeem

Bij Personal Fitness Nederland staan we erom bekend een exclusief systeem te gebruiken om resultaten te behalen. Onze personal trainers in Wezep gebruiken drie pijlers als basis om jouw een fitter lichaam te bezorgen. Ten eerste leer je alles over de juiste oefeningen en technieken op het vlak van fitness. Zo voorkom je blessures en kun je harder trainen tijdens een personal training. Ten tweede wordt je een expert op het vlak van voeding door middel van onze voedingsschema’s. Ten derde leer je ook precies hoe je mentaal sterk wordt via onze mindset coaching. Zo beschik jij over de vereisten om fitter te worden.

Kom je uit Loo Oldebroek, Hattemerbroek, Voskuil, Hattem of omstreken? Dan staat onze personal trainer ook voor jou klaar!

Uiteraard staan onze personal trainers ook klaar voor diegene die uit de buurt van Wezep komen. Kom je bijvoorbeeld uit Loo Oldebroek, Hattemerbroek, Voskuil, Hattem of een ander dorp of stad rondom Wezep? En wil jij afvallen en/of werken aan je conditie? Of heb je andere gezondheidsdoelen? Onze coaches hebben al honderden mensen uit Wezep en omgeving hierbij geholpen. Dit doen zij door middel van één op één training of een andere vorm van trainen die bij jouw en je doelstellingen past. Onze personal trainers staan in ieder geval klaar voor alle inwoners van Wezep, Loo Oldebroek, Hattemerbroek, Voskuil, Hattem of andere steden en dorpen uit deze omgeving. Het Fit for Life programma van Personal Fitness Nederland is geschikt voor iedereen!

Met onze personal trainer in Wezep heb je garantie op succes

Nu je precies weet waar Personal Fitness Nederland voor staat, is het haast tijd om met jouw traject te gaan beginnen. Heb je echter nog wat twijfels? Maak je dan geen enkele zorgen; bij ons heb je namelijk een garantie op succes. Het is belangrijker om zonder stress te kunnen trainen, en daarbij helpt onze garantie je om enkele stressvolle twijfels weg te nemen. Kies daarom nu voor Personal Fitness Nederland en laat onze personal trainers in Wezep je vooruit helpen. Het lichaam waar je van droomt wacht namelijk op je, schrijf je in voor een personal training in Wezep.

Gratis proefweek: schrijf je in!

Maak gratis en vrijblijvend kennis met onze studio in Wezep. Tijdens de proefweek ontmoet je onze personal trainers in Wezep en kan je een kijkje nemen in onze studio. Naast een gratis 1-op-1 sessie, doen we ook een gratis gezondheidscheck waarin de nodige metingen worden uitgevoerd. Op basis daarvan geven we je een advies op maat. Zodat je thuis direct aan de slag kan met een fitter, gezonder en gelukkiger leven. Waar wacht je nog op? Schrijf je hieronder direct in voor de gratis proefweek en we nemen binnenkort contact met je op voor een eerste intake.