Al meer dan 23.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Personal trainer Soest

Een gemiddelde score van 10 uit 1 klantenervaringen

Oostergracht 17, 3763 LX Soest
KVK
68718837
Duo workout
Waar kunnen we jou bij helpen?
Uiteraard kun je bij ons werken aan je fitheid, conditie en kracht.
Maar wist je dat we je ook met onderstaande doelen kunnen helpen?

Leuk dat je een kijkje neemt op de pagina van onze Personal Fitness Nederland studio in Soest! Wil je getraind worden door een personal trainer in Soest? Bij Personal Fitness Nederland werken we enkel met de beste gecertificeerde coaches. Een persoonlijke coach helpt je jouw sportieve doelen waar te maken. Aan de hand van ons bewezen Fit for Life programma - bestaande uit drie pijlers: beweging, voeding en mental coaching - ga je samen met jouw personal trainer in Soest aan de slag. Of je nu wilt afvallen, je conditie wilt verbeteren of gewoon lekker fit wilt zijn: ontdek wat personal training in Soest voor jou kan betekenen.

Icon afvallen

Afvallen

icon winnen

Fit, Vitaal en Energiek
worden

hartslag icon

Fysieke- en Mentale
klachten verhelpen

Afvallen met Personal training in Soest

Wij zijn meer dan een sportschool in Soest, bij Personal Fitness Nederland coachen wij je namelijk persoonlijk naar een fitter, gezonder en gelukkiger leven. Onze gecertificeerde personal trainers in Soest werken met onze bewezen methode: het Fit for Life programma. Van beweging en voeding tot mental coaching. Dit is de beste combinatie voor succes op de korte én lange termijn. Train samen met je personal trainer en in kleine groepjes, krijg individueel voedingsadvies dat is afgestemd op jouw leven en word je gedachten de baas. Onze personal coaches hebben maar één doel: jou helpen je doelen te bereiken. Meer dan 20.000 Nederlanders gingen je voor. Met succes. Ben jij de volgende? 

Gratis proefweek: schrijf je in!

Maak gratis en vrijblijvend kennis met onze studio in Soest. Tijdens de proefweek ontmoet je de coaches en kan je een kijkje nemen in onze studio. Naast een gratis 1-op-1 sessie, doen we ook een gratis gezondheidscheck waarin de nodige metingen worden uitgevoerd. Op basis daarvan geven we je een advies op maat. Zodat je thuis direct aan de slag kan met een fitter, gezonder en gelukkiger leven. Waar wacht je nog op? Schrijf je hieronder direct in voor de gratis proefweek en we nemen binnenkort contact met je op voor een eerste intake.

Kies voor jezelf

Vraag nu vrijblijvend een gratis proefweek aan!

Dit vinden onze klanten in Soest

Een gemiddelde score van 10 uit 1 klantenervaringen

Studio Soest
Sylvia klantervaring
10
21 januari 2022

"Ik was altijd anti-sport, maar nu is het niet meer weg te denken uit mijn leven! "

Sylvia

Studio Soest
Deze gecertificeerde coaches staan voor je klaar in Soest
Trots dat we al 7 jaar op rij uitgeroepen zijn tot Beste Personal Trainer!
Anouk Timmers personal trainer
Anouk Timmers
Lifestylecoach van Soest

Ik vind het super tof om mensen te helpen bij een gezondere levensstijl. Naast mijn werk als Personal Coach ben ik daarom ook bezig met de studie tot gewichtsconsulente. Zodat ik me hier steeds verder op kan gaan specialiseren.

 

 

 

 

Jason Remak personal trainer
Jason Remak
Lifestylecoach & Small group trainer van Soest

Ik vind het belangrijk om mensen persoonlijke aandacht te geven. Dit doe ik door een individuele aanpak zodat iedereen op zijn eigen niveau en manier aan zijn doelen kan werken. “Train harder than last time” is wat ik regelmatig zeg.

 

 

 

 

Jaap van Dijk personal trainer
Jaap van Dijk
Lifestylecoach van Soest

Het is prachtig om in het proces van verandering mee te mogen kijken en te sturen. Mensen leren bewuste keuzes te maken gebaseerd op kennis en ervaring. Ik zie ze groeien in gezondheid en zelfverzekerdheid en dat geeft mij energie!

 

 

 

 

Monique Persoon Coach
Monique Persoon
Sportzorgmasseur & Lifestylecoach van Soest

Ik vind het geweldig om te zien hoe mensen (weer) lekker in hun vel komen te zitten en energie krijgen. Gezond leven kan moeilijk, maar ik ga je helpen! Als gecertificeerd Calisthenics Trainer en sportmasseur geef ik jou nieuwe inzichten.

 

 

 

 

Personal Fitness Nederland Coach Maaike
Maaike Raijmakers
Yoga & lifestylecoach van Soest

Ik geef Hatha en YingYang lessen met extra aandacht voor de rug en core. Ik haal ontzettend veel voldoening uit het enthousiasme van klanten als ze zich realiseren dat ze sterker en mobieler worden en meer kunnen dan ze dachten!

 

 

 

 

personal coach Nicki
Nicki Spijker
Lifestylecoach van Soest

Why put off feeling good? Samen werken aan een optimale balans in energie en gezondheid: dat is míjn doel bij Personal Fitness Nederland – Soest!

 

 

 

 

Personal Training Soest

Wil jij weer fysiek en mentaal in shape zijn? Dat wordt je met onze hulp. Voldoende beweging, de juiste voeding en mental coaching zijn onze magic keys. Maar zonder buddy is dat een hele klus. Laat onze personal trainer je motiveren, inspireren en een op maat gemaakt plan ontwikkelen om jouw doelstelling te behalen. Bij Personal Fitness Nederland – Soest adviseren we jou hoe gewicht te verliezen, bepaalde spiergroepen te trainen en jouw doelstelling gegarandeerd te behalen.

Let’s do this together

Train je al jaren maar heb je nog niet het gewenste resultaat behaald? Ben je voor de zoveelste keer begonnen met lijnen? Raak je het vertrouwen kwijt dat het je gaat lukken? Give us a call. Vertel ons wat je wilt bereiken, hoe je eruit wilt zien en waarom het jou steeds maar niet wil lukken. Jouw coach stippelt de koers uit en ondersteunt je bij het behalen van jouw doel. Met het Fit for Life concept van Personal Fitness Nederland in Soest, weet je zeker dat jouw doel behaald wordt. Het concept vormt de ideale mix van beweging, voeding en mental coaching, die zorgt dat jouw lichaam er weer fit uit komt te zien. Samen met jouw personal trainer werk je aan een nieuwe levensstijl. Samen gaan we jouw toekomst veranderen. Let’s do this together!

Fan van jezelf

Stop met uitstellen. Help jezelf aan een gezond leven. Blijf niet langer aan de zijlijn staan, kom in actie en schitter in jouw eigen wedstrijd. Na afloop ben je een fan van jezelf.

Wanneer jij nu onderstaand contactformulier invult nemen wij binnen één werkdag contact met je op en krijg jij een geheel gratis en vrijblijvende proefweek!

Begin vandaag met het behalen van jouw doel

Ga samen met jouw personal trainer aan de slag om jouw doel te behalen. Geen wondermiddeltjes of beloftes die niet nagekomen worden maar een bewezen werkend programma. Vul nu onderstaand contactformulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op om een gratis proefweek in te plannen.

Verander jouw lifestyle met een persoonlijke fitness plan in Soest

Ben je er helemaal klaar voor jouw leven positief te veranderen en wil je graag een persoonlijk fitness programma in Soest volgen? Dan zit je bij Personal Fitness Nederland goed. Met onze studio’s en personal trainers verspreidt door het land, helpen wij dagelijks mensen aan een gezondere levensstijl en een fitter lichaam. Dit doen wij met ons succesvolle methode Fit for Life waarin we lichaamsbeweging combineren met persoonlijke voedingsadviezen en mindset coaching.

Fitness Soest: een programma op maat

Deze drie pijlers vormen de krachtige basis voor het Fit for Life programma waarbij we inzetten om permanente resultaten. Deze combinatie is al 15 jaar een succes, juist omdat de aanpak heel persoonlijk is. We bieden je meer dan reguliere fitnesslessen. Kom je bij ons fitnessen in Soest dan stellen we eerst jouw streefdoelen vast. Op basis hiervan zetten we mentale coaching en persoonlijke bewegings- en voedingsschema’s in. Zo geven we jou de tools om heel concreet te werken aan je doelen en zorgen we tegelijkertijd voor een gezondere levensstijl.

Fitnessen in Soest met een personal coach

Bij Personal Fitness Nederland word je gekoppeld aan een persoonlijke coach die op effectieve wijze met jou toewerkt naar het behalen van je doelstellingen. Jullie trainen één op één in onze fitness studio in Soest of gaan buiten op pad. Je leert de juiste sporttechnieken en je wordt altijd gestimuleerd om het beste uit jezelf te halen. En zit je er een keertje helemaal doorheen? Dan is de personal trainer er voor het duwtje in de rug.

Het persoonsgerichte alternatief op reguliere fitness

Kom je fitnessen in Soest volgens ons Fit for Life programma dan kies je voor persoonlijke begeleiding en een totaalaanpak. Je werkt niet met zware apparaten zoals in de sportschool maar gaat aan de slag met functionele fitnessmaterialen om concrete resultaten te behalen. Ben je benieuwd hoe jouw fitness programma eruit kan zien? Maak gebruik van onze gratis intake en gezondheidscheck.

Lees meer
Personal training in de studio

Behaal met ons nu wél jouw doel!

Al meer dan 23.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt. Ben jij de volgende?