Al meer dan 22.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Sportschool Hoorn

06-24543391
hoorn@personalfitnessnederland.nl
De Oude Veiling 70f, 1689 AC Hoorn
KVK
71314598

Zo blijf je fitter, gezonder en gelukkiger

Geen echte sportschool Hoorn, wel resultaat!

Fitter en gezonder door het leven? Personal Fitness Nederland is hét recept voor succes

Het is niet moeilijk om goede voornemens te maken en deze door te voeren. Vaak is er geen gebrek aan motivatie vooral in het begin. Je gaat regelmatig naar de sportschool, de resultaten beginnen zich te tonen en je voelt je beter. Toch zet je ook deze keer weer niet door, en dat is jammer. Het is ook niet nodig, want het Fit for Life programma van Personal Fitness Nederland biedt een totaaloplossing waarmee iedereen resultaat boekt. Opgeven is bij ons geen optie meer.

Drie pijlers voor een gezonde lifestyle

Een gezonde lifestyle is meer dan beweging alleen. En als je naar de sportschool gaat is beweging waar je je op richt. Wij bieden meer, want we geloven dat je alleen echt gezond bent als je ook gezond eet. Om dat te realiseren heb je ook de juiste mindset nodig om verleidingen en uitdagingen aan te kunnen. Sportscholen bieden dat over het algemeen niet. Het programma van Personal Fitness Nederland in Hoorn hanteert dan ook drie pijlers:

  • Beweging
  • Gezonde voeding
  • Mindset coaching

 

Resultaat gegarandeerd voor iedereen

Wat ook je redenen, als je bij Personal Fitness Nederland in Hoorn komt dan garanderen we resultaat. Ieder lid krijgt een 100% resultaatgarantie en we geven dus niet op tot jij tevreden bent. We bieden een personal training aan, mindset coaching en voedingsadvies zodat jij alle steun ontvangt die je nodig hebt. Vergeet de sportschool en kies voor een aanpak die werkt. Bij ons zet je je goede voornemens niet alleen nu door, je doet dat voor de rest van je leven. Bereik je doelen en word voor goed de beste versie van jezelf die je kunt zijn.

Gratis proefweek!

Ben jij klaar voor een nieuwe levensstijl, maar wil je eerst zien en dan geloven? Vul dan nu onderstaand contactformulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op om een gratis proefweek in te plannen.

geschreven door

Jos Vermeer
Oprichter Personal Fitness Nederland / Fysiotherapeut

Deel dit blog

Facebook
Twitter
LinkedIn
Kies voor jezelf
Lees meer
Personal training in de studio

Behaal met ons nu wél jouw doel!

Al meer dan 22.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt. Ben jij de volgende?