Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Personal trainer Amsterdam Oost

Personal trainer Amsterdam Oost
personal trainer Amsterdam Oost
 • 10, 15 of 20+ kg afvallen met blijvend resultaat
 • Word fitter, strakker en sterker!
 • Scherpste tarief uit de regio

En altijd 100% resultaatgarantie, geen resultaat = geld terug

personal trainer Amsterdam Oost
9,2
uit 86 klantreviews " Voorheen was ik minder blij met mijzelf maar nu voel ik me stukken beter. Door Personal Fitness Nederland heb ik nu een betere routine en leefstijl. "
06 3953 4003 amsterdamoost@personalfitnessnederland.nl
Duivendrechtsekade 82, 1096 AJ Amsterdam Oost
75270773

Welkom bij Personal Fitness Nederland in Amsterdam Oost! Wij zijn meer dan een sportschool in Amsterdam Oost, omdat we werken met bewezen Fit For Life programma. Een aanpak waarin we geloven. Daarom geven we altijd 100% resultaatgarantie. Meer dan honderden mensen uit Amsterdam gingen je voor en volgden het programma met succes. Ben jij de volgende? Onze gecertificeerde personal trainers in Amsterdam Oost staan te popelen om jou te coachen naar een fitter, gezonder en gelukkiger leven. Meld je aan voor de gratis proefweek en maak kennis met onze studio!

Voor ieder doel en budget bieden wij een programma op maat!

1 op 1 begeleiding met jouw personal trainer

1 op 1 begeleiding met jouw personal trainer

DUO training

DUO training

Doelgerichte groepstrainingen

Doelgerichte groepstrainingen

Ook altijd ingebrepen:

 • Complete gezondheidscheck
 • Diverse coachingswerkboeken
 • Voedingsadvies op maat
 • Fitnesspakket en trainingsschema voor thuis
 • UNIEK 100% resultaatgarantie. Als enige in Nederland garanderen onze personal trainers 100% resultaat. Geen resultaat = geld terug!
Beweging, Coaching, Voeding

Kies voor jezelf!
Vraag een GRATIS proefweek aan

Tijdens de proefweek maak je vrijblijvend kennis met je personal trainer, ons concept en je krijgt een gezondheidscheck met metingen en advies.

Wat gebeurt er als ik dit formulier verstuur?
We bellen je uiterlijk de eerstvolgende werkdag op om een afspraak in te plannen.

Dit vinden onze toppers in Amsterdam

Een 9,2 uit 86 klantervaringen
Ana
9
12 juni 2024

"Ik voel me zo veel beter, heb ( bijna) mijn oude lijf weer terug als voor de geboorte van mijn dochter."

Ana
Morena
10
18 januari 2024

"Ik voel me nu al fitter, heb minder moeite met de trap. Mijn zelfbeeld wordt steeds beter."

Morena
Christine
10
15 januari 2024

"Ik ben enorm blij met Personal Fitness Nederland en mijn coach."

Christine
Morena
10
11 januari 2024

"Ik heb een positiever zelfbeeld, en voel me fitter."

Morena
Debbie
10
11 december 2023

"Gezonder en sterker worden is een enorme +"

Debbie
Kristel
10
04 december 2023

"Door de combinatie van alles, het trainen de voeding het werkboek en de coaching voel ik bij noven verwachting supergoed."

Kristel
Liesbeth
10
04 december 2023

"Ik vind de persoonlijke begeleiding heel prettig."

Liesbeth
Lauren
10
15 november 2023

"I am feeling myself a happier and more healthy person now."

Lauren
9
14 november 2023

"I have more energie, feeling fitter during the day"

lauren klantervaring
9
04 oktober 2023

"Voorheen was ik minder blij met mijzelf maar nu voel ik me stukken beter. Een betere routine en leefstijl."

Lauren
10
27 september 2023

"Ik zie het aan mijn fysiek, krijg complimenten van anderen en heb meer vertrouwen in mezelf"

Koen
Jan Draaier klantervaring
10
18 september 2023

"Het lukt mij nu om bewust gezonder te leven en meer te bewegen."

Jan Draaier
Beste Personal Trainer

Deze personal trainers staan voor je klaar in Amsterdam

personal trainer Vincent Koot

Vincent Koot

Studiomanager, Personal Trainer en Ademcoach van Amsterdam Oost & Aalsmeer

Een bijzondere hobby van mij is kitesurfen. Ik durf een stapje verder te gaan. Ik ben een positief mens, daar ligt mijn kracht als personal coach. Het lukt mij mensen daarmee te motiveren en niet op te geven. Daarnaast ben ik gecertificeerd tot ademcoach om jou te helpen met klachten, zoals stress of post-covid klachten.

Youtube thumbnail

Behaal met ons 100% jouw doel!

Wil jij afvallen, fitter en strakker worden met 100% resultaatgarantie? Laat deze kans dan niet uit je vingers glippen!

Youtube thumbnail

Naast personal trainer ook gecertificeerd ademhalingscoach

Heb je last van hyperventilatie, astma, stress of ex-covid gerelateerde klachten? Dan kan onze ademhalingscoach in Amsterdam Oost jou hierbij helpen. Hij heeft de opleiding ademcoach van B MIND  afgerond en kan, met behulp van ademhalingstechnieken en dagelijkse oefeningen, jou begeleiden in hoe je je concentratie kunt verbeteren, pijn kunt verlichten, nieuwe energie kunt opdoen en zelfs mogelijk je klachten verhelpen. Samen met onze ademhalingscoach ga je eerst kijken wat exact de oorzaak van je klachten zijn en aan de hand daarvan een plan opstellen. Door het plan te volgen en te oefenen met je coach krijg je meer bewustzijn van je ademhaling in relatie tot jouw lichaam en geest. Uiteindelijk leer je hoe je je ademhaling kunt sturen zodat jij je beter gaat voelen.

Van afvallen tot meer spierkracht bij Personal Fitness Nederland in Amsterdam Oost

Of je nu wilt afvallen, meer spierkracht wilt, een betere conditie, een belangrijk evenement hebt waarvoor je wilt trainen of gewoon lekker fit wilt zijn. Met individuele aandacht en een trainingsschema op maat maken we samen jouw sportieve doelen waar. Onze gecertificeerde personal trainers in Amsterdam Oost zijn echte motivators. Zij zorgen er persoonlijk voor dat je iedere personal trainingssessie net dat beetje extra geeft. Een tandje extra bijzet, nog één keer pusht, nog één keer alles geeft. Want precies die kleine extraatjes in de studio maken het verschil. Opgeven is geen optie bij Personal Fitness Nederland in Amsterdam Oost. Onze coaches gaan voor maximaal resultaat. Samen met jou. Welke doelen heb jij voor ogen?

Behaal je sportieve doelen met personal trainer in Amsterdam Oost

Bij Personal Fitness Nederland geloven we er sterk in dat ieder mens zelf de verantwoordelijkheid kan nemen over zijn of haar eigen gezondheid. Maar we begrijpen ook als geen ander dat dit niet gemakkelijk is. Daarom zijn onze gecertificeerde personal trainers in Amsterdam Oost er. Op de momenten dat jij het moeilijk hebt, geeft jouw personal coach je een duwtje in de rug. Als je op wilt geven, herinnert jouw trainer je aan je doelen. Als je denkt dat je niet meer kan, is je coach er om je het tegendeel te bewijzen. Zodat jij je gedachten de baas wordt, lekker in je vel zit en je doelen behaalt.

Wordt fitter dan ooit met fitness via Personal Fitness Nederland

Wanneer jij fitness in Amsterdam Oost doet, kan het erg frustrerend zijn als je geen progressie merkt. Daarbij kan het aan allerlei verschillende factoren liggen. Wil jij daarom zeker weten dat jij fitness in Amsterdam Oost goed doet? Denk dan aan Personal Fitness Nederland. Wij zijn dé experts om fitter te worden, af te vallen of spiermassa te kweken. Onze personal coaches hebben al talloze andere mensen geholpen, waardoor je volop van onze ervaring kunt profiteren. Weet je wat het mooiste is? Wij bieden een garantie dat jij resultaten haalt met onze hulp. Daardoor is er geen enkele reden om hier niet voor te gaan.

Fitness in Amsterdam Oost met behulp van onze drie pijlers

We hebben met de jaren een rotsvast systeem ontwikkeld voor personal fitness in Amsterdam Oost, de Fit for Life methode. Daardoor heb je een mooie vaste structuur die jouw de ideale springplank geeft om fitter te worden. Aan de hand van dit systeem zijn er drie soorten pijlers waarmee we aan de slag gaan. Dit zijn namelijk:

 • Voeding
 • Mindset en coaching
 • Beweging

Kom je uit Watergraafsmeer, Diemen, Duivendrecht of omstreken? Dan staan onze personal trainers ook voor jou klaar!

Uiteraard staan onze personal trainers ook klaar voor diegene die uit de buurt van Amsterdam Oost komen. Kom je bijvoorbeeld uit Watergraafsmeer, Diemen, Duivendrecht of een ander dorp of stad rondom Amsterdam Oost? En wil jij afvallen en/of werken aan je conditie? Of heb je andere gezondheidsdoelen? Onze personal coaches hebben al honderden mensen uit Amsterdam Oost en omgeving geholpen door middel van personal training. Dit doen zij in de vorm van één op één training, duo training, groepstraining of een andere vorm van trainen die bij jou en je doelstellingen past. Onze personal trainers staan in ieder geval klaar voor alle inwoners van Amsterdam Oost, Watergraafsmeer, Diemen, Duivendrecht of andere steden en dorpen uit deze omgeving. Het Fit for Life programma van Personal Fitness Nederland is geschikt voor iedereen!

Onze personal coaches helpen je verder via hun personal training in Amsterdam Oost

Naast dit systeem helpen onze personal trainers in Amsterdam Oost je ook met fitter worden. Op de dagen dat je even geen motivatie hebt, staan ze ook voor je klaar. Je zult aan de hand van deze personal trainers gegarandeerd groei merken. Onze personal coaches maken gebruik van fitness studio’s in plaats van sportscholen, zodat jij alle aandacht op jezelf kan vestigen in plaats van anderen. Met deze luxe vormen van trainen, is fitter worden gegarandeerd haalbaar. Al enthousiast geraakt over onze principes en methodes van training? Neem dan contact met ons op zodat we je kunnen helpen.

Gratis proefweek: schrijf je in!

Maak gratis en vrijblijvend kennis met onze studio in Amsterdam Oost. Tijdens de proefweek ontmoet je onze personal trainers in Amsterdam Oost en kan je een kijkje nemen in onze studio. Naast een gratis 1-op-1 sessie, doen we ook een gratis gezondheidscheck waarin de nodige metingen worden uitgevoerd. Op basis daarvan geven we je een advies op maat. Zodat je thuis direct aan de slag kan met een fitter, gezonder en gelukkiger leven. Waar wacht je nog op? Schrijf je hieronder direct in voor de gratis proefweek en we nemen binnenkort contact met je op voor een eerste intake.