Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Personal trainer Doorn

Personal trainer Doorn
studio personal trainer Doorn
  • 10, 15 of 20+ kg afvallen met blijvend resultaat
  • Word fitter, strakker en sterker!
  • Scherpste tarief uit de regio

En altijd 100% resultaatgarantie, geen resultaat = geld terug

studio personal trainer Doorn
9
uit 47 klantreviews " Door jullie enthousiaste begeleiding ben ik fitter en gemotiveerd om deze levensstijl door te zetten. "
06 3838 4433 doorn@personalfitnessnederland.nl
Velperengh 44, 3941 BZ Doorn
81499450

Op zoek naar een personal trainer in Doorn? Klaar voor een fitter, gezonder en gelukkiger leven? Dan zit je bij Personal Fitness Nederland goed! Van afvallen en conditie verbeteren tot het fysiek en mentaal sterker worden: onze gecertificeerde personal trainers in Doorn zijn ready om samen met jou aan de slag te gaan. Bij Personal Fitness Nederland krijgt iedereen een persoonlijk programma zodat jij jouw doelen daadwerkelijk bereikt. Je traint samen met jouw personal trainer en in kleine groepjes in onze studio in Doorn. Verwacht geen grote apparaten. Bij ons train je in een functionele trainingsruimte. In een warme en persoonlijk setting. Omdat we willen dat jij je thuisvoelt.

Voor ieder doel en budget bieden wij een programma op maat!

1 op 1 begeleiding met jouw personal trainer

1 op 1 begeleiding met jouw personal trainer

DUO training

DUO training

Doelgerichte groepstrainingen

Doelgerichte groepstrainingen

Ook altijd ingebrepen:

  • Complete gezondheidscheck
  • Diverse coachingswerkboeken
  • Voedingsadvies op maat
  • Fitnesspakket en trainingsschema voor thuis
  • UNIEK 100% resultaatgarantie. Als enige in Nederland garanderen onze personal trainers 100% resultaat. Geen resultaat = geld terug!
Beweging, Coaching, Voeding

Kies voor jezelf!
Vraag een GRATIS proefweek aan

Tijdens de proefweek maak je vrijblijvend kennis met je personal trainer, ons concept en je krijgt een gezondheidscheck met metingen en advies.

Wat gebeurt er als ik dit formulier verstuur?
We bellen je uiterlijk de eerstvolgende werkdag op om een afspraak in te plannen.

Dit vinden onze toppers in Doorn

Een 9 uit 47 klantervaringen
10
02 augustus 2022

"Het sporten en de gezonde voeding in combinatie met de wekelijkse coaching daagt je uit het beste uit jezelf te halen en geeft handvatten voor de toekomst!"

Maaike
8
27 juli 2022

"Bewuster worden van goede beweging in weinig tijd"

8
26 juni 2022

"Bewust zijn van het proces en ondersteuning"

Wilma
9
24 juni 2022

"Als je goed “ in je vel zit “ treed je de wereld zelfverzekerder tegemoet, dit heeft weer een positief effect op je energie level , je humeur, je werk, je gezin enz enz"

Wilma
10
24 juni 2022

"Door de combinatie van bewegen, voedingsadvies en op een positieve wijze gemotiveerd worden is het voor mij een fijne manier om mijn doel te bereiken."

9
24 juni 2022

"PF stelt samen met mij doelen en helpt me die te behalen door kritisch te zijn maar vooral door me te motiveren"

nvt
8
24 juni 2022

"Ze hebben mijn geleerd om mijzelf te accepteren zoals ik ben. En ze denken in mogelijkheden"

Natascha
9
24 juni 2022

"Door jullie enthousiaste begeleiding fitter gemotiveerd om deze levesstijl door te zetten"

8
09 juni 2022

"Voel me na iedere training vrolijk en top fit!"

8
07 juni 2022

"Meer energie en positiever. Voel dat ik sneller en duidelijke(re) keuzes kan maken met meer zelfvertrouwen"

Lisette
8
03 juni 2022

"Persoonlijk advies zonder opdringerig te zijn"

Marja Bakels
Beste Personal Trainer

Deze personal trainers staan voor je klaar in Doorn

personal trainer Rodney

Rodney Rijnbergen

Eigenaar van Doorn

Hoi, ik ben Rodney! Het is mijn missie om zoveel mogelijk mensen gelukkig en gezond te maken. Dat vind ik fantastisch en daar krijg ik super veel energie van!    

personal trainer Sem Kos

Sem Kos

Personal Trainer / Lifestylecoach van Doorn

Als personal coach is het mijn doel om samen met jou aan de slag te gaan met het behalen én behouden van je doelen. Dit doen we door samen realistische doelen te stellen en hier in kleine stapjes naartoe te werken. Tot snel!

Youtube thumbnail

Behaal met ons 100% jouw doel!

Wil jij afvallen, fitter en strakker worden met 100% resultaatgarantie? Laat deze kans dan niet uit je vingers glippen!

Youtube thumbnail

Afvallen met een personal trainer in Doorn

Het belangrijkste uitgangspunt van ons bewezen Fit for Life programma is dat ieder mens uniek is. Ook jij. Dat wil zeggen dat ieder mens op zijn of haar eigen manier fitter, gezonder en gelukkiger kan en wil worden. Daarom luisteren we echt naar wat jij wilt bereiken met personal training in Doorn. Wat jouw sportieve doelen ook zijn. Onze personal trainers in Doorn willen jou leren kennen en weten wie je bent. Op basis daarvan maken we een trainingsschema op maat. Wij zijn meer dan een sportschool in Doorn, bij ons ga je namelijk samen met je gecertificeerde coach aan de slag om al je persoonlijke doelstellingen te bereiken. Ben jij klaar voor een fitter, gezonder en gelukkiger leven?

Jouw nieuwe ik door Fit for Life methode

In onze studio in Doorn hanteren we het Fit for Life principe, waarbij persoonlijke coaching centraal staat. In combinatie met een op maat gemaakt bewegingsprogramma en voedingsrooster, is jouw personal trainer in Doorn de persoon die alles samenbrengt. Je hoeft alleen de weg te volgen die is uitgestippeld om jouw vooraf bepaalde doel te behalen. Concreet betekent dit dat jij voldoende gaat bewegen in combinatie met gezonde voeding. Zo stap je in een nieuwe dimensie van jouw leven en creëer je een gezonde en fitte nieuwe ik. Door heel het land zijn op deze manier successen geboekt bij Personal Fitness Nederland. Dit is ook voor jou binnen handbereik. Laat deze kans niet lopen!

Fitness in Doorn met drie essentiële pijlers

Wij geloven dat ieder fitness programma een veel grotere kans van slagen heeft als het complete plaatje wordt beoordeeld en aangepakt. Daarom hanteren wij in ons Fit for Life programma drie pijlers: beweging, gezond eten en mental coaching. Onze lifestyle en fitness studio in Doorn is ingericht voor motiverende en uitdagende sessies met je eigen personal trainer. Er is ook een voedseldeskundige die je op maat gemaakt advies geeft over gezond eten en gebalanceerde voeding. Door te werken aan mental coaching spring je alle hordes over en race je dit keer vol zelfvertrouwen en wilskracht naar de finish line.

Feel good vibes

Bij Personal Fitness Nederland – Doorn maken we je niet alleen fysiek sterker, door mental coaching wordt je ook geestelijk sterker. Dit zorgt voor extra zelfvertrouwen. Eenmaal gestart in onze lifstyle- en fitnessstudio, kom je meteen in de feel good vibes. Met jouw personal trainer bespreek je de vorderingen en geef jij de high five telkens weer als je een stap dichterbij jouw einddoel bent.

Wij garanderen 100% resultaat met onze personal trainers in Doorn

Ons programma biedt een totaaloplossing aan en daarmee is het anders dan de meeste fitness programma’s. Kom je fitnessen in Doorn bij Personal Fitness Nederland, dan bieden wij je een 100% resultaatgarantie aan. Onze personal trainers in Doorn zullen niet opgeven totdat jij je doeleinden hebt bereikt en blijven je motiveren, coachen en aanmoedigen tot je er bent. Boek daarom vandaag nog een vrijblijvend intakegesprek, zodat je de studio kunt bekijken, het team kunt ontmoeten en zelf kunt zien wat wij jou te bieden hebben. Van opgeven hebben wij nog nooit gehoord.

Woon je in Langbroek, Leersum, Maarsbergen, Maarn, Driebergen-Rijsenburg, Boswijk of in de nabije omgeving? Ook dan staan onze personal trainers klaar om jou te begeleiden!

Onze personal trainers staan natuurlijk ook klaar voor diegenen die in de buurt van Doorn wonen. Of je nu uit Langbroek, Leersum, Maarsbergen, Maarn, Driebergen-Rijsenburg, Boswijk of een ander dorp of stad rondom Doorn komt. Personal Fitness Nederland kan jou helpen met afvallen, werken aan je conditie, of andere gezondheidsdoelen. Onze coaches hebben al honderden mensen uit Doorn en omgeving succesvol begeleid met personal training. Of je nu kiest voor persoonlijke één-op-één training, duotraining, groepstraining of een andere trainingsvorm die aansluit bij jouw doelstellingen, onze personal trainers staan klaar voor alle inwoners van Doorn, Langbroek, Leersum, Maarsbergen, Maarn, Driebergen-Rijsenburg, Boswijk of andere steden en dorpen uit deze omgeving. Het Fit for Life programma van Personal Fitness Nederland is geschikt voor iedereen!

Schrijf je in voor de gratis proefweek!

Nieuwsgierig geworden? Schrijf je vandaag nog in voor de gratis proefweek. Dé manier om op een laagdrempelige manier kennis te maken met personal training in Doorn. Het enige dat je hoeft te doen is onderstaand formulier in te vullen. Na jouw inschrijving bellen we je uiterlijk de eerstvolgende werkdag om een intake in te plannen. Het gesprek kan ook ’s avonds of in het weekend plaatsvinden. Net wat voor jou uitkomt. Kom langs bij Personal Fitness Nederland Doorn en ontdek hoe het is om te trainen in een studio met een huiselijke sfeer, maak kennis met onze personal trainers in Doorn en kom erachter of Personal Fitness Nederland Doorn iets voor jou is.