Al meer dan 23.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Sportschool Ede

06 2713 8426
ede@personalfitnessnederland.nl
Grotestraat 95, 6711AK, Ede
KVK
73807303
Workout

Zo blijf je fitter, gezonder en gelukkiger

Geen echte sportschool Ede, wel resultaat!

Vergeet de sportschool, want Personal Fitness Nederland levert resultaat

Sporten is gezond en een abonnement op de sportschool is dus een goede stap in de richting van een gezonder leven. Misschien wil je gewicht verliezen, wil je meer conditie of spieren opbouwen. Het probleem met sportscholen is dat ze zich richten op de gevolgen van een ongezond leven, terwijl we bij Personal Fitness Nederland in Ede juist de oorzaken aanpassen. Te weinig beweging, ongezonde voeding en mentale problemen zijn redenen om terug te vallen in slechte gewoontes. Met het Fit for Life programma zorgen we ervoor dat dat niet gebeurt.

Een complete aanpak met drie pijlers

Vergelijk Personal Fitness Nederland in Ede niet met een sportschool, want wij geven je de basis die je nodig hebt om gezond en fit te worden. Daarvoor hanteren we drie pijlers en werk je met een personal coach die je van begin tot eind blijft ondersteunen:

  • Beweging
  • Gezonde voeding
  • Mindset coaching

 

Met de juiste mindset kan ieder zijn leven veranderen

Of je nu al vaker geprobeerd hebt gezonder te leven of je bent nieuw, de juiste mindset is essentieel als je grote veranderingen wilt doorvoeren. Daarom spreek je bij ons wekelijks met een coach die er samen met jou voor zorgt dat verleidingen en uitdagingen je niet meer in de weg staan. Je gaat gezonder eten, krijgt meer lichaamsbeweging en begint het resultaat te zien. Door de achterliggende oorzaken aan te pakken, verlies je vanzelf gewicht, word je vanzelf sterker en krijg je vanzelf meer conditie. Als je bij ons in Ede langskomt, dan is dat met een glimlach op je gezicht en niet met een frons. Verander je leven voorgoed en word de beste versie van jezelf met Personal Fitness Nederland.

Gratis proefweek!

Ben jij klaar voor een nieuwe levensstijl, maar wil je eerst zien en dan geloven? Vul dan nu onderstaand contactformulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op om een gratis proefweek in te plannen.

geschreven door

Jos Vermeer
Jos Vermeer
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel dit blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
Kies voor jezelf
Lees meer
Personal training in de studio

Behaal met ons nu wél jouw doel!

Al meer dan 23.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt. Ben jij de volgende?