Al meer dan 24.000 Nederlanders fitter, gezonder en gelukkiger gemaakt

Personal training

Planken met bal

Personal Trainer

Als je gaat sporten, doe je dat meestal met een bepaald doel voor ogen; fitter worden, afvallen, spieren opbouwen of je conditie boosten bijvoorbeeld. Maar soms is het even zoeken naar wat voor soort training het beste bij jou en je lichaam past. Of heb je gewoon een stok achter de deur nodig om alles uit jouw sessie in de studio te halen en je motivatie op peil te houden. Dan is de hulp van een personal trainer een welkome aanvulling. Een personal trainer helpt je om jouw gestelde doelen te verwezenlijken en lol in je trainingen te houden.

Wil jij:

 • 5, 10 of 15+ kg afvallen met blijvend resultaat
 • Fitter, strakker en sterker worden
 • Spieren opbouwen of je conditie een boost geven
 • Persoonlijke en leuke trainingen die afgestemd zijn op jou
 • Tegen het scherpste tarief uit de regio

Meld je dan aan via het formulier onderaan de pagina voor een gratis proefweek. Tijdens de proefweek kan je vrijblijvend kennis maken met je personal trainer en je krijgt een gratis gezondheidscheck met advies én metingen.

Personal training voor iedere sporter

Individuele aandacht, een trainingsschema op maat en een extra motivator om nog nét dat beetje extra te geven. Personal training is aan te raden voor zowel de beginnende als de gevorderde sporter. Je kunt bij ons dan ook een gecertificeerde personal trainer inschakelen, die jou gegarandeerd richting jouw doelen helpt.

Ik ben toch geen bekende Nederlander, horen we je denken. En: ik heb geen geldboom in mijn tuin. Maar waar een personal trainer eerder iets leek voor BN’ers en vermogende sporters, hoef te tegenwoordig echt niet meer over een dikke portemonnee te beschikken om gebruik te maken van hun expertise. Er staat je dus niets meer in de weg om de beste en gezondste versie van jezelf te worden.

De voordelen van personal training

Sporten heeft veel verschillende voordelen. Sporten met een personal trainer nog meer. Wij sommen er een aantal voor je op:

 • Een personal trainer stelt een trainingsschema dat specifiek op jouw doelstellingen gericht is. Je kunt zo heel efficiënt aan jouw streven werken.
 • Een personal trainer zal je nieuwe oefeningen of apparaten leren kennen die beter bij jouw doelen passen, maar waaraan je wellicht ook meer lol beleeft dan aan jouw inmiddels verouderde routine.
 • Een personal trainer heeft oog voor fysieke omstandigheden en houdt rekening met bijvoorbeeld blessures. Op die manier weet je zeker dat je op een veilige manier traint en zelfs voor ondersteuning en versterking van jouw kwetsuur zorgt.
 • Je weet 100 procent zeker dat je de apparaten in de studio op de juiste manier instelt en jouw oefeningen juist uitvoert. Dat voorkomt pijnlijke blessures in de toekomst.
 • Onder het oog van een personal trainer kun je er onmogelijk de kantjes af lopen als je bijvoorbeeld een tijdelijk motivatielek hebt. Je wordt steeds tot het uiterste gedreven en zoekt de grenzen meer op, wat maakt dat een een ontzettend effectieve manier van trainen is. Je verspilt geen tijd meer.
 • Het is niet voor niets dat veel mensen graag met een buddy sporten; je hebt een stok achter de deur. Een personal trainer is een nog stevigere stok dan een vriend of kennis; deze zal niet zo nu en dan onder een training uit proberen te komen waardoor jij uiteindelijk ook thuisblijft. Jouw trainer komt sowieso opdagen.
 • Jouw personal trainer kan je helpen met het meten van je gewicht en vet- en spiermassa en het interpreteren van de vorderingen.

Een personal trainer inschakelen

Zie jij het wel zitten, dat trainen ‘to the max’? Wil jij nu écht resultaten behalen en ze duurzaam vasthouden? Onze personal trainers helpen je graag bij het verwezenlijken van jouw doelen. Neem contact met ons op of vraag ernaar als je in een van onze studio’s bent. Want doelen behalen hoef je niet alleen te doen. Doelen behalen is vaak leuker en efficiënter samen.

Gratis personal training proefweek!

Vraag een gratis proefweek aan en dan neemt de personal coach van de dichtstbijzijnde vestiging binnen 24 uur contact met je op om je meer informatie te geven over ons concept en de gratis proefweek. Tijdens de proefweek kan je vrijblijvend kennis maken met je personal trainer en je krijgt een gratis gezondheidscheck met advies én metingen.

Al meer dan 24.000 mensen gingen je voor!

Gratis proefweek formulier

Dit is jouw moment!

Wil jij ook fitter, gezonder en gelukkiger worden? Dan is dit jouw moment! Laat het niet uit je vingers glippen