Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Personal trainer Amsterdam Oost

Personal trainer Amsterdam Oost
personal trainer Amsterdam Oost
 • 10, 15 of 20+ kg afvallen met blijvend resultaat
 • Word fitter, strakker en sterker!
 • Scherpste tarief uit de regio

En altijd 100% resultaatgarantie, geen resultaat = geld terug

personal trainer Amsterdam Oost
9,2
uit 79 klantreviews " Voorheen was ik minder blij met mijzelf maar nu voel ik me stukken beter. Door Personal Fitness Nederland heb ik nu een betere routine en leefstijl. "
06 3953 4003 amsterdamoost@personalfitnessnederland.nl
Duivendrechtsekade 82, 1096 AJ Amsterdam Oost
75270773

Welkom bij Personal Fitness Nederland in Amsterdam Oost! Wij zijn meer dan een sportschool in Amsterdam Oost, omdat we werken met bewezen Fit For Life programma. Een aanpak waarin we geloven. Daarom geven we altijd 100% resultaatgarantie. Meer dan honderden mensen uit Amsterdam gingen je voor en volgden het programma met succes. Ben jij de volgende? Onze gecertificeerde personal trainers in Amsterdam Oost staan te popelen om jou te coachen naar een fitter, gezonder en gelukkiger leven. Meld je aan voor de gratis proefweek en maak kennis met onze studio!

Voor ieder doel en budget bieden wij een programma op maat!

1 op 1 begeleiding met jouw personal trainer

1 op 1 begeleiding met jouw personal trainer

DUO training

DUO training

Doelgerichte groepstrainingen

Doelgerichte groepstrainingen

Ook altijd ingebrepen:

 • Complete gezondheidscheck
 • Diverse coachingswerkboeken
 • Voedingsadvies op maat
 • Fitnesspakket en trainingsschema voor thuis
 • UNIEK 100% resultaatgarantie. Als enige in Nederland garanderen onze personal trainers 100% resultaat. Geen resultaat = geld terug!
Beweging, Coaching, Voeding

Kies voor jezelf!
Vraag een GRATIS proefweek aan

Tijdens de proefweek maak je vrijblijvend kennis met je personal trainer, ons concept en je krijgt een gezondheidscheck met metingen en advies.

Wat gebeurt er als ik dit formulier verstuur?
We bellen je uiterlijk de eerstvolgende werkdag op om een afspraak in te plannen.

Dit vinden onze toppers in Amsterdam

Een 9,2 uit 79 klantervaringen
9
14 november 2023

"I have more energie, feeling fitter during the day"

Jan Draaier
10
18 september 2023

"Het lukt mij nu om bewust gezonder te leven en meer te bewegen."

Jan Draaier
9
22 februari 2023

"Kan beter keuzes maken,voel me veel bewuster."

Jifenthza
10
06 april 2023

"Ik ben nog maar kort geleden begonnen maar ik merk nu al een groot verschil. Voel me beter, heb meer energie en zin om door te gaan."

Jifenthza
Lauren
10
15 november 2023

"I am feeling myself a happier and more healthy person now."

Lauren
Lauren
9
04 oktober 2023

"Voorheen was ik minder blij met mijzelf maar nu voel ik me stukken beter. Een betere routine en leefstijl."

Lauren
Caroline
9
13 maart 2023

"Ik voel me beter, kan alles beter aan en ben blij."

Caroline
9
12 september 2023

"Ik ben veel bewuster met voeding bezig en meer aan het bewegen."

Liesbeth
Beste Personal Trainer

Deze personal trainers staan voor je klaar in Amsterdam

personal trainer Vincent Koot

Vincent Koot

Studiomanager, Personal Trainer en Ademcoachvan Amsterdam Oost & Aalsmeer

Een bijzondere hobby van mij is kitesurfen. Ik durf een stapje verder te gaan. Ik ben een positief mens, daar ligt mijn kracht als personal coach. Het lukt mij mensen daarmee te motiveren en niet op te geven. Daarnaast ben ik gecertificeerd tot ademcoach om jou te helpen met klachten, zoals stress of post-covid klachten.

Youtube thumbnail

Behaal met ons 100% jouw doel!

Wil jij afvallen, fitter en strakker worden met 100% resultaatgarantie? Laat deze kans dan niet uit je vingers glippen!

Youtube thumbnail

Naast personal trainer ook gecertificeerd ademhalingscoach

Heb je last van hyperventilatie, astma, stress of ex-covid gerelateerde klachten? Dan kan onze ademhalingscoach in Amsterdam Oost jou hierbij helpen. Hij heeft de opleiding ademcoach van B MIND  afgerond en kan, met behulp van ademhalingstechnieken en dagelijkse oefeningen, jou begeleiden in hoe je je concentratie kunt verbeteren, pijn kunt verlichten, nieuwe energie kunt opdoen en zelfs mogelijk je klachten verhelpen. Samen met onze ademhalingscoach ga je eerst kijken wat exact de oorzaak van je klachten zijn en aan de hand daarvan een plan opstellen. Door het plan te volgen en te oefenen met je coach krijg je meer bewustzijn van je ademhaling in relatie tot jouw lichaam en geest. Uiteindelijk leer je hoe je je ademhaling kunt sturen zodat jij je beter gaat voelen.

Van afvallen tot meer spierkracht bij Personal Fitness Nederland in Amsterdam Oost

Of je nu wilt afvallen, meer spierkracht wilt, een betere conditie, een belangrijk evenement hebt waarvoor je wilt trainen of gewoon lekker fit wilt zijn. Met individuele aandacht en een trainingsschema op maat maken we samen jouw sportieve doelen waar. Onze gecertificeerde personal trainers in Amsterdam Oost zijn echte motivators. Zij zorgen er persoonlijk voor dat je iedere personal trainingssessie net dat beetje extra geeft. Een tandje extra bijzet, nog één keer pusht, nog één keer alles geeft. Want precies die kleine extraatjes in de studio maken het verschil. Opgeven is geen optie bij Personal Fitness Nederland in Amsterdam Oost. Onze coaches gaan voor maximaal resultaat. Samen met jou. Welke doelen heb jij voor ogen?

Behaal je sportieve doelen met personal trainer in Amsterdam Oost

Bij Personal Fitness Nederland geloven we er sterk in dat ieder mens zelf de verantwoordelijkheid kan nemen over zijn of haar eigen gezondheid. Maar we begrijpen ook als geen ander dat dit niet gemakkelijk is. Daarom zijn onze gecertificeerde personal trainers in Amsterdam Oost er. Op de momenten dat jij het moeilijk hebt, geeft jouw personal coach je een duwtje in de rug. Als je op wilt geven, herinnert jouw trainer je aan je doelen. Als je denkt dat je niet meer kan, is je coach er om je het tegendeel te bewijzen. Zodat jij je gedachten de baas wordt, lekker in je vel zit en je doelen behaalt.

Wordt fitter dan ooit met fitness via Personal Fitness Nederland

Wanneer jij fitness in Amsterdam Oost doet, kan het erg frustrerend zijn als je geen progressie merkt. Daarbij kan het aan allerlei verschillende factoren liggen. Wil jij daarom zeker weten dat jij fitness in Amsterdam Oost goed doet? Denk dan aan Personal Fitness Nederland. Wij zijn dé experts om fitter te worden, af te vallen of spiermassa te kweken. Onze coaches hebben al talloze andere mensen geholpen, waardoor je volop van onze ervaring kunt profiteren. Weet je wat het mooiste is? Wij bieden een garantie dat jij resultaten haalt met onze hulp. Daardoor is er geen enkele reden om hier niet voor te gaan.

Fitness in Amsterdam Oost met behulp van onze drie pijlers

We hebben met de jaren een rotsvast systeem ontwikkeld voor personal fitness in Amsterdam Oost, de Fit for Life methode. Daardoor heb je een mooie vaste structuur die jouw de ideale springplank geeft om fitter te worden. Aan de hand van dit systeem zijn er drie soorten pijlers waarmee we aan de slag gaan. Dit zijn namelijk:

 • Voeding
 • Mindset en coaching
 • Beweging

Onze coaches helpen je verder via hun personal training in Amsterdam Oost

Naast dit systeem helpen onze personal trainers in Amsterdam Oost je ook met fitter worden. Op de dagen dat je even geen motivatie hebt, staan ze ook voor je klaar. Je zult aan de hand van deze personal trainers gegarandeerd groei merken. Onze coaches maken gebruik van fitness studio’s in plaats van sportscholen, zodat jij alle aandacht op jezelf kan vestigen in plaats van anderen. Met deze luxe vormen van trainen, is fitter worden gegarandeerd haalbaar. Al enthousiast geraakt over onze principes en methodes van training? Neem dan contact met ons op zodat we je kunnen helpen.