Al meer dan 22.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Sportschool Eindhoven

06 3077 5542 / 06 5891 0989
teun@personalfitnessnederland.nl / jasper@personalfitnessnederland.nl
Aalsterweg 24, 5615 CG Eindhoven Zuid
KVK
68945930

Zo blijf je fitter, gezonder en gelukkiger

Thuis oefenen is goed, maar wel onder begeleiding van de coach uit je sportschool in Eindhoven

Met ons unieke Fit For Life programma begeleiden de coaches van onze sportschool in Eindhoven je niet alleen met fitness en voeding, maar beogen ze ook je mentaal sterker te maken door je telkens weer een pluim te geven bij elk behaald resultaat en een hart onder de riem te steken als het even niet wil, zodat je plezier houdt in waar je mee bezig bent en je je doelstellingen niet uit het oog verliest. Kortom, zodat je niet bij elke tegenslag bij de pakken gaat neerzitten en dus ook in slecht weer toch je hond uitlaat en die fiets uit de stalling haalt. Dat is precies waarom jij voor onze sportschool kiest!

Een sportschool waar je in alle privacy kan trainen!

In onze gezellige, kleine sportschool in Eindhoven train je in alle privacy met een personal trainer.
Wil jij gegarandeerd resultaat en je doelstellingen behalen en behouden?
Laat dan hieronder jouw gegevens achter en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Een persoonlijk programma voor training en voeding, gericht op jouw doelstellingen of gezondheidsproblemen

Vooral als je al kampt met gezondheidsproblemen, zoals verhoogde bloeddruk, diabetes of gewrichtsproblemen, kan een gerichte training in een goede sportschool een grote meerwaarde hebben. In onze fitness studio in Eindhoven zal een personal trainer samen met een voedingsconsulent je veel advies geven over de juiste trainingsoefeningen en een daarbij behorend voedingspatroon. Ook als je herstellende bent van een ziekte of operatie kan een gericht fitnessprogramma samen met goede voeding zorgen voor sneller herstel. Je zult zien dat het met deskundige begeleiding makkelijker gaat en nog leuker wordt ook!

Vergeet je hond en ook je fiets niet, maar neem de sportschool voor gerichte training

We zijn er tegenwoordig allemaal wel van doordrongen dat meer bewegen goed is voor onze gezondheid, maar velen vinden het overbodig om daarvoor naar een sportschool te gaan. Wandelen met de hond, fietsen naar het werk en de trap nemen in plaats van de lift, daarmee krijgen we genoeg beweging, zo is de redenering. Niets mis mee, maar toch kan het bezoek aan onze sportschool in Eindhoven zijn meerwaarde hebben. Voor gerichte training bijvoorbeeld, zoals cardiotraining voor verbetering van hart en bloedvaten of een training gericht op diabetici of gewoon voor de gezelligheid, omdat het leuker is iets samen te doen dan in je eentje te zwoegen.

geschreven door

Jos Vermeer
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel dit blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
Kies voor jezelf
Lees meer
Personal training in de studio

Behaal met ons nu wél jouw doel!

Al meer dan 22.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt. Ben jij de volgende?