Al meer dan 21.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Effectief rugpijn na de bevalling aanpakken met coaching

Effectief rugpijn na de bevalling aanpakken met coaching

Mogelijk verwacht je enig ongemak tijdens de zwangerschap, toch is het ook mogelijk om rugpijn na de bevalling te ervaren. Waar je wellicht denkt dat alles weer beter zal gaan, kan rugpijn na de bevalling nogal eens tegenvallen. Door een ervaren coach in de arm te nemen, kun je deze rugpijn na de bevalling verminderen. Bij Personal Fitness Nederland krijg je een coach aangewezen die jou precies kan helpen met rugpijn door een bevalling. Er wordt gekeken naar het totaalplaatje van lichaam, geest en voeding om je snel weer op de been te hebben. Jouw gezondheid is belangrijk, zeker na een bevalling. Met het Leefstijl Programma ga je aan de slag om de rugpijn na de bevalling te verminderen.

Fit for Life methode bij rugpijn na bevalling

Personal Fitness Nederland heeft vestigingen door het hele land, dus er is altijd een coach beschikbaar bij jou in de buurt. De Fit for Life methode richt zich op drie pijlers om jouw gezondheid bij rugpijn na een bevalling weer op peil te krijgen:

  • Voeding
  • Beweging
  • Mindset en Coaching

Rugpijn door de bevalling kan worden verzacht door oefeningen van jouw coach. Deskundige kennis en ervaring zorgt ervoor dat jouw lichaam snel weer hersteld is van de zwangerschap en bevalling. Uiteraard is er volop aandacht voor jouw mentale mindset, om zo te leren omgaan met rugpijn na de bevalling. Goede voeding zal daarnaast wonderen doen, waardoor je snel verlichting van pijnklachten zult ervaren.

Gratis Proefweek

Lees meer

geschreven door

Jos
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel deze blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
9
4 uur geleden
Studio Leeuwarden

Meer over dit onderwerp

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen