Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Burnout kenmerken

Werkstress - burn-out klachten verminderen

Alle burnout kenmerken de deur uit met Personal Fitness Nederland

Bekende burnout kenmerken zijn vermoeidheid, weinig geduld, geen levenslust en gezondheidsklachten zoals een hoge bloeddruk, misselijkheid, hartkloppingen, hoofdpijn en benauwdheid. Heb jij het gevoel dat je een burnout nadert of heb je een burnout ervaren dan heb je persoonlijke begeleiding nodig om daar weer bovenop te komen. De symptomen van een burnout zijn voor iedereen anders, maar je verliest even helemaal de controle over je leven. Personal Fitness Nederland is een programma waarbij een gezond lichaam voorop staat. En mentale klachten passen dan niet in het plaatje.

Burnout kenmerken te boven komen met Fit for Life

Fit for Life is het programma van Personal Fitness Nederland waarbij iedereen zijn eigen plan en doelstellingen krijgt van een persoonlijke coach. En dan kijken we naar een gezond lichaam in de meest complete zin van het woord. Gezond zijn betekent dat je mentaal en fysiek sterk bent en heb jij te maken met een burnout dan ben je dat niet. Je persoonlijke coach werkt daarom samen met jou om de kenmerken van een burnout te verminderen en jou weer een positieve insteek te geven. Dat doet hij of zij door zich te richten op drie pijlers:

  • Beweging
  • Gezonde voeding
  • Mindset coaching

Een totaaloplossing voor een gezond lichaam

Het Fit for Life programma biedt dus echt een totaaloplossing aan voor iedereen die een gezonder en fitter leven wil leiden. Herken jij burnout kenmerken in jezelf, dan is het tijd om direct actie te ondernemen en de Personal Fitness Nederland studio in jouw woonplaats te bezoeken. Je begint direct met een persoonlijk plan en daar krijg je een 100% resultaatgarantie op. Je persoonlijke coach helpt je bij het herstellen van je burnout en het ontwikkelen van een fit, gezond en energiek lichaam.

Gratis proefweek!

Vraag een gratis proefweek aan en dan neemt de personal coach van de dichtstbijzijnde vestiging binnen 24 uur contact met je op om je meer informatie te geven over ons concept en de gratis proefweek. Tijdens de proefweek kan je vrijblijvend kennis maken met je personal trainer en je krijgt een gratis gezondheidscheck met advies én metingen.

Al meer dan 17.000 mensen gingen je voor!

Gratis Proefweek

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen