Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Ik ben heel trots op waar ik nu sta! Ik ben 30 kilo afgevallen , heb het hardlopen ontdekt en voel mij sterk en verzekerd!

Lees hier het inspirerende verhaal van Stefan. Deze topper begon vorig jaar met het Fit For Life programma.

 

Mijn naam is Stefan Eising en ben net 30 jaar geworden. Mij is gevraagd om mijn verhaal te delen m.b.t. de Personal training die ik inmiddels bijna een jaar volg.

 

Mijn hele leven lang heb ik al last van wat extra kilo’s. Dit vind ik ook niet erg want ik geniet ook gewoon van mijn leven. Maar vorig jaar was de maat vol het moest anders.‼️ Verschillende diëten al geprobeerd om van de kilo’s af te komen met af en toe ook zeker resultaat. Maar door het bekende jojo effect was het er ook zo weer bij en begonnen we weer van voren af aan.😑

 

Eind 2022, ik was net papa geworden van mijn eerste zoontje en samen met mijn vrouw denkend aan de toekomst ging de knop om. Het moet gewoon anders want ik wil lekker in mijn vel zitten.

 

Mijn vrouw had al meermaals gezegd om Personal training te gaan volgen maar ik wou het zelf doen want dat had al vaker resultaat gehad. Uiteindelijk toch de stap gemaakt en mij aangemeld bij PFN Hoogezand. In eerste instantie samen met mijn vrouw wat mij enorm geholpen heeft omdat ik hierdoor voelde dat ik er niet alleen voor stond.🤼

 

Ik weet nog zo dat ik zei tegen Carl & Marion tijdens de intake dat ik totaal geen plezier heb in het sporten maar mijn doorzettingsvermogen het zou winnen en ik er voor zou gaan!

Aan die woorden heb ik mij gehouden💪🏽

 

Ik vind sporten nu nog steeds niet het mooiste van de wereld maar ga er niet meer met tegenzin heen. Dit vooral omdat ik weet waarvoor ik het doe en het resultaat zie.

 

Daarnaast loop ik nu 3 keer in de week hard, iets waarvan ik heb gezegd nooit te gaan doen.🏃🏻

 

Nu inmiddels ruim 11 maanden later, 30 kilo lichter, tientallen complimenten van familie/vrienden/collega’s/coaches verder en daarnaast vooral op een gezonde en vol te houden manier voel ik mij stukken fitter dan ooit, ben ik een volledig nieuwe kledingkast nodig en leef ik gewoon veel gezonder maar geniet ik wel!

 

Ik ben er nog niet want ik ga nog verder en blijf net zo gemotiveerd als toen ik begon! Want het resultaat is er en zal er dit keer ook blijven!

 

Dankjulliewel Marion, Carl, Kevin voor jullie fantastische hulp!

Ik ben heel trots op waar ik nu sta! Ik ben 30 kilo afgevallen , heb het hardlopen ontdekt en voel mij sterk en verzekerd!

10
0%
10

2149 klanten beoordelen ons gemiddeld met een

9.1

Herken jij jezelf in een van deze verhalen?

Verhalen niet gevonden

Inspiratie, tips en adviezen om je op weg te helpen

Opening studio Leiderdorp - Ruben Hoonhout aan het woord
Buikvet kwijtraken als 50 plusser
Symptomen burn-out bij een man
Zussen in de bos

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen